Elde var Ziraat!

Maçın ilk yarısında Galatasaray, ne pozisyon verdi rakibine, ne de kendisi pozisyon bulabildi. Maçın istatistikleri bile her şeyde % 50 - 50’ydi.. Lazio 4 kez kaleyi yoklarken, Galatasaray’ın Sneijder’le 1 kez kaleye şut çekmesi, golden ne kadar uzak bir Cim-Bom’un sahada olduğunun en iyi göstergesiydi. Lazio, Avrupa Ligi’nde namağlup bir takım. 13 gol atmış bu gollerin altısını duran top ve köşe vuruşundan yapmış bir takım. Galatasaray’ın ise en büyük handikapı duran toplardan gol yemesi! Galatasaray da yediği 11 golün 5’ini duran toplardan yemişti.. Lazio’ya golsüz beraberlik yaradığından iyi defans yapıp, sadece duran top kovaladılar. Nitekim ilk yarıda Savic’in duran toptan gelen topa kafasını, Muslera kurtarıp çıkarmasa ümitlerimiz erken biterdi. İkinci yarının ilk 5-6 dakikasında Lazio’yu sahasına hapsetsek de bu baskı kısa sürdü. Duran topu çok iyi kullanan bir takım olduğunu söylediğimiz Lazio, 2 dakikada bitirdi Galatasaray’ın işini.

59’da kornerden gelen topa düzgün bir kafa vuruşu yapan Parolo topu filelere gönderdi. Candreva’nın oyuna girmesi Lazio’yu hareketlendirdi. Candreva’nın ara pasında Matri sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Anderson’a boş kaleye topu göndermek kaldı. Tam her şey bitti derken Sabri savunmanın arkasına nefis bir pas gönderdi, bu pasa çok iyi koşu yapan Yasin, kalecinin yanından topu ağlara gönderdi. Artık mutlak suretle gole ve gollere ihtiyaç vardı. Mustafa hoca Sabri-Umut değişikliği ile skoru eşitlemek istedi.

Ama bir 3. gol var ki; bu sezonun ilk golü ve kariyerinin en kolay golünü atmıştır Alman futbolcu Klose.

Galatasaray önce Süper Lig’e havlu attı, şimdi de Avrupa Ligi’nden elendi. Cim-Bom’un elinde bir tek Ziraat Türkiye Kupası kaldı. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki Galatasaray her şeyde kötü gidiyor.