Fren-delli

Daha hafızalarımızda çok yeni..  Süper Lig’de Sivasspor karşısına 3-6-1 gibi dünyada modern futbolda çok az kullanılan bir sistemle çıktın sahaya  ey sayın Fren-delli! İlk 10 dakikada Sivasspor forvetlerine tam 4 net gol pozisyonu verdin ve hemen 4-4-2’ye döndün . Sen Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal gibi bir takıma üçlü savunmayla nasıl çıkarsın kardeşim? Bu sistemle Emirates’te  Arsenal önüne  çıkman resmen intihardır, ayıptır ,yazıktır.

Alexis Sanchez, Welbeck ve Chamberlein gibi hem yetenekli hemde çabuk oynayan süratli oyunculara karşı  üçlü defans oynatman ilk yarıda skoru çok çabuk 3-0’a getirdi. Sağ ve sol beklerin olmazsa bu tarz oyuncuları durduramazsın. Galatasaray defansının her arkasına atılan topta rakibin gol pozisyonları yakalamaları okadar doğalk,i sıradan bir futbol seyircisi bile bunun kaybetmekle eş anlamlı olduğunu sana söyler sayın Fren-delli!

Nerede bu eski Galatasaray? Arsenal’i yenıp şampiyon olan o güzelim takıma ne oldu? Galatasaray kondisyon açısından geçen senelere göre çok zayıf, mücadele gücü yok olmuş. Sadece göz markajı yapan oyunculardan  başka bir şey göremedik sahada. Veysel, Yekta ve Dzemali’ye bu maçta yer vermeni de çözemedik. Pandev ve Dzemaili’den PTT 1.Lig’de çok var sayın Galatasaray yöneticileri. Bir tek Sneijder bütün varını yoğunu ortaya koydu Galatasaray’da. Ötekileri araki bulasın. Burak, bize teselli olan penaltı golü ve bir kafa şutu dışında kayıp. Selçuk’tan dolayı gönülsüz olduğu açık ve net. Nasıl göremiyorsunuz? Beni kandıramazsın Melo efendi 2 goldede senin hatan var.

Sayın Fren-delli suç sizde değilki! Sizi Galatasarayıma getirenlerde! Sizin zaten İtalya’da üst düzey başarınız yoktu. Son Dünya Kupası’nda ne yaptığınızı bizim gibi İtalyanlar da çözememişti. Ancak sayın Ünal Aysal ve arkadaşları biz futbola yıllarını vermişlerin göremediklerini görüp sizi Galatasarayımın başına getirerek futbol konusunda ne kadar akıllı seçim yaptıklarını bütün kamuoyuna gösterdiler!