Fatih Hoca bu takım senin takımın değil

Türk futbolunun sıfırdan tırnaklarıyla kızaya kazıya gelmiş ve  futbolcu sonrası en büyük hocamız. İyi bir Galatasaray takımı kurdun diyebiliyorduk. İyi oyuncuların var ama hiç birisi iyi top oynamıyor. Pitbull Melo kavga etmek için mi sahaya çıkıyor anlamıyorum. Amrabat en pahalı oyuncularından biri tanesi. Bu kadar verimsiz olabilir mi? Bir ilk yarı seyrettim Galatasaray'ı takım olarak izlerken şaşırdım, sıradan bir takım gibi gördüm. Savunmadaki yerleşim hatası inanılmaz boyutlarda. Paylaşım hataları da bir o kadar. Selçuk yok, oyunu kuracak bir Allah'ın kulunu Galatasaray'da göremiyorum. Hamit yerlerde sürünüyor. İkinci yarı Umut oyuna girdi. Olağanüstü umutlandıran hamleler yaparak gol atan oldu. Ardından Elmander'e attığı golle, yine Umut'un topuk pası harikaydı. Elmander'in attığı gol kadar değerliydi bu topuk pası. Burak Trabzonspor'daki gibi değil. Galatasaray, takım oyunu olarak presli, yüksek tempolu görüntüden çok uzaktı.

Maçın son bitme noktalarına yaklaşan bölümde, hatta herkes 'maç böyle biter' derken Hakan Balta, karambolden attığı golle skoru eşitleyen oldu.

Gençlerbirliği takımına baktığınız zaman daha bir takım oyunu sergiliyor. Azofeifa, Aykut ve Jimmy Durmaz'ın attığı gollerde senin saha kenarındaki görüntülerini gördüm Fatih Hoca. Sıkıntılıydın çünkü takımın iyi top oynamıyordu. Eğer bu Ankara deplasmanında 1 puan çıkarıtıp hanene yazdırabiliyorsan inan bana buna şükretmen gerek. Bu Galatasaray asla Fatih Hocanın Galatasaray'ı değil.

İstanbul'un karşı yakasından bir dost olarak bir serzenişten bulundum. Galatasaray'ın senin Galatasaray'ın gibi olmasını bekiliyorum. Başkada bir şey demiyorm.

Hamit ne zaman toparlanır, benim değil senin sorunun. Melo ne zaman hazır olur. O da tüm Galatasaray taraftanının beklentisi. Burak Yılmaz ne zaman Galatasaray'ın golcüsü olacak herkes bunu soruyor. Umut ne kadar varsa sahada yüreğiyle hep katkıda bulunmak isitiyor. Ama sen sen ol hocam şu savunma anlayışını senin futbol mantığına ve felsefene uygun hale getir. Bu hal ve gidişlerle bu maçtan puan çırabilirsin ama sonrasındaki maçlarda umut ederim ki çok sıkıntı çekmezsin.