Erdoğan, Davutoğlu, Fidan

Wall Street Journal, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan’ı hedef tahtasına koydu.

Jewish Press (Yahudi Basını) diye bir gazete de Hakan Fidan’ın bombalı suikastla ortadan kaldırılması gerektiğini savundu.

Şahane.

Emperyalizmin / Siyonizm’in ağa babaları Hakan Fidan’dan yaka silkiyorlarsa, Yeni Türkiye’nin istihbarat teşkilatı gerçekten ‘millî’ hale geldi demektir.

Wall Street Journal’daki yazının hülasası, “Hakan Fidan Amerika’ya çalışmıyor, Türkiye’ye çalışıyor.”

Ne güzel.

***

Saldırıların bini bir para.

New York Times da gene Başbakan Erdoğan’a takmış.

İslam dünyasını türlü çeşit nifaklarla paramparça eden emperyalizmin / Siyonizm’in önde gelen yayın organları arasında yer alan bu gazete, Erdoğan’ı mezhep ayrımını körüklemekle filan suçlamış, iyi mi?

İçeriğini boşverin, o yazıyı onlara yazdıran da aynı karın ağrısı: “Erdoğan Amerika’ya çalışmıyor, Türkiye’ye çalışıyor.”

***

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu zaten her zaman, her yerde, bütün şer odaklarının hedefinde.

Aleyhindeki literatürün hülasası, haydi hep beraber; “Davutoğlu Amerika’ya çalışmıyor, Türkiye’ye çalışıyor.”

***

Türkiye’de bir hükümetin -ama gerçekten iktidar sahibi bir hükümetin- Amerika’ya değil de Türkiye’ye çalışması, on yıllar boyunca CIA ve MOSSAD’ın enstrümanı olagelen Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bile uluslararası sistem lortlarının dümen suyunda gitmeyi reddederek yerli siyasetlere eklemlenmesi öyle anormal geliyor ki adamlara, neye uğradıklarını şaşırmış vaziyetteler.

Alışmışlardı önlerinde el pençe divan duran Türkiyeli devlet adamlarına, istihbaratçılara, generallere...

Şimdi, Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin kendi yolunda yürüdüğünü ve Ortadoğu, Afrika, Balkan halklarını da yanına almaya başladığını görüp çıldırıyorlar.

Erdoğan ve arkadaşlarının demokratik yollarla iktidara gelmesi ve üstelik iktidarda demokratik yolların önünü iyice açması da cabası.

Saddam veya Kaddafi gibi bir ‘öcü’ çıkaramıyorlar Erdoğan’dan.

El Kaide bağlantısı kurmak için çırpınıyorlar, ama, ı-ıh, o da eğreti duruyor Erdoğan’ın üzerinde, o çaba da nafile.

Kafalarını duvarlara vuruyorlar çaresizlikten.

Wall Street Journal, New York Times vs’deki o yazılar, Yeni Türkiye’nin yükselişi karşısındaki çaresizliğin ifadesi olarak okunmalıdır.

***

Ne tuhaftır ki, ABD ve İsrail “Bu adamlar Türkiye’yi bizim kontrolümüzden çıkardılar” diye bas bas bağırırken, hâlâ şöyle laflar edilebiliyor:

“Amerika, AKP’ye Yeni Osmanlı’yı kurduracak. Tayyip ve adamları BOP ve GOP çerçevesinde Ortadoğu’ya çekidüzen verip bu bölgeyi Amerika’ya peşkeş çekecekler.”

Majestik bir saçmalık!

Yahu, akıl var mantık var, Ortadoğu’ya çeki düzen vererek Yeni Osmanlı’yı kuran Türkiye, ABD’nin kahrını daha ne diye çeksin?

Ortadoğu halklarının -İsrail hariç- toparlanıp birlik yoluna girmesi ihtimali, bu birlik ne şekilde olursa olsun, en çok ABD ve İsrail’i endişelendiriyor; bunu görmeyenler nasıl görmüyor?

***

Erdoğan-Davutoğlu-Fidan üçlüsü Türkiye’nin istiklal kahramanlarıdır ve mazlum kardeş halkların da istiklal kahramanları olmaya namzettir.

Kâğıt üstündeki istiklalimizi hayata geçiren tarihî şahsiyetlerdir bunlar.

Bazı arkadaşlara anlatamıyorduk bunu; emperyalist / Siyonist basının son taarruzu, onların da anlamasına yardımcı olur inşaallah.