Erkeklere özel sağlık ve gençlik iksiri

Gençleştirici, cinsel gücü artırıcı  etkisi olduğu öne sürülen bitkisel karışımlar yerine doğal besinlere yönelmek en doğrusu.

Zayıflama ve estetik sadece kadınlara yönelik bir değişim değil. Erkeklerde son yıllarda fit, daha canlı bir cilt ve cinsel performansın artmasını sağlayacak yaşamı doğal olarak tercih edecek beslenme önerilerine ilgi duyuyor. İşte beslenmede işinize yarayacak küçük sırlar...

- Havuç: Cildin pH dengesini asidik yaparak cilde parlaklık kazandırır. A vitamini ciltte tenin pigment denetimini sağlar. Salatalara rendeleyebilir, yemeklere koyabilir veya etlerin yanına hafif buharda pişirip servis yapabilirsiniz.

- Böğürtlen: çilek ve yaban mersini: Bu 3 antioksidan içeriği yüksek olan taze meyveyi az yağlı yoğurtla yemek cinsel performansı arttırdığı gibi parlak bir cilt için de zemin hazırlar.

- Somon ve istiridye: Omega 3 içeriği yüksek somon ve afrodizyak istiridye hem cilt hem de cinsel performansın artmasında oldukça etkili sağlıklı hayvansal kaynaklı besinlerdir. Haftada en az 3 kez bu besinlerden yemek cinsel hayatı harekete geçirir.

- Zeytinyağı:  Cilde E vitamini veren en iyi kaynaktır. Zeytinyağını kahvaltına 1 yemek kaşığı peynire eklemek veya taze sebzelerin üzerine koymak veya salatalara 1’er yemek kaşığı zeytinyağı ile servis yapmak cildi parlatır.

- Tam buğday ekmeği: kasların ana enerji yakıtı olan tam buğday ekmeği metabolizmanın düzenlenmesinde görevli birçok vitamini ve minerali sağlamaktadır. Her öğünde en az 1 en fazla 2 dilim yemeklerinizin yanında tüketmeniz cinsel hayatınızın da renkli devam etmesini sağlayacak yararlı bitkisel kimyasalları da içermektedir.

- Süt: Cildin hücre yenilemesinde yardımcı olacak sütü her gün 2 su bardağını geçmeyecek şekilde içmek gerekir. Eğer süte vanilya ekleyerek tatlandırırsanız afrodizyak etkisinden de faydalanırsınız.

- Yeşil çay: İçindeki kateşinler metabolizmayı olumlu yönde etkilerken antioksidanlar ciltte oluşan zararlı bileşenlerle savaş açarak cildi korur.