Eski konulara odaklanalım

Gerilimli konuşmalar, görüşmeler ve keskinleşen önsezilerle hareketli bir hafta geçireceğiz. Önümüzdeki cumartesi gece yarısından sonra Aslan burcunda oluşan dolunay ise içimizi ısıtacak.

Akrepler ile Balıklar cesaretle girişimlerde bulunabilir ancak eski konulara odaklanmakta fayda var. Yeni kişiler ve alanlardaki girişimleriniz sonuçlanmayabilir. Bu olumlu enerji en çok 28 Şubat doğumlu Balıklar ile 31 Aralık doğumlu Balıklara faydalı olacak. Cesaret ve içgüdülerini birleştirip dayanıklılık isteyen işlerde başarılı olabilirler.

Hafta ortasından itibaren Aslan burcundaki dolunayın enerjisi ortamı duygusallaştıracak ve neşelendirecek. Dolunay cumartesi gece yarısından sonra oluşacak ama enerjiyi hafta ortasından itibaren hissetmeye başlayacağız.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ortak harcamalarınız yüksek ama aynı zamanda parayı kendinize çekebileceksiniz. Sizin haberiniz olmadan para işlerinize yardımcı olan biri olabilir. Banka, kredi, borç, miras, hisse, vergi, sigorta gibi bir kaynakla ilgili para işiniz bu destek sayesinde yolunda gidebilir. Bir otorite figürü çok ısrarcı olacak ve size baskı uygulayacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Partneriniz sizi sürekli eleştirebilir ama aynı zamanda motive edip harekete geçirebilir. Onunla toplumsal projelerde görev alabilirsiniz. İlişki sorunlarda arkadaşlarınız yardımcı olacak. Hafta sonuna doğru eve ait konular öne çıkacak, önemli bir meseleyi sonuçlandıracaksınız. Belki de hayatınızda önemli bir evrenin sonuna geldiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatın temposu eskisine göre yavaşlamış olmalı. Günlük işleriniz için koşturacaksınız. Sosyal aktivilerle ilgili harcamalarınız artacak. Parayla ilgili haberler alabilir ve ısrarlı konuşmalar yapabilirsiniz. İkna gücünüz yüksek ancak yanlış anlaşılmalar olabilir. Etkin kişi veya kurumlar üzerinizde büyük baskıya neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İşinizle ilgili gelişmeler ve partnerinizin talepleri aynı zamanlara denk geliyor. Kariyeriniz sürprizlerle dolu. Partner ise sizi değiştirmek adına görünmeyen bir baskı uyguluyor. Kendi görüşünde direterek çok ısrarcı olabilir. Alternatif olarak iş yerine anneniz veya sizin annelik sorumluluklarınız, partnerinizin talepleriyle çatışabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Evinizdeki hareket yavaşlamış olsa da devam edecek. Evle ilgili planlarınızda kaçırdığınız veya vazgeçtiğiniz fırsatları yeniden değerlendirebilirsiniz. İş ortamınızda alttan alacağınız konuşmalar ve haberler, haksız durumlar olabilir. İş arkadaşlarının baskısını hissedeceksiniz. Ama hafta ortasından itibaren dedikleriniz olmaya başlayacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev yaşantınız veya iş hayatınızla ilgili risk almaya hazır görünüyorsunuz ama her şey göründüğü gibi değil. Burcunuzda gerilemeye başlayan şanslı Jüpiter, önceden başladığınız meselelerin önünü açacak ve fırsatlar getirecek. Yepyeni alanları ve yeni tanıyacağınız insanları şimdilik unutun. Hesapta olmayan ödemeler çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

İş ortamınızda bu hafta daha net koşullara sahip olabilirsiniz. Zam veya ilave gelir kaynağı gibi parayla ilgili güzel bir fırsatınız olacak. Diğer yanda hem ev hem de partnerle ilgili mücadeleniz devam ediyor. Eviniz, başka bir mülk veya babanızla ilgili ikna edici ama ısrarlı konuşmalar olabilir. Partneriniz ise ona karışılmasını istemiyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki Mars’ın yoğun enerjisi sizi harekete geçmeye zorlayacak. Ama sizden kaynaklanmayan gecikme veya başka tür aksamalar olabilir. Eskiden başladığınız işe odaklanırsanız istediğiniz sonuçları alabilir hatta çözemediğiniz meseleleri çözebilirsiniz. Aşkta çok cesur adımlar atabilir ve karşılığını alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Giderek artan sorumluluklara rağmen hayatınızda güzel şeyler de oluyor. Kariyerinizde fırsatların bol olduğu bir dönemdesiniz ama mayıs ayına kadar yeni alanlar yerine eskiden bildiğiniz insanlarla daha başarılı olacaksınız. Başka bir eğilim ise mücadelenizi perde arkasından yapmanız ve işlerinizi gizli tutmanız gerektiğine işaret ediyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evle ilgili gelişmeler, gelen misafirler veya babanızın meseleleri diğer planlarınıza engel oluyor. Siz de kendi fikirlerinizde ısrarcı olacaksınız. İkna gücünüz çok kuvvetli ama dirençle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ise hep yanınızda. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Alacağınız haberler moralinizi yükseltecek. Arkadaşlar sizi sürekli bir yerlere çağırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güneş burcunuza geliyor ayrıca enerjik Mars yıldız haritanızın en yüksek noktasında olduğundan sizi lider pozisyonuna getiriyor. Parayla ilgili önemli bir gelişme olabilir. İşinizde güçlü bir konumda olacaksınız. Ancak yeni alanlarda ve yeni kişilerle olan işler istediğiniz gibi gitmeyecek. Eskiden yaptığınız işlerde başarılı olacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hafta ortasından itibaren işleriniz artacak ve önümüzdeki hafta sonunda çok yoğun olacaksınız. Yurtdışı, seyahat, üniversite, yayıncılık, medya ve internet bağlantılı bir meselede güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Diğer yanda kariyerinizde risk almanız ve büyük düşünmeniz için partneriniz sizi motive edecek.