Fener SOS veriyor

Olmuyor Ersun hoca olmuyor. Bu F.Bahçe leblebi gibi puanlar kaybetmeye başladı. Futbol adına hiçbir şey oynamazken, akılllara durgunluk verecek sakatlıklar üst üste gerçekleşiyor. Ligin ilk yarısını en yakın rakibinden 10 puan farkla noktalamıştı.

İkinci yarıda ise dökülen, futbol adına hiçbir şey vermeyen bir F.Bahçe izlemeye başladık. Konya maçındaki zar zor galibiyet, ardından Eskişehir ve Sivas mağlubiyetleri F.Bahçe’nin SOS vermesine yetti de arttı bile. Sivas maçının başlangıcında oyuna iyi başlar gözüken F.Bahçe, ilk önce Meireles hemen sonrasında Sow’la kaçırılan goller vardı. Sivaslı Kadir’in eliyle engellediği top ise bana göre penaltıydı. Hakemlere göre aksi fikirde ve verilmeyen bir penaltı oldu.

İlk 15 dakika böyle geçtikten sonra 21. dakika civarında  Egemen kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Fener de 70 dakika 10 kişi oynamak zorunda. Hiçbir bir şey yapmadan Sivasspor karşısında kalesinde 2 gol görerek net bir mağlubiyete imzasını attı.

Aydın Karabulut’un Sivasspor adına attığı golde Bruno Alves ve Kadlec’e çarpan top kaleci Volkan’ı yanıltarak Fener ağlarına gitti. 60. dakikada ise Sow sakatlanarak oyun dışı kaldı, hem de hiç bir darbe görmeden. Yetmedi hemen sonrasında Emre oyunu terketmek zorunda kaldı. Kısacası F.Bahçeli futbolcular sabır sabır sakatlıklardan dökülür oldular.

Burhan’ın atmış olduğu ikinci Sivas golünde ise F.Bahçe’nin şimdiden SOS vermeye başladığını gördük.

Sivasspor’u ayakta alkışlarım ayrıca kutlarım. Atmış oldukları gollerin dışında girdikleri pozisyonları da kaçırmasalardı maçın skoru çok farklı olurdu. Kısacası F.Bahçe Sivasspor’un iyi futboluna boyun eğerek maçı noktaladı.

Hakem Yunus Yıldırım’a gelecek olursak, eğer Egemen küfürlü bir konuşma yapmadıysa, kırmızı kart görmesi çok ağırdı. F.Bahçe 70 dakika 10 kişi belki de hakem kararıyla oynamış oldu. Bilemiyoruz, sahada değildik. Ama gözlemlediğimiz Fenerbahçe bu tarz futbol oynamaya devam ederse korkarım lig şampiyonluğunu da  kaf dağının ardında görür.