FETÖ TSE’ye nasıl sızdı?

FETÖ denilen mel’un şebeke MİT’e, TSK’ya sızacak da Devlet Malzeme Ofisi’ne Toprak Mahsulleri Ofisi’ne mi sızmayacak? PKK’nın ve uzantısı olan partilerin alfabede harf bırakmayıp, PYD, HEP, DEP, BDP, DTP, HDP’yi kurmaları gibi, FETÖ de ne kadar harf varsa tüm kurumlara sızmış.

Her ikisi de terör örgütü ama arada şu fark var: PKK, birkaç harfi bir araya kendisi getiriyor, sonra oraya giriyor. FETÖ ise zaten bir araya getirilmiş olan harflerden oluşan kurumlara “sızıyor”. MİT, TSK, DMO, TPAO, TÜİK, TMO, KOSGEB, TMMOB gibi...

İşte bunlardan biri de TSE... Yani Türk Standartları Enstitüsü...

Ne Türklüğün ne de İslam’ın standartlarına uygun davranan bu FETÖ denilen terör örgütü bakınız buraya nasıl sızıyor?

Evet, önümde bir belge var: TSE’ye mi sızılacak? Sız... Ama nasıl sızılacak? Şöyle:

Önce, kuruma sızmış bir müfettiş tespit edilir. Kaldı ki tespitte hiç zorlanmazlar. Süfyan Emiroğlu isimli müfettiş tarafından bir inceleme başlatılır.

Örneğin TSE İstanbul Halkalı ve Yeşilköy İthalat Müdürü Halit Özçelik hakkında, başka bir suç bulamadıkları için basit bir sebepten yani Türkçe kullanma kılavuzu kullanmadığı iddiasıyla rapor düzenlenir.

Sonra Kocaeli İdare Mahkemesi’ne sızmış bir hakim tespit edilir. Kaldı ki tespitte hiç zorlanmazlar. Cüneyt Uyar isimli hakim tarafından “memuriyetten men” kararı verilir.

Daha sonra Danıştay 12. Ceza Dairesi’ne sızmış hakimler tespit edilir. Kaldı ki tespitte hiç zorlanmazlar. Hasan Turgut (Ki, FETÖ’nün HSYK üyesi adayı idi) ile Gürsel Ceylan tarafından sürekli aleyhte kararlar verilmesi sağlanır.

Bununla da yetinilmez. İşin tam bam teline basılır ve nirengi noktasına gelinir.

Aynı dosyadan aynı suçlamayla yargılanan Mehmet Emin Koyuncu Anadolu Yakası İthalat Müdürü yapılır.

Mümtazer Türköne’nin kardeşi Muhittin Türköne ise Halit Özçelik’in yerine müdür yapılır.

İşlem tamamdır!

Bugün ise yukarıda adı geçen üç hakim ile müfettiş FETÖ’den tutuklu...

Muhittin Türköne ise görevine devam ediyor..  

Halit Özçelik ise yargıdaki temizlik nedeniyle yerine gelen hakimlerin “oybirliğiyle” tekrar memuriyete dönmüş durumda...

Beni tehdit eden FETÖ’nün köpekleri

14 Aralık 2014.. Ekrem Dumanlı’nın ilk gözaltına alındığı Zaman Gazetesi operasyonu yapılıyor.. Ekrem’in yanında Hakan Şükür, İdris Bal, İdris Naim Şahin gibi Ak Parti’ye sızmış FETÖ örgütü elemanları boy gösteriyor. Terör örgütü yöneticisi Ekrem’e desteğe gelmişler.. Ben de twitter üzerinden şöyle yazdım; “... O Ekrem’in yanında resim veren milletvekillerinden de hesap sorulacak bir gün...” Örgüt medyası S haber’de, iki müptezel, Özkan Esendemir adlı kadrolu FETÖ’cü ile halen Meral Akşener’in kampanyasında çalışan Habererk.com isimli ülkücü görünümlü FETÖ medyasını yöneten İsmail Türk, bu ifadem üzerine beni açıkça tehdit etti..  “..O Ersoy Dede’nin de sokakta yakalayıp ağzını burnunu
kırarlar ...” dediler.. Uzatmayayım sonucu söyleyeyim. Sahiden de; İdris Naim Şahin, İdris Bal ve Hakan Şükür, serbest.. Beni açıkça örgüt medyasından tehdit eden o iki müptezel de.. FETÖ ile mücadele mi dediniz?