Duygular, haftayı ele geçiriyor

Bu hafta sonunda tutkulu duygular ön planda. Koç, Terazi, Yay ve Aslanlar yaşadı! Özellikle 22 Mart doğumlu Koçlar, 25 Eylül doğumlu Teraziler, 24 Kasım doğumlu Yaylar, 25 Temmuz doğumlu Aslanlar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanların kalbi daha hızlı atacak; heyecanlanacak ve eğlenecekler bir hafta sonu geçirecek. İkizler ve Kova burçlarının hayatları da Koç burcunda yanan bu ateşle canlanacak.

23-26 Şubat doğumlu Balıklar ise hayatlarındaki bazı büyük engel ya da zorluklardan dolayı ileriyi düşünecek ve tüm bir sene boyunca sağlam adımlar atmaya çalışacak. Gök cisimleri farklı bölgelerden çelişkili sinyaller gönderiyor! Bir yandan gerçekçi olmaları isteniyor ama aynı anda gerçeği görmelerine engel olan bir çeşit sis bulutu içindeler. Bu etkileşim aşk, yaratıcı alanlar ve sanatsal çalışmalar açısından çok olumlu ama gerçeklik ve netlik olmayacağından önemli kararlar için uygun değil.

31 Ağustos doğumlu Başaklar da aynı sis bulutu yüzünden karşılarındaki insanın gerçek niyetini anlamakta zorlanacak ve karşı taraf onları bilerek ya da istemeden yanıltabilecek. Netlik ve kesinlikten hoşlanan Başaklar için kolay bir durum değil.

Haftanın şanslısı

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

2015’in en romantik ve aynı zamanda tutkulu dönemlerinden birini yaşayabilirsiniz. Üstelik aşkın yurtdışı, seyahat, üniversite ya da internet ile bağlantısı olabilir ve uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Bu dönemde gücünüzün zirvesindesiniz. Hem dayanıklılık ve cesaret isteyen işlerde hem de ilişkilerde başarılı olacaksınız. Çarşamba-perşembe günlerinin kafa karıştırıcı etkileri herkes gibi sizi de zorlayacak ama genel olarak neye elinizi atsanız arzuladığınız sonuçları elde edebileceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hem sosyal hayatınız canlanıyor ve kalabalıklar içinde yer almaya hazırlanıyorsunuz hem de aslında içe dönük ve kendi başınıza kalmak isteyeceğiniz bir zamandasınız. Arkadaşlar, dernek, kulüp gibi topluluklarla ilgili bir konuda kafanız karışık olabilir ve doğru kararı vermekte zorlanabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizi istemeden de olsa yanıltabilir ve kandırıldığınızı hissedebilirsiniz. Önümüzdeki haftalar boyunca devam edecek olan başka bir eğilimde, gizlilik ön plana çıkacak ve en çok da sizi koruyacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kariyeriniz ya da annenizle ilgili bir konuda karar vermek için uygun bir haftada değilsiniz. Bir yöneticiden kaynaklanan belirsizlikler olabilir ve siz de koşulları net olarak göremeyebilirsiniz. Sosyal hayatınızda ise en parlak dönemlerden birini yaşayabilir, eğlenebilir ve romantik anlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız çöpçatanlık yapabilirler hatta bir arkadaşınızla aranızda duygusal yakınlık başlayabilir. Büyük bir hedef ya da kendi işinizi yapıyorsanız gelirinizi artırmak için harekete geçebilirsiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü ve başarılı dönemine girdiniz. Mart sonuna kadar başlayacağınız işlerin istediğiniz gibi gelişme olasılığı her zamankinden fazla. Üstelik bu dönemde hemen sonuç almanız gerekmiyor sadece ilk adımları atmanız bile yeterli olacaktır. Yönetici konumundaki insanlarla ilişkiniz de her zamankinden iyi olacak ve sizi sonuna kadar destekleyecekler. Yönetici ve otorite figürlerine ilgi duymanız mümkün. Ancak yurtdışı, seyahat, eğitim gibi konularda belirsizlik olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Parayla ilgili konularda yanıltıcı bir hafta geçirebilirsiniz. Maddi konulara idealist ve özverili yaklaşacak ancak gerçek koşulları net olarak görmeyeceksiniz. Sizi bilerek ya da bilmeden yanıltabilirler ve hatalar oluşabilir. Mümkünse parayla ilgili işlemlerde hazır bulunun ve kimseye vekalet vermeyin. Diğer yanda seyahat, yurtdışı, üniversite, internet ile bağlantılı konularda çok güçlü olacağınız bir dönem başlıyor. Bir yabancıya ilgi duyabilirsiniz veya bir seyahat veya haberleşme romantik geçebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Tüm Başaklar olmasa bile özellikle ağustos sonu-eylül başında doğanlar için zor bir hafta olabilir zira bir türlü net görüşe sahip olmayacaklar. Sizi kandırabilirler! İş ortağı, eş, avukat, ajans gibi bir temsilciyle ilgili belirsizlikler ve yanılmaya müsait koşullar nedeniyle kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar için uygun bir hafta değil ama eğer mecbursanız, çok dikkatli ilerlemeniz gerekecek. Para işlerinde ise dinamik bir dönem başladı. Hem çok para harcayacak hem de çok kazanabileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta işlerle ilgili belirsizlikler, yanlış anlaşılmalar ve karar değişiklikleri olabilir. Bu durum kariyerinizi değil de daha çok günlük iş programınızı etkileyecek. İş yerine, sağlıkla ilgili meselelerde anlaşılması zor durumlar ve karşıklıklar olabilir ve doktorlar hafta ortasında doğru teşhis yapmak da zorlanabilir. Diğer yanda eşiniz, ortağınız yani kısacası partneriniz ön plana çıkacak ve sizi her alanda motive edecek. Hem yumuşak bir romantizm, hem de tutkulu duygularla heyecanlı günler geçirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusallaşabilir ve romantizm içinde gerçek dünyayla bağlarınızı koparabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz artacak ama netlik isteyen işlerde ve önemli kararlarda zorlanabileceksiniz. Aşkta özveride bulunmak iyi bir şey belki ama kurban rolüne ne siz ne de sevgiliniz soyunmalı. Aynı durum çocuklarla ilişkiniz için de geçerli, fedakarlık yaparken kendinizden tümüyle vazgeçmemelisiniz! Günlük işleriniz artacağından hızlı bir tempoda ilerleyeceksiniz. İş yerinde romantizm olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve ait konularda kafanız karışabilir ve doğru kararı vermekte zorlanabilirsiniz. Oturduğunuz ev veya başka bir mülkte sudan kaynaklanan sorunlar yaşamanız da mümkün. Ev yerine babanızla ilgili bir meselede belirsizlik olabilir. Hafta ortasında zirveye çıkan bu eğilim önemli kararlar için uygun bir zaman olmadığını gösteriyor. Diğer yanda renkli, eğlenceli ve romantik bir dönemdesiniz. Hayatın bazı gerçekleri sizi sınavdan geçirecek ama fazla karamsarlaşmadan bu durumu atlatabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hafta  ortasında haberleşmeyle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz Gerçekler yerine duymak istediklerinizi duyma eğiliminde olacaksınız. Verilen sözlere inanmak için uygun bir zaman değil! Yol koşullarında da dikkat etmelisiniz. Yağmur, kar, dolu, sis gibi sıvıdan kaynaklanan aşırılıklar olabilir. Diğer yanda eve ait konularda müthiş dinamik ve hoş bir dönem başladı. Taşınmak, tamirat, boya, kiralama, ev satın alma, satma, büyük bir temizlik veya kalabalık misafir ağırlama gibi ev işleriyle meşgul olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hafta ortası para meselelerini gündeme getirmek, bağlılık altına girmek ve herhangi bir karar vermek için uygun değil. Rasyonel davranmanız ve gerçek koşulları algılamanız zor görünüyor. Sanki bir sis bulutu, gerçek durumu görmenize engel... Dolandırıcılığa karşı uyanık olmalısınız. Aynı zamanda kısa seyahatlerin ilişkinizdeki romantizmi artıracağı bir haftadasınız. Seyahat sizi yakınlaştıracak ve ilişkiniz yoksa biriyle tanışabileceksiniz. Başka şehirde yaşayan bir sevgiliniz olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Siz zaten yaratıcı ve hayal gücü zengin bir burçsunuzdur ama gerçeklerden kaçma özelliğiniz de vardır. Bu özellikleriniz burcunuzda bulunan Neptün ile Güneş’in kavuşumuyla derinleşecek ve sizi daha da duygusal yapacak. Özveride bulunurken kendinizi feda etmemeye özen göstermelisiniz. Harcamalarınızın artacağı bir döneme giriyorsunuz. Aynı zamanda para kazanma hırsınız da artacak ve gelirinizi artırabileceksiniz. Kariyerinizde ise sorumluluklar artıyor; yeni bir şey öğrenebilirsiniz.