Ektiklerimizi biçmeye başlayacağız

Bugün zirveye çıkan bir etkileşim toprak burçları Boğa, Oğlak ve Başaklara güç verecek ve mucizevi dönüşümleri başarmalarına yardımcı olacak. Özellikle 29 Nisan, 1 Ocak ve 2 Eylül yakınlarında doğanlar imkansızı başarma potansiyeline sahip. 29 Nisan ve birkaç gün yakınlarında doğanlar ise sadece bu dönemde değil tüm bir sene boyunca aynı avantaja sahip olacak.

Hafta ortasından itibaren Akrep burcunda oluşmaya başlayan dolunayın enerjisi olayları hızla sonuçlanma aşamasına getirecek. Dolunay önümüzdeki pazar günü oluşacak ama enerjisi dört gün önceden yani perşembeden itibaren hissedilmeye başlayacak. Ektiklerimizi biçeceğiz ve olayların gerçek durumunu görmeye başlayacağız. Bu dolunay en çok 9 Kasım doğumlu Akrepler ve 5-6 Mayıs doğumlu Boğalarla ilgili olacak.

Koç     21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta ortasından itibaren dikkatiniz para konularına odaklanmaya başlayacak. Komisyon, hisse, prim, kredi, nafaka ya da vergi gibi ortak gelirlerle alakalı bir konuyla ilgilenebilirsiniz. Alacak, verecek ve yüklü miktarda bir ödeme gündeme gelebilir. Maddi konulardan dolayı zorlanacaksınız ama bu konu her ne ise önümüzdeki hafta sonunda çözülecek. Alternatif olarak ameliyat ya da başka bir tıbbi işlem yaptırmanız gerekebilir. Yakın ilişkinizin fiziksel yönü ve ortak paylaşımlar ön plana çıkacak. Olaylara duygusal yaklaşacaksınız. Partnerinizle iletişim kurmanız pek kolay olmayacak.

Boğa HAFTANIN ŞANSLISI     21 Nisan - 21 Mayıs

Gezegenler sizi destekliyor ve ön plana çıkarıyor ancak bu hafta ortasından itibaren karşı tarafın yani eş, ortak, işbirliği yaptığınız kişi hatta rakibinizin isteklerini dinlemeniz gerekecek. Hafta ortasından itibaren duygusallaşacak ve olaylar karşısında aşırı tepkiler gösterebileceksiniz. Gelişmeler hangi yönde olursa olsun sizin yararınıza sonuçlanacak. Yurtdışı, mahkeme, üniversite, yayıncılık ve medya bağlantılı konularda güçlü bir kişi ya da kurum size destek olacak. Bu konuda değişim geçirebilir veya bu konu her ne ise onun kanalıyla baştan aşağı değişebilirsiniz.

İkizler     22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta ortasından itibaren teslim etmeye çalıştığınız bir proje veya günlük işlerden dolayı yoğun olabilirsiniz. Koşturacak ve yorulacaksınız ama önümüzdeki hafta sonundan sonra normal programınıza dönebileceksiniz. Dolunayın enerjisi günlük işlerin yanında sağlıkla ilgili bir konuyu ön plana çıkarabilir. Arkadaşlarınızla kısa geziler gündeme gelebilir ancak çocuklarla ilgili sorumluluklar sosyal hayatınızla çelişecek. Miras, nafaka, hisse, tazminat, borç gibi ortak gelirlerle ilgili avantajlı bir duruma geçebilirsiniz. Bu konuda perde arkasından size yardım eden biri var.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Hafta ortasından itibaren duygusallaşabilirsiniz. Sevdiğiniz konulara, hobilerinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ancak ilişkiniz, hamilelik ya da çocuklarla ilgili bir konuda netlik yaşayabilir ve gerçek durumunu görebilirsiniz. Bir konu sonuçlanacak, öyle ya da böyle netice alacaksınız. Dernek, kulüp gibi bir toplulukta güçlü bir kişi ya da kurum ortağınız olabilir. Eşiniz bir konuda güç sahibi olabilir ve sizi destekleyebilir. Eve ait konularda ise zorlanmaya devam edeceksiniz. Evle ya da anne babanızla ilgili bir sorumluluk kariyer hedeflerinizde sizi kısıtlayacak.

Aslan     24 Temmuz - 23 Ağustos

Hafta ortasından itibaren taşınmak, tamirat yapmak, ev satmak, kiralamak gibi eve ait işler veya anne-babanızla ilgili konular ön plana çıkacak. Evinizde büyük bir düzenleme yapabilir, kalabalık misafir ağırlayabilir ya da başka bir mülke ilgili bir konuyu çözümleyebilirsiniz. Aynı anda kariyerinizle de ilgilenmelisiniz zira büyük potansiyele sahipsiniz. İşyerinizle sizinle aynı seviyede ama çok etkili bir kişi veya müşteri size destek olacak. Kardeş, kuzen, amca, teyze gibi anne-babanız dışında kalan yakınlarınızla ilgili bir mesele uzun vadeli planlarınızı etkileyebilir.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Hafta ortasından itibaren temponuz hızlanacak. Kısa geziler ve seyahat gündeme gelebilir. Yoldan gelen misafirleriniz olabilir. Haberleşme trafiğiniz artacak, görüşme ya da toplantılarla epey yoğun olacaksınız. Yurtdışı, üniversite, mahkeme, yayıncılık ya da medya bağlantılı bir konuda parlak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konular sizi zorlamaya devam edecek. Aylık gelirinizin artmaması ve tek seferde ödenmesi gereken masraflar sizi biraz sıkıştırabilir. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda büyük aşama kaydedeceksiniz. İmkansızı başarma gücüne sahipsiniz. 

