Füsun Hanımefendi, Çok Şaşırmış..!

Çatının adayı EKMELeddin beyin eşi Füsun hanım, İstanbul Belediye başkanlığından beri Erdoğan ailesiyle ”uzun yıllar aile dostluğumuz var” dedi ve ekledi, Tayyip Erdoğan’ıeleştirilerinden dolayı anlayamıyorum, böyle olacağını hiç beklemiyordum, çok şaşırdım ve üzülüyorum, diye de ekledi..!

Anlaşılan hayatı, yakıştığı ve yadırganmadığı şekliyle monşer bir beyefendiyle paylaşan Füsun hanım er meydanı gerçekleriyle yeni yeni tanışmaya başladı..!

Değerli Füