Fenafiddiyalog Oldunuz..!

Başta Gazeteci ve Yazarlar vakfı yöneticileri olmak üzere “cemaat ”in görsel ve yazılı medyada pozisyon almış fedaileri tarafından inanılmaz bir psikolojik mücadele yürütülüyor..!

Gören de zanneder ki, uzun yıllar boyu idareyi cebren elinde tutan, diktatör zalim bir yönetim tarafından mukaddesatlarına tecavüz edilmiş mazlum, masum, mağdur çaresiz insanlar gurubu..!

Mit krizi ile patlak veren ve zamanla boyut değiştirerek gelinen süreçte yaşananlarla sanki Fetullah Gülen ve ekibinin hiç alakası yokmuş gibi pişkin pişkin davranılması, bu işin “eğitimsiz olamayacağının” zımnen ifadesinden başka bir şey değildir…

Hâlbukiki insanlar, ne samimi duygularla destek vermişticemaate, Fetullah Güleningözyaşları ile hıçkırıklarınınhamur olduğu haykırışlarla icra ettiği vaazlarında insanlar servetleri ile birlikte yüreklerini de himmet torbalarına doldurmuşlardı..

O acıklı menkıbelerle süslü dünyayı titreten feryatlarla yapılan vaazlardan etkilenen kadınlar rıza en lillah,coşkun bir şevkle kollarındaki bilezikleri sıyırıp peşine de dualarını ekleyerek doldurdular himmet torbalarını…

Hiç kimsenin maddi ve manevi bunca birikimi heba etmeye hakkı yok..!

Hiç kimsenin100 yılı aşkın bir süredir merhamet güneşini doğurtmak için elleri semada asılı kalmış Anadolu insanının duyguları ile oynamaya hakkı yok.!

Kırk yıldır birebir şahit olduğumuz üzere, kendini beğenmiş ve kibir kokan cemaat taassubunuza tahammül edildi, gönül vermiş samimi yürekler incinmesindiye ses çıkarılmadı ve sonu hayır olur inşallah diye idare edildi… Mirasyedi tavrınıza ve hoyratlığınıza sürekli sabr edildi..!

Devletten ve Milletten hiçbir şey gizlemeden,insanlarımızın tamamına hitap eden bir anlayışla, tabiri caizse tırnaklarıyla kazıya kazıya medeniyetin son kalesi olan ülkemizin yönetimine gelmeyi başarmış siyasi kadrolara her sefer ve her fırsatta utanmadan ve sıkılmadan çelme taktınız..!

Siyasi kadrolarıngösterdiği bütün ilgi alaka ve himayeye karşı yapılanyenilir yutulur şeyler değil..!

Abası altına saklandığınız siyasilere, yerleştiğiniz devlet kadrolarının gücünü kullanarak çelme takmanızı hiçbir dil ve inanç sistemi izah edemez, tefsirini yapamaz..!

BirBaşbakanın, devletini yurt dışında temsil eden Büyükelçilere, aman ha görev yaptığınız ülkelerde bu yapılanmaya dikkat edin, muhataplarınıza bu örgütü iyi anlatın diye çağrı yapma durumunda kalması ne kadar acı ve zorbir durumdur, ne büyük bir mahcubiyettir..!

Sonra, Başbakanın Büyükelçilere yaptığı bu çağrıyı öylehainceve pişkince değerlendiriplanse ettiniz ki, sanki ortalıkta hiç bir şey yok.SankiBaşbakan güllük gülistanlık  bir süreçte,günahsız, biçare, işi gücü eğitim ve dostluk olan cemaatekast ederek hedef almış, içerde yetmiyormuş gibi yurt dışında da bitirmeye çalışıyormuş gibi..!

Ey aziz millet ve samimi cemaat mensupları, siz bu tantanacılara sakın aldanmayın durum tabi ki öyle değil, yurt dışından gelen haberler ve bilgiler maalesef çok iğrenç..!

Cemaat örgütününiçeride olduğu gibi, yurt dışındaki bütün kurumları da seferberlik ilan etmişve hükümet aleyhine inanılmaz bir itibarsızlaştırma propagandasına başlamış..!

Farklı ülkelerdeki Hizmet Okullarında okuyan çocukların velileri vasıtasıyla veya bir şekilde ilişki kurduklarıo devletlerin yetkilileri ve üst düzey yöneticileri nezdinde, Başbakanımız, bakanlarımız ve devlet kurumlarımızın aleyhinde ve Türkiye de işlerin iyi gitmediği istikametinde hummalı bir itibarsızlaştırmave kuyu kazma kampanyası sürdürüldüğünü öğreniyoruz, maalesef..!

Başbakanı Büyükelçiler toplantısında çileden çıkaran meselenin bu olduğu ilgilileri tarafından gayet net bilinse de yıllarca ZAMANGAZETESİ iklimindeşekillenen kalemlerin bir türlü o atmosferden kurtulamadığına şahit oluyoruz...

ZAMAN meşrebinde gözlemlediğimiz “gizli” lik ilkesi etkisi ile TAHA KIVANÇ müstear (takma)  ismiyle yazılar yazan Star Gazetemiz yazarı Fehmi KORU, Başbakanın Büyükelçilere yapmış olduğu çağrıyı yine ZAMAN’e yazarları gibi algılamış..!

Bu günkü yazısında diyor ki; Dün göz gezdirdiğim gazetelerde, “Büyükelçiler kutuyu soranlara ne anlatacak?” alaycı tavrını köşelerine taşıyanlar olduğunu gördüm. Okuyucuları arasından “Doğru” diyerek kafasını sallayanlar çıkmıştır herhalde...

Hâlbuki Taha KIVANÇ (Fehmi KORU) yıllardır diplomasi, siyaset ve politika dünyasının göbeğinde Ankara’da çok bulunduğu içinörgütün yurt dışında hükümet aleyhine başlattığı yıpratma kampanyasını en iyi bilenlerden biri olmalı..!İçerde  hançerlemek yetmiyormuş gibi, yurt dışında da elinde hançerle dolaşanları duymuş ve fark etmiş olmalı..!

“Yolsuzluk” tantanasıyla “kutu” ya dikkat çekerek, tedavüle sokulan büyük projeyi ne kadar görmezden geleceksiniz bakalım..!

Duruş sahibi büyükler önünüze çıkan her sakallıyla DİYALOG’a girmeyin diye boşuna demedi yıllardır..! İşte O diyaloglar algı sisteminizi böyle alt üst eder..! Bir bakarsın ki nerden nereye gelmişsin.O da bakmaya takat bulursan tabi..!

Ne ettiniz, Nasıl ettiniz, kimlerle diyaloğa girip Fenafiddiyalogoldunuz..!

Twitter; @ahmethamdicamli