Fenerbahçe iyi sinyal vermiyor

Fenerbahçe’de garip şeyler olmaya başladı. Takım olarak lige o kadar kötü başladı ki, Saracoğlu tribünlerine seyirci bile gelmez oldu. Hiç alışılagelmiş bir görüntü değil. Bir de yönetim bazında çatırtı başlıyor. Zülfikari kardeşimiz anlaşmazlık nedeniyle istifasını bildirdi. Kimle anlaşamadı acaba? Aziz Yıldırım’dan başka muhatap var mı kulüpte! Olmadığına göre büyük bir ihtimal başkanla anlaşamamıştır. Bugüne kadar da anlaşanını görmedik. Her neyse gelelim takıma.. Yeni teknik direktör Advocaat, sistem kargaşasından bir türlü kendini alamadı. Artık bir karar vermesi lazım. Hangi sistemle oynarsa oynasın, Fenerbahçe’ye iyi futbol oynatmak zorunda. Ama görüyoruz ki, mevcut futbolcular lige henüz hazır gözükmüyorlar. Kondisyon yetersizliği mi dersiniz, psikolojik bozukluk mu dersiniz, ne derseniz deyin bu Fenerbahçe başından sonuna kadar iyi sinyaller vermiyor.

Kaleci sorun. Volkan Demirel ne yazıkki eski günlerini aratır şekilde kalesini koruyor. Hatalı goller yemeye devam ediyor. Savunmanın tamamı yol geçen hanı gibi. Orta sahası yumuşak karnı gözüküyor. Şimdi de Advocaat üçlü forvetle oynamayı düşünüyormuş. Eski futbolcusu yeni transferi Sow’la takiye yapan Fenerbahçe, Emenike ve Van Persie ile birlikte hücum bölgelerinde görüntü verecekler. İyi güzel de, Van persie denilen adam bir gün antrenmana çıkıyor, 4 gün ya kapalı salonda çalışıyor veyahutta düz koşu yapıyor. Ondan hayır gelecek, ondan beklentilere cevap verecek bir görüntüye henüz sahip olamadık.

Lens ile orta saha takviye edilecek. Eğer Salih’ten vazgeçer de Alper ile orta sahada oynamaya devam ederse Fenerbahçe’nin orta alanının ne yazıkki istenilen düzeyde olmayacağını varsayıyorum. Fenerbahçe’nin daha sezonun hemen en başında bu kadar kötü futbol sergileyip iki maçta sadece bir puanla yoluna devam ediyor görüntüsü, hangi Fenerli’yi mutlu eder?