Filler tepişti çimenler ezildi

TGRT Haber’de anlaşılmaz işler oluyor daha doğrusu olmaya devam ediyor. Birkaç ay Mehmet Soysal kanalın genel müdürlüğü görevinden alındı yerine Bülent Ayanoğlu getirildi.

Bülent Ayanoğlu bir sürü kanaldan bir sürü ismi transfer etmek istedi, onlarda mevcut işlerini bırakıp TGRT Haber’e geçtiler.

Bundan 3 hafta önce ani bir kararla Ayanoğlu görevden alındı yerine bir kez daha Mehmet Soysal getirildi. Soysal göreve gelir gelmez kendisinden sonra işe alınanların çoğunu işten çıkardı.

Pazartesi günü de Mehmet Soysal’ın bir kez daha görevden alındığı ve yerine aynı zamanda patronaj ailesinden Mücahit Ören’in bakacağı açıklandı.

Belli ki içeride, üst katlarda bir sıkıntı var. Kulağıma gelen bilgilere göre baba Enver ören ile oğul

Mücahit Ören arasında da bazı fikir ayrılıkları var.

Sonuçta üstlerdeki bu çekişmenin faturasını işini bırakıp TGRT Haber’e geçenler ödedi. Eğer Mücahit

Ören iyi bir başlangıç yapmak istiyorsa, durduk yere işinden olanları bir kez daha işe almalı.

Yoksa “filler tepişti, çimenler ezildi” lafı bir kez daha gerçek olacak...

Sneijder’in karısı

Ne garip bir ülkeyiz biz, bu ülkede spor değil futbol programları var, onlar sahanın içinden çok dışını konuşuyorlar diye defalarca yazdım. Galatasaray’ın bomba transferi Sneijder’in eşi hakkında daha Türkiye’ye gelmeden yorum yapmaya başladılar.

Size ne, siz adamın sahada oynadığı futbolla, yaşantısının profesyonel olup olmamasıyla ilgilenin, kalanını bırakın.

Serhat Ulueren’in Telegol’de bu konuda yorumlar yapmaya başlayan Gökmen Özdanak’ı uyarması iyi oldu ama bu işaret fişeğidir.

Görürsünüz hiç üzerine vazife olmayanlar bu konuda daha konuşacaklardır. Özellikle de Sneijder’in performansının kötü olduğu maçlardan sonra...