Fax çarpması

Yargıtay’ın Yüce Türk Milleti adına açıkladığı kesin şike kararından beri şike lobisi çok iyi çalışıyor doğrusu. Bu lobi, “Ağlak aşık” misali gözyaşı dökerek yurda dönen bir suçlunun karşılanma törenini bayram edası ile naklen yayınladı.

Doğrusu şikecilerin PR çalışmalarında 3 Temmuz’dan beri en büyük rolü üstlenen “Bir kısım medya” bu görevini başarıyla yapıyor. Yapanlar da zaten ödüllendiriliyor. Ama kimse tapelerde gazetecilik etik ve ahlakına yakışmayan bir çok konuşması olan basın mensuplarına neden kınama cezası dahi veril(e)mediğini sormuyor bile.

Aziz Y. son günlerde bir türkü tutturmuş, “Bize operasyonu Cemaat yaptı” diye. Ben zerre kadar inanmıyorum ya, ama bir an için dediğini doğru olduğunu kabul edelim. Peki , o tarlaları süren işçiler, buğdaylar, Ali Kıratlı, Cemil Turan ve Yusuf Turanlı ile gönderilen şike paraları, Korcan'ın arabası, İbrahim Akın'ın hocadan icazet alarak aldığı ve itiraf ettiği şike parasını da mı cemaat organize etti. Bir yılda ondan fazla GSM hattını Uzanvari bir yöntemle size cemaat mi hediye etti.

Her şeyi bir yana bırakın İlhan E. ve Şekip M.'nin HAGB (Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması) kararında bir daha yapmamak üzere kabul ettikleri  isnat aşırı alkol alma veya etrafı rahatsız etme suçu muydu?

Siyaset ağız birliği etmişçesine yeniden yargılama derken TEMİZ FUTBOL isteyen futbolseverler bu yargılama kaç kere ve hangi mahkemelerde yapılırsa yapılsın şikenin örtülemeyeceğinden emin. Yeniden yargılamanın sadece ve sadece Aziz. Y’ı hapse girmekten alıkoyması dışında hiçbir hükmü olmadığının bilinmesi gerekir.

Aziz Y. için oyunun sonuna gelinmiştir. Şimdi çember TFF için daralmaya başlamıştır. Odasına koydurduğu faxın başında bekleyen şaibeli Demirören Federasyonuna UEFA'dan yargılamayı yeniden yapın ve 5 takımı küme düşürün yazısı gelmesi an meselesidir.

Dikkat et Başkan, sahaya yansımamış UEFA faxı adamı çarpar...

Temiz Futbol Eylemi İyi Bir Şeydir...

Bu arada çalınan şampiyonluğun yolu sokaklarda hak aramaktan geçer diye 94 haftadır sürdürülen TEMİZ FUTBOL Eylemleri Trabzonspor camiasına örnek olmaya devam ediyor. Eski Başkanlardan Özkan Sümer'den sonra mevcut Başkan Hacıosmanoğlu'da Trabzon'da tüm taraftar gruplarının organize ettiği şike protestosuna katılma kararı aldılar. Gönülden desteklediğimiz bu eyleme katılmak için bize yapılan tüm hakaret ve iftiraları bir kenara bırakarak Cumartesi en ön saflarda olmak için Trabzon’dayız. 

Silkele Trabzon, düşecekler...