Elebaş Demirtaş’la Bush’un “ÖZGÜRLÜK” anlayışı aynı..!

"Bizim derdimiz, halkın huzuru ve barış” , “halkımız barış ve ÖZGÜRLÜK yaşamak istiyor” diyor, Demirtaş...

Kim diyor..? Güney doğu tarihimizde, Dersim’de  50 bine yakın insan katleden devletli CHP’den sonra, en fazla Kürt katletmiş Kürtçü örgütün elebaşı provokatör,  Demirtaş..!

Bu sözler tanıdık...

İşgal öncesi ve sırasında, maksadını anlatan ABD Devlet başkanı Bush’tan çok sık duymuştuk.

“Irak’a ÖZGÜRLÜK getireceğiz..! “ diye Irak’a saldırmıştı başkan Bush..!

Şimdi, Ortadoğu da görüyoruz o vaat edilen “ÖZGÜRLÜĞÜ”..! 

Hayatta kalabilen halk için durum,  katil oğlu katil Saddam zamanını bile aratır vaziyette...

Dibine kadar kan, barut, dibine kadar katliam, dibine kadar huzursuzluk, satılmışlık, pislik, çirkeflik,

“ÖLÜM ve GÖZYAŞI” sarmalamış kadim merhamet medeniyeti topraklarını...

“ÖZGÜRLÜK” derken “ ÖLÜM VE GÖZYAŞI” vaat ediyormuş demek ki başkan Bush...

Bizdeki elebaş Demirtaş ında “ÖZGÜRLÜK” tantanası yapar yapmaz peşinden ölümlerin, kalleşliklerin gelmesi de aynı.

Önceleri belki anlayamıyordu vatandaş, mana veremiyordu bu paradoksa...  Çünkü laf başka sonuç başkaydı...

Dün çıkan son havadislere göre iş belirginleşti.

Meğer elebaş Demirtaş, ABD’de siyasetçi devşirme ve yetiştirme programı olarak bilinen

“Uluslararası Ziyaretçi Liderlik Programı- International Visitor Leader Ship Program (IVLP)” na katılmış eskiden... 

Blair, Thatcher, Sarkozy,  Afgan devlet başkanı Karzai ve Süleyman Demirel vs gibi benzer isimlerin de bir zamanlar katıldığı söylenen bu program,  uluslararası işbirlikçi eleman alanında çok önemli bir referans noktası olduğu söyleniyor.

ABD Dışişleri Bakanlığının destekleriyle faaliyet gösterdiği ifade edilen (IVLP) programın işbirlikçi keşf etme zemini olduğu anlaşılıyor. Üzerinde çalıştıkları ülkelerden kullanışlılığına inandıkları tipleri davet edip eğitiyor, destek veriyor sonra da maksatları doğrultusunda kullanıyorlar.

Böyle olunca, elebaş Demirtaş’ın vaat ettiği “ÖZGÜRLÜĞÜN” ,  tezgâhından geçtiği ABD’nin eski başkanı Bush’un Irak’a vaat ettiği “ÖZGÜRLÜK” le aynı anlamı taşıdığı çok daha iyi anlaşılıyor.

Onun için, Elebaş Demirtaş ve bağlı olduğu örgütlerin ağızlarından hiç düşürmedikleri “ÖZGÜRLÜK” tantanası 30 senedir bölge insanına ÖLÜM ve GÖZYAŞI’dan başka bir şey getirmedi.

AK Parti’nin yönettiği devlet, merhamet devletine dönüşüp bölgenin dağlarına, yaylalarına barut değil bereket olarak yağmaya başlamıştı.

Ümmetin Kürtleri, terörden sebep uzun yıllardır çıkamadıkları yaylalara hayvanlarını otlatmaya çıkartarak heyecanla et, süt, yoğurt, yağ olarak nimet sağmaya başlamışlardı..

Mayınlarla, tuzaklarla kalleşçe ölüm fışkırtan toprak, merhamet rahmetiyle yeşerip verdiği sebze, meyve, bölgenin çelimsiz kalmış fukara çocuklarını gürbüzleştirmesine razı olmadı Bush kafa Demirtaş ve yoldaş elemanları...

Çünkü ümmetin çocukları gürbüzleşip güçlendikçe Bush’un sunduğu “ÖZGÜRLEŞTİRME” davası zayıflayıp zafiyet geçiriyordu. İzrail’in Arzı Mevud’u hastalıklı beyinlerde kurduğu hayal dünyasından bir türlü dışarı çıkıp hayat bulamıyordu...

Elebaş Demirtaş’ın ABD’de aldığı eğitime göre “ÖZGÜRLEŞTİRME” eylemlerinde kullandığı YDG-H’li teröristlerin bıraktığı bombayı kurcalayan 9 yaşındaki küçük Tahsin de “ÖZGÜRLEŞTİ” dün.

Bu günler de geçecek ey Demirtaş. Başta ümmetin Kürtleri olmak üzere bu millet seni ve yoldaşlarını siyaseten öyle bir “ÖZGÜRLEŞTİRECEK” ki pislik dolu sicilinden dolayı dar gelecek sana adliyeler...!