Eziyet çekiyoruz

İki senedir Trabzonspor taraftarı maçlarda çektiği üzüntü, acı ve kahrolmayı hiç bir yerde görmemiştir. Bunları yaşamak da maalesef artık alışkanlık haline de geldi.

Konyaspor maçı da aynı oyun temposuyla oynanan bir müsabaka oldu.

Hiç bir maça aynı tertiple çıkmamayı alışkanlık haline getirmiş Trabzonspor'da aslında kimi koyarsan koy ötekini aratır futbol oynamaya sanki özen gösteriyor. Malouda yürüyor, 64 dakika Hami seyrediyor. Zokora her zamanki gibi oyunda yok.  Savunma yine canla başla mücadele etmeye çalışıyor ama yetersizlik bu çabayı boşa çıkarıyor.

Ben bıktım, taraftar bıktı ama Onur nazar değmesin takımı sırtlamaktan bıkmadı. 

İnanın maç boyunca oyunun tek hakim, her hattı ile saldıran kazanmak için mücadele eden futbol oynamaya çalışan Konyaspor'du. Trabzonspor zaman zaman ileri çıkmasına rağmen pozisyon adına ortada hiç bir şey yoktu.

Olcan ve Onur biraz da Bosingwa ile Özer, Trabzonspor'da mücadele etmeye çalıştı.

Konyaspor maç boyunca o kadar baskılı oynadıki, son dakikalarda yorgun düştüler Trabzonspor ise son dakikalarda biraz daha baskılı oynadı.

Sahadan birer puanla ayrılan takımlardan ne yazıkki sevinen Trabzonspor oldu.

İşte bu halledilmeden sıkıntı gitmeyecektir. 

Konya'da ceza yenilirse Fener maçı seyircisiz oynatılır diye maça seyirci alınması önlendi. Tebrik ederim yöneticileri! Ne büyük iş yaptınız.  Bu futbol ve kafayla Fener maçında seyircili oynasan ne olur, oynamasan ne olur!  Muhtemelen Fener maçındaki tezahüratlardan ceza gelecek.  Acaba başdanışmanlar ve danışmanlar başkana kalan maçların listesini hatırlatıyorlar mı? Bence bu kafa yapısı ile Trabzonspor küçülmeye, her maçta da ezilmeye devam eder.

Malouda ile  "sakat değilsem oynarım" anlaşması yapıldığı söylentilerine dedikodu diyordum ama artık inanmaya başladığımı söylemek isterim.

Olcan atacak, Onur tutacak, yabancı futbolcular eksiksiz paralarını alacaklar. Aferin!