Fair-Play derbisi

FENERBAHÇE İLE GALATASARAY HERKESE ÖRNEK OLACAK BİR MAÇA İMZA ATTI

Geçmişte patlak veren ürkütücü, ayıp ve suç nitelikli olaylar hatırlandığında; son derbideki olumlu görüntü bütün futbolseverleri mutlu etti. Türkiye bu düzeni alışkanlık haline getirmeli. Rekabet, birbirine düşman olmak değildir.

Haftanın olayı

F.Bahçe-G.Saray derbisi ve bu derbinin olaysız bitmesi, Beşiktaş yenilgisi sonrası Prosinecki’nin görevden alınması, Kasımpaşa ve Sivas’taki görkemli yükselişin devam etmesi, Yanal’a stent takılması; önemli gelişmelerdi.

Haftanın iyisi

Hastaneye kaldırılarak damarına stent takılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, evinde istirahate çekilebilirdi. Ama o fedakarlık yapıp, takımın başında durmayı tercih etti.

Haftanın sözü

Fenerbahçe-Galatasaray maçında stat full doluydu ama; dışarıda kalan çok sayıda seyircilerin bir bölümünün içeri alınabilmesi için, “Sıkışalım beyler” anonsu yapıldı.

Haftanın golü

Eskişehirsporlu Necati, Akhisar maçında 64. dakikada oyuna girdi, o dakika içinde de gol attı. Sol çaprazdan ve biraz uzaktan vuruşu muhteşemdi...

Hayal kırıklığı

Ligin 11. haftası oynandığı halde, tek galibiyetle puan cetvelinin dibine çöreklenen Kayserispor’un teknik direktörünün sonunu getiren sürekli başarısızlık durumu...

Haftanın asisti

G.Birliği’nden Jimmy Durmaz, Trabzon maçında müthiş oynadı. Attığı galibiyet golü dışında, Ahmet’in golüne de, harika serbest atışıyla katkı verdi.

Haftanın kötüsü

Sahasında 3-0 yenilmiş, hocası ayrılmış Kayseri’de, Bobo’nun (Maç öncesi değil sonrası) Beşiktaşlı futbolculara pastırma dağıtmasının anlamı ne?

Haftanın kurtarışı

Volkan, önce 68’de kritik pozisyonda Burak’ın ayağındaki topu çeldi; ardından da Melo’nun penaltı atışını da kurtararak maça damgasını vurdu.