Fener’den kötü futbol ama 3 puan

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında hiç de iyi futbol sergileyen olmadı. Maçın ilk yarısında Ryan Donk tarafından kazanılan Kasımpaşa’nın ilk golü, ardından Caner’in frikik golüyle eşitlenen bir maç izledik. Daha sonrasında da Kasımpaşa adına Oscar Scarione, golleri ikileyen oldu.

Öyle bir maç izledik ki; dilim damağıma vurdu. Hakem kararlarını gözlerim isyan ederek seyretti.  Kasımpaşa’nın bir penaltısı verilmedi. Abitoğlu, kaleci Volkan’ı kırmızı kartla oyun dışı bırakabilecek kararı da veremedi.

O kadar yanlış düdükler çaldı ki Kamil Abitoğlu, neredeyse maçı çığrından çıkaracaktı.

Maçın son çeyreğinde, Caner’in bir orta topunda Webo’nun kafa golüyle Fenerbahçe, skoru eşitleyen oldu.

Kasımpaşa takım oyununa özen gösteren, topu ayağa oynayan bir görüntüdeydi. 2 gol atmasına rağmen, çok fazla gol pozisyonu üretti ve fakat skoru arttıran golleri atamadı.

Fenerbahçe’de iyi oynayan biraz Caner vardı. Emenike bir var, bir yok. Saman alevi gibi. Hele bir de altıpastan kaçırdığı gol var ki... Caner’in harika friğinin direkten dönmesi sonrası topu önünde bulan Bruno Alves de direğe nişanladı. Bir kez daha dönen topu Emenike, kolayı zora çevirip topu auta yolladı. Bu kadar para verilmiş bir futbolcuya bu golü kaçırmak yakışmadı.

Ama bu pozisyon için Fenerbahçe’nin şanssızlığı, Kasımpaşa’nın şansı da diyebiliriz.

Holmen ise sahada kaldığı  süre içinde anlamsız ve gayeden uzak bir görüntü sergiledi. Aykut Hoca da ona çok fazla tahammül edemeyince oyundan almak zorunda kaldı.

Bruno Alves ve Egemen Korkmaz, savunmada o kadar çok boşluklar verdiler ki; Kasımpaşa hücumcularına pozisyon üretmek için davetiye çıkardılar.

Maçın bitme anlarında, Kasımpaşalı futbolcuların kendi ceza içinde ve çevresinde uzaklaştıramadıkları top, acemiler mangasının işiydi! Bu hatalar zinciri, onların sonunu hazırladı.

Fenerbahçe kötü oynamasına rağmen, Webo’nun uzatmalarda attığı golle 3 puanı alan oldu. Kasımpaşalılar da saçlarını başlarını yoldu.