Eskiye dönüş

Yeniayın yapıcı enerjisini arkamıza alarak, yeni başlangıçlar yapabileceğimiz bir haftadayız. Ancak eylem gezegeni Mars gerilemek üzere olduğundan dayanıklılık, enerji ve güç gerektiren girişimlerin devamı gelmeyebilir. Mars 17 Nisan Pazar günü Yay burcunda gerilemeye başlayacak ve haziran sonuna kadar gerilemeye devam edecek. Mars sadece iki senede bir geri gider ve gerilerken ileriye değil de, eskiye bakmamızı ister. Yeni girişimlerin devam edecek gücü olmayacak ama geçmişe döndüğümüzde tıpkı Merkür gerilemesinde olduğu gibi yarım kalan işleri sonuçlandırabileceğiz. Yeni bir alanda öncülük etmek gibi girişimlerde güçlü bir Mars olmadığından istediğimiz sonucu alamayabiliriz. Mars gerilemesi en çok yöneticisi olduğu Koç burcunu, ardından Akrep’i direkt olarak etkileyecek. Yaylar ise her şeye rağmen ayrıcalıklılar. 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Yöneticiniz Mars, haziran ayına kadar geri gidecek ve onun enerjisinden yararlanamayacaksınız. Yeni alanlardaki girişimler yerine, eskiden başladığınız işler ve eski tanıdıklarla olan bağlantılarda rahat ilerleyeceksiniz. Geçmişe dönüp yarım kalan meseleleri yeniden canlandırabilir veya tam bir kapanış yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İletişim beceriniz artıyor. Her zamankinden çok kendinizi dile getirecek, toplantı ve görüşmelere katılacaksınız. Kardeşlerinizle sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz konulara zaman ayırabilecek ve sevgilinizden güzel haberler alacaksınız. Yurt dışı, seyahat ve üniversite bağlantılı bir işiniz yolunda gidecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Görüşme trafiği bakımından yoğun bir hafta sizi bekliyor ancak görüşmelerinizi şimdilik gizli tutmak iyi olabilir. Haberler gelebilir ve kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Eviniz veya başka bir mülkle alakalı ve büyük miktarda parayı içeren konuşma ve yazışmalar yapabilirsiniz. Tüm bu meselelerin gizli bir yanı olacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Haziran ayına kadar olan dönem, kariyerinizde yeni girişimlerde bulunmak için uygun değil. Ancak eskiden iş yaptığınız kişi ve firmalarla yeniden bir araya gelebileceksiniz. Yarım kalan projeler veya teklifler yeniden gündeme gelebilir. Kısa seyahatlerinizde mutlaka lüks unsurlar olacak ve partneriniz size destek olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta işveren, yönetici, aile büyüğü gibi otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Özellikle parayla ilgili konuşmalarınız olumlu geçebilir, yaptıklarınızı anlatabilir ve aylık gelirinizde artış sağlayabilirsiniz. Eylül’e kadar parayla ilgili büyük fırsatlar çıkabilir. Bir iş arkadaşınız size çok yardımcı olacak.     

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir takım zorluklar ve gözünüzü boyayan kişilerin yarattığı hayal kırıklıkları olsa da hayatınızın şanslı bir dönemindesiniz. Çok büyük fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak gerçek niyetini gizleyen kişilerden kendinizi korumalısınız. Diğer yandamülkle ilgili meseleler yüzünden yorulabilir ama aynı zamanda kazançlı çıkabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Seyahat planlarınızda ertelenme ve değişiklikler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber varsa da gecikebilir ama geçmişle bağlantılı ve yarım kalan meselelerden haberler gelebilir. Partnerinizle çıkacağınız kısa bir seyahat çok hoş geçebilir ve sizi yakınlaştırabilir. Eviniz veya bir mülkten yüklü miktarda para kazanabilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Harcamalarınız her zamankinden fazla ve uzun süre de azalmayacak. Alacaklarınız varsa çeşitli nedenlerle gecikebilir, bütçenizi ona göre yapmalısınız. Ancak geçmişte ödenmemiş bir alacağınız varsa, haziran sonuna kadar tahsil edebilirsiniz. Partnerinizle birlikte bir seyahat gündeme gelecek ve bir arkadaş yardımcı olacak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANSLISI)

Mars iki seneden beri ilk kez burcunuzda ve size ayrıcalık veriyor. Üstelik Mars burcunuzda her zamankinden çok uzun bir zaman geçirecek ve aylar boyunca gerilerken bile size üstünlük vermeye devam edecek. Ayrıca tutkulu ve yaratıcı yönünüz, romantizm ve aşk ön plana çıkıyor. Kariyerinizde de işler yolunda görünüyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yeni başlayan ve haziran sonuna dek sürecek olan eğilim özellikle eviniz ilgili önemli meselelerde geçmişe dönmenize neden olabilir. Hayatınızın bu alanlarındaki planlarınızda eskiye döndüğünüzde işler istediğiniz gibi ilerleyecek. Eskiden kaçan fırsatlar, beğenip de gerçekleşmeyen planlar bir daha karşınıza çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Oturduğunuz ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili ve büyük miktarda para içeren bir meselede gizli bir desteğiniz olacak. Bu destek çok etkili bir kişi veya kurumdan gelebilir. Eylül ayına kadar olan dönemde (en az bir kez) toplu para elinize geçebilir. Diğer yanda bu hafta arkadaşlarla bir seyahate ya da kısa bir geziye çıkabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Alacaklarınız varsa gecikebilir ve temmuz ayına kadar bazı para meseleleri sürüncemede kalabilir. İlk defa zam isteyecekseniz uygun bir dönem değil ama önceden verilmiş bir zam sözü varsa daha şanslısınız. Yarım kalan işleri halledebileceksiniz. Partnerinizden haberler gelebilir veya bir seyahate çıkabilirsiniz.