Fenerbahçe “zirvede ben de varım” dedi

Maçın başında Aatıf’ın direkte patlayan şutu gelecek golün habercisi gibiydi. Kornerden gelen topu Neustadter kafayla ağlara gönderip Fener’i öne geçirdi. Sarı-Lacivertliler oyuna önde baskı kurarak başladı. Özellikle Şener’in sağ kanat akınlarını geliştirmesi Kasımpaşa savunmasını zor durumlara düşürürken beğeni kazandı. Fenerbahçe orta sahasını öne çıkartarak hücumda çoğalma isteği kazanma adına ne kadar hevesli olduğunu gösterdi.

Sağlam savunma anlayışı Kasımpaşa’nın kontraataklarına engel olmaya çalıştı. Mensah’ın frikik vuruşunda Fener barajı dağlıınca top Josef’e çarptı ve konuk takımın beraberlik golü geldi. İkinci yarı sahneye Giuliano çıktı. İkinci Fener golünün sahibi olurken takımını bir kez daha öne geçirdi. Şener’in üst üste kenar atakları geliştirerek yapmış olduğu bir güzel ortadan sonra Giuliano golcülüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu. Dirar’ın pasında ise oyuna sonradan giren Valbuena 4. Fener golünü kaydederken, Kasımpaşa’da Murillo takımı adına 2. golü ağlara bıraktı.

Fenerbahçe’de, özellikle Şener’in futbolunu alkışlamak isterim. Dirar’ın katkısını da gözardı edemem. Fenerbahçe farklı kazanacak goller attı ama, attığı kadar da kaçırdı. Sarı-Lacivertli takımda olumlu gelişmeler var. Futbol oynama şekli ve arzusu ilerisi için ümit vaadediyor. F.Bahçe düne kadar tribünlere gelmeyen taraftarı adına sıkıntılar çekiyordu. Ama maçları kazanmaya başladığı zaman gördük ki, tribünleri dolduran taraftarlar Fener’e olağanüstü destek vererek kazanan takımın yanında.