Enbe Orkestrası ile müzikal turizme yolculuk

Duruşu, yaptıkları, başarılı genç müzisyenleri ülkemize kazandırmasıyla ENBE Orkestrası’nın Şefi Behzat Gerçeker “Bir müzisyen olarak dünyanın turizm cenneti  diye tabir ettiğimiz ülkemizin  güzelliklerini insanlara sunarken Türk ve dünya müzikleriyle de kalplerine, duygularına dokunuyoruz” diyor.

Bu hafta Belek’te ENBE Orkestrası’nın abartısız baştan sona gerçek bir müzik ziyafetini, muhteşem bir sahne performansıyla ülkemizin ve dünyanın farklı yerlerinden tatile gelen misafirlerine unutulmaz bir Akdeniz gecesi yaşattıklarını izledim, gördüm, dinledim ve sizlerle paylaşıyorum.

Türkiyemizin geleneksel, örf adet, hissi duyguyla, samimiyetle harmanlanmış  misafir perver anlayışımızın yerelden ülkesele ve evrensele yaşatabilmemiz için turizm çok büyük bir fırsat ve bizlerde bu fırsatı  bize yakışan şekilde ortaya koyduğumuzda sonuç Türkiye’nin imajı, daimi tercih edilen güçlü bir turizm ülkesi olduğunu birebir hafızalara kazıyoruz. Bu doğrultudan baktığımızda da yazarıyla, turizmcisiyle, sanatçılarıyla, otel yatırımcılarıyla ülkemizin dünyanın en güzel en paha biçilmez ülkelerinin başında geldiğini, lafla değil icraatla ortaya koyduğumuzda bunları insanlara yaşattığımızda kim ne derse desin dünyanın hayran olduğu bizlerinde vatandaşı olmaktan gurur ve onur duyduğumuz Türkiyemizin sırtı yere gelmeyecektir.

Alanında en çok sahne alan üç ismi  ENBE Orkestrası, Ebru Gündeş, Sibel Can başta olmak üzere bir çok sanatçıyla unutulmaz Akdeniz akşamlarını sadece bayramda, özel günlerde değil düzenli olarak yaşatan, tüm sezon sanatçı dostu bir otelcilik anlayışına imza atan Sueno Hotels Yönetim  Kurulu Başkanı Erhan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Korkmaz, önce vatan, bayrak, insan diyerek samimiyetle yüreklerini ortaya koydukları ve bu doğrultuda otel çalışanlarınında da bu samimiyeti ve hissiyatı gözlemlemek bana çok şükür hele şükür dedirtti. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrasına  müzikal turizm adına ülkemiz turizm ve otelciliğine yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.