Ekici, Fener’e geldi geliyor

Ben Fenerbahçe’ye ara transferde Mehmet Ekici’yi, teknik direktör Advocaat’ın görüp de “Bu futbolcu mutlaka benim kadromda olsun” dediğine inanmıyorum. Ayrıca Mehmet Ekici’nin Trabzonspor’da oynadığı süre, geldiği ilk yılın dışında performansında olağanüstü yüksek görüntüler vermedi. Dolasıyla böylesine büyük bir arzu ve Fenerbahçe adına böylesine istekli “Aman mutlaka alınsın” şekli şemailine hayretler içerisinde bakıyorum.

Elinde orta sahada oynayacak çok futbolcusu var Sarı-Lacivertliler’in. Fenerbahçe’nin Aatıf’ı da elinden çıkarmak istemesini anlamıyorum. Ozan Tufan’ın sakatlığının geçmesinden sonra Fenerbahçe 11’inde yer bula- mayan oldu. Salih Uçan beklemede. Eğer Aatıf’a “fazla para veriyorlar” diye elden çıkartmaya çalışıyorlarsa, Mehmet Ekici’nin de leblebi parasına gelecek hali yok. Bana göre Fenerbahçe yönetiminin başındaki Aziz Yıldırım, teknik patron Dick Advocaat’a sormadan bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

Biz sadece yorum yapar, fi kirlerimizi beyan ederiz. İcraatın içindeki kişiler, bu kadar çok istekli görünüyorlarsa, “Mehmet Ekici Fener’e hayırlı olsun” derim. Sonra da beklemeye geçer, dört gözle bu futbolcunun F.Bahçe’de ne yapmaya başladığına bakarım. Eğer sezon başında alınmış olsaydı, o zaman hiçbir şey söyleyemezdim. Asla da fikrimi beyan etmezdim. Mehmet Ekici’nin futbol kariyerine bakacak olursak; yetenekli, teknik kapasitesi iyi, duran top ustalığı da var. Trabzonspor’da son zamanlarda isteksiz görüntüsüyle takımına olağanüstü katkı sağlayamadı. Umarım Fenerbahçe’ye gelirse, istek ve arzu patlaması yapar, başarılı futbolunu da sergileyen olursa, biz de şapka çıkartır alkışlarız. Ama ben hala beklentilerdeyim. Orta sahada Alper Potuk’u da unutmayalım. Bu kadar orta saha futbolcun varken, Mehmet Ekici’yi isteyerek kadroyu doldurmanın ne anlamı var? Ona da artık Fenerbahçe yöneticileri bence ince eleyip, sık dokumalı ki, harcanan paranın karşılığını bulsunlar