Duygusal mücadele

Bu haftanın en önemli olayı salı gecesi maceracı Yay burcunda oluşan dolunay. Dolunay pek çok konuya netlik getirip çözüme kavuşturacak ama öncesinde kafamız biraz karışacak. Özellikle 31 Mayıs doğumlu İkizler, 28 Şubat doğumlu Balıklar, 2 Eylül doğumlu Başaklar, 2 Aralık doğumlu Yaylar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar dış koşullardaki belirsizliklerle mücadele edebilir veya kendilerinden kaynaklanan kararsızlıklar yaşayabilir.

Mars devrede ve çok aktif olduğundan bu dolunay herkes için mücadeleyle dolu geçecek ama meseleler fazla uzamayacak. Ancak 20-21 Haziran yakınlarında aynı meselelerin üzerinden son bir kez geçmemiz gerekebilir. Açıkça yüzeye çıkmayan güç savaşlarının yanı sıra şanslı tesadüfler yardıma koşacak. 5 Haziran Cuma günü de enerjisi yüksek bir gün. Yine açığa çıkmayan güç savaşları ve otorite baskısının yanında büyük fırsatlarla dolu bir gün olacak.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Dolunayla beraber yüksek eğitim, seyahat ya da yurtdışı bağlantılı bir konuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Dolunay bu konuyu çözüme bağlayacak ancak gerileyen Merkür’ün yarattığı karmaşa başta yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Dolunayda farkında olmadığınız bir unsur kafanızı karıştırabilir. Aşkta ise şansınız açık!

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Hafta ortasındaki dolunayın ortaya çıkaracağı ortak maddi konulara öncelik vermeniz gerekecek. Kredi, borç, sigorta, vergi, hisse, nafaka, miras gibi maddi bir kaynak yüzünden zorlanabilir ve büyük bir harcama yapabilirsiniz. Ama babanız ve emlakla ilgili konularda çok şanslı olacaksınız. Büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Dolunay yakın ilişkinizin gerçek durumunu ortaya çıkaracak. Bu arada karşı tarafla ortak maddi konular yüzünden güç savaşı yaşayabilirsiniz. Duygular yoğunlaşıp aşırı uçlara kayabilir, Merkür de gerilediğinden başta yanlış anlaşılma ve karmaşa yaşayabilirsiniz ama yine de ilişkinizde bir durum netlik kazanacak.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bu hafta yorulacaksınız zira bitirip teslim etmeniz gereken işlerle uğraşmanız gerekecek. Dolunayla beraber partnerinizle daha önce de yaşadığınız güç savaşları sizi biraz zorlayabilir ve ilişkinizde kaçınılmaz bir değişim sürecinde olduğunuzu görebilirsiniz. Para konularında ise çok şanslınız, gelirinizi artırabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Burcunuzdaki uğurlu Jüpiter ile en şanslı dönemlerinden birindesiniz. Hayatınızın her alanı fırsatlarla dolu! Hafta ortasındaki dolunay ise yıldız haritanızın en renkli ve eğlenceli bölümünü harekete geçirecek. İş ortamınızda daha önceden yaşadığınız güç savaşları ortaya çıkabilir, değişim sürecinde olduğunuzu fark edebilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Kariyerinizde güçlü bir dönemden geçiyorsunuz ama dolunayda dikkatinizi eve ve aileye yöneltmeniz gerekecek. Yoğun duygular, aşkta kişilik savaşlarına ve aşırı sahiplenmeye neden olabilir. İş ya da özel hayatınızdaki partneri gerçekte olduğu gibi görmekte zorlanabilirsiniz. Gizli bir koruyucunuz var sizi destekleyen.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Dolunayla beraber eğitim, seyahat planları veya iletişim kökenli bir projeyle ilgilenebilirsiniz. Dolunayın etkisi dört gün önce ve sonraya uzandığından bu konu en geç önümüzdeki hafta sonunda netleşecek. Hukuki bir konuda mücadele ederken, mülk ya da babadan dolayı büyük baskı hissedebilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Hafta ortasında paraya odakalanabilirsiniz. Geliriniz ve harcamalar ön plana çıkıyor. Sevgiliniz, çocuğunuz, bir hobi veya eğlence adına yüklü miktarda ve beklemediğiniz bir masraf da sizi zor durumda bırakabilir. Kariyerinizde ise hayatınızın en şanslı dönemlerinden birindesiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Burcunuzda oluşan dolunay ile güçlü bir pozisyondasınız ama karşı taraf da çok mücadele edecek. Karşı taraf eşiniz, sevgiliniz, yakın arkadaşınız, iş ortağınız veya işbirliği yaptığınız herhangi biri de olabilir. Avukat, ajans gibi sizi temsil edilen kişiler de gündeme gelebilir. Dolunayda önemli bir meseleyi sonuçlandırabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Yıldız haritanızın en sakin ve gizli bölgesini dolunay aydınlatıyor. Dolunay olaylara ışık tutup aydınlattığından, sizden bilerek gizlenen veya farkında olmadan üzeri kapalı kalmış olan konular bir anda gün ışığına çıkabilir. Bazı gerçeklerle yüzleşmek kolay olmasa bile kararlarınızı sağlam temellere dayandıracaksınız.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Sevgiliniz ve çocuklar bu hafta sizi çok yorabilir. Ayrıca tüm haftayı etkileyen dolunay yıldız haritanızın en kalabalık bölgesine enerji verdiğinden, sosyal gruplar, arkadaşlar ve davetlerle meşgul olacaksınız. Ancak para evinizde bulunan Neptün’ün sert açısı parayla ilgili belirsizlik ve yanıltıcı durumlara işaret ediyor.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bu hafta kariyer ve evle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Eski iş teklifleri gündeme gelebilir. Evde işler yoğunken aile büyüğü, işveren, yönetici veya güçlü bir kurumla mücadele edebilirsiniz, neyse ki dolunayda olaylar hızlı gelişir ve sürüncemede kalmadan bir anda olup biter. Bir topluluk üzerinizde baskı yaratıp ısrarcı olabilir.