Evet, gerçekten ‘kumar’da kaybedenler var!..

24 Temmuz günü Star Gazetesi’ne konan bombadan yaklaşık bir ay sonra da Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Sancak kurşun yağmuruna tutuldu.

Bunları, yayınlarımız karşısında aciz kalanların gözümüzü korkutmak için tezgahladığını biliyorduk.

İlgili makamlara aktardık ve Emniyet’in “Biz bu işi çözeceğiz. Yeter ki sabredin...” ricasına, bu oyunun aydınlatılmasını çok istediğimiz için söz verdik.

Ancak bir kısım medya, bu olaya şaşırtıcı boyutta ilgi gösteriyordu ama ne hikmetse; konuyu farklı yönlere çekmek için yoğun bir gayret sarf ediyordu.

Çünkü sürekli bu saldırının etrafında dolaşmaları samimi bir hassasiyet değil, kirli bir operasyondu.

Çok zorladılar ama sözümüzden dönmedik

Star gazetesinin ‘damardan’ yayınları karşısında, patates mühürlü “YALAN HABER” baskıları dışında hiçbir varlık gösteremeyen Paralel Yapı uzun vadeli bir oyun planladı.

Saldırıdan aylar önce bünyedeki kripto paralel memurlar tarafından, Emniyet İstihbarat’tan gönderilmiş süsü verilerek, sayın Ethem Sancak’a “PKK ve DHKP-C ortak eylem kararı aldı. İlk hedef siz ve yakınlarınızdır, dikkatli olun” şeklinde bir bilgi notu gönderildi.

Müteşekkir olmanızı gerektiren bir hassasiyet gibi görünüyor değil mi?

Değil, klasik bir paralel taktiği...

***

Ve mükemmel (!) planın en can alıcı aşaması 20 Ağustos günü devreye sokuldu.

Ancak, yüksek tahrip kapasiteli 22 mermi ile aracın kevgire çevrilmesine rağmen Murat Bey’in sağ kurtulması organizatörleri panikletti.  

Komplolardan komplo seçin...

Ve deneme yanılmalı saptırma planlarını uygulamaya başladılar.

Bu aşamada ‘müttefikleri’ Doğan Grubu’ndan da yoğun destek aldılar. Orada da özellikle, bu mahalleden taşınan ve Sayın Ethem Sancak ile kişisel hesabı olanlar bu iş için kullanıldı.

Tezgah kurulmuştu...

FETÖ’nün merkez medyası, her zaman yaptığı gibi Emniyet’teki paralel elemanlarından aldığı senaryoları ‘uydu’larına, özellikle de ‘Doğan Kardeş’e servis ediyor. Sonra da onlardan ‘iktibas’ ederek kumpasın devamını getiriyordu.

Önce, “Mağduriyeti oynamak için kendileri tezgahladı, yoksa bu kadar kurşundan adam kurtulur mu?” dediler. Hatta Aydın Doğan’ı bile bu kampanyaya sokarak rezil ettiler.

Sonra baktılar ki “fazla saçma oldu”, çaktırmadan kestiler.

Olayı biraz daha ‘karmaşıklaştırarak’ kumpasın yönünü ‘mafya çatışması’na döndürdüler.

Zaten Murat Sancak da kirli sakalı ve delikanlı tarzıyla bu role uygun biriydi!..

Bu da beklenen etkiyi göstermeyince biraz ‘sos’ katmak gerektiğini düşündüler.

Bunun için düşünmeye ne gerek 
vardı ki!..

Hizmet için verilen milyonlarca liralık himmeti, Kıbrıs’taki lüks kumar salonlarında savuran ‘paralel kumarcı’ haberimiz onları perişan etmişti zaten.

Al sana, paralelin düştüğü yerden kalkma fırsatı!..

Topyekun bir kampanya başlatıp bu saldırının kumar borcundan kaynaklandığı yayılırsa hem cinayet teşebbüsleri perdelenmiş olacak hem de intikam alınacaktı!

Ama Allah’ın da bir hesabı vardı ve yine o galip gelmişti...

Nitekim bugünkü haberimiz ve Murat Sancak’ın AHaber’deki ifşaatları, sahnelenen bu oyunu bütün çıplaklığıyla ortaya çıkardı.

***

Şimdi...

Bizi, bizden fazla düşünür pozlarında sinsice paralel yardakçılığı yapanlar ve 102 kişinin öldüğü bir saldırıyı görüşürken bile, Murat Sancak’a yapılan suikastı soran (!) paralel sözcüsü Kılıçdaroğlu...

Zamanı geldi, sorularınızın cevabını verdik.

Yetmediyse Başsavcı da açıkladı: “Murat Sancak’a yapılan saldırının sebebi kumar borcu” haberi gerçeği yansıtmıyor.

Anlamamış olabilirsiniz; başsavcı, “Yalannn...” diyor.

Yani... Oynadığınız kumarı kaybettiniz.

Şimdi cevap sırası sizde...

Tabii, bu kumarda onurunuzu da kaybetmemişseniz...