Terazi     24 Eylül - 22 Ekim

Hafta sonunda arkadaşlarınıza zaman ayırabilir ve kalabalık ortamlara katılabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren maddi konular ön plana çıkacak. Alışveriş yapabilir, büyük bir şey satın alabilir, ödemeler ve diğer para işleriyle uğraşabilirsiniz. Parayla ilgili bir mesele hafta sonuna doğru neticelenebilir. İlave gelir kaynağı bulma ya da maaşınıza zam alma şansına sahipsiniz. Ev, mülk ya da anne babanızla bağlantılı bir para meselesinde gelişme olabilir. Yaşam tarzınız baştan aşağı değişiyor ama bu yıl 29 Eylül-2 Ekim arasında doğanlar sonra tüm Teraziler sırayla aynı deneyimi yaşayacak.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Senenin bu zamanları gezegenlerin size uzak olduğu ve fazla desteklemediği bir dönem. Ancak önümüzdeki hafta sonunda burcunuzda oluşan dolunay bu durumu değiştirecek. Dolunayın etkisi hafta ortasından itibaren hissedilmeye başlayacak ve sizi duygusallaştıracak. Sizin için önemli bir konu sonuçlanma aşamasına gelmeye başlıyor. 9 Kasım ve birkaç gün yakınlarında doğan Akrepler sadece yıl boyunca hayatlarında önemli konularda netice alabilir. Kardeş, kuzen, dayı gibi anne-babanız dışında kalan baskın karakterli yakın bir akrabanız bu dönemde size destek olacak.

Yay     23 Kasım - 21 Aralık

Hafta ortasından itibaren yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yaklaşan tutulmayla hayatınızda önemli gelişmeler olabilir, bu dönemeçten geçmeden iyice düşünmek ve hayatınızı yeni baştan gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Değişim yaklaşıyor ve eğer siz bir karar vermezseniz başkaları sizin adınıza o kararları verecek. Arkadaşlarınızla ilişkinizde veya onlarla ilgili bazı sıkıntılar olabilir, belki de eskisi gibi görüşemiyorsunuz. Maddi konularda güçlü birinden destek alabilirsiniz. Son zamanlarda yaşamış olduğunuz güç savaşları tersine dönecek ve lehinize gelişmeler olacak.

Oğlak     22 Aralık - 20 Ocak

Hafta ortasından itibaren çevreniz kalabalıklaşacak. Özellikle 1 Ocak doğumlu Oğlaklar aşkta avantajlı. Burcunuzdaki Pluto size özel bir güç veriyor ancak bu gücü iyi yönetemediğinizde çevrenizden aşırı tepki görüyorsunuz ve gelişmeler baskıcı tavrınız yüzünden kilitlenebiliyor. Rahatlar ve ısrarcı olmazsanız düğümler kendiliğinden çözülecektir. Kariyerinizde geçtiğiniz zor dönemin çoğunu atlattınız. Başka bir alanda çalışmaya başladığınız veya yeni bir şey öğrendiğinizden bir anlamda çıraklık döneminden geçiyorsunuz. Sorumlulukları gözünüzde büyütme eğilimindesiniz.

Kova      21 Ocak - 19 Şubat

Hafta ortasından itibaren dikkatler üzerinizde toplanmaya başlıyor. Katılacağınız ortamlarda lider pozisyonunda olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artacak, başkalarının sizden beklentileri olacak. Çalıştığınız sektörde isminiz duyulabilir ve hakkınızda konuşulabilir. Hem evinizde hem de kariyerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşyerinizde bir yönetici ya da etkin bir kişiyle ilgili önemli gelişmelere şahit olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bu duruma duygusal yaklaşma ve aşırı uçlarda kararlar verme eğilimindesiniz. Eve ait konularda ise parlak fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

Balık     20 Şubat - 20 Mart

Bu haftanın astrolojik etkileşimleri ufkunuzu açmanıza, günlük hayatın detaylarından başınızı kaldırıp büyük düşünmenize yardımcı olacak ve macera duygunuzu harekete geçirecek. Rutinden çıkıp uzaklara gitmek, yabancı kültürleri tanımak kısacası dünyayı keşfetmek isteyebilirsiniz. Her gün yaptığınız aynı şeyleri yapmaya isyan edebilirsiniz. Seyahate çıkma imkanınız olmazsa üniversiteye geri dönerek, seminer ya da kurslara katılarak bakış açınızı genişletmek isteyeceksiniz. Uzak akrabalarınızdan haberler alabilir ve yabancı insanlarla bağlantı halinde olabilirsiniz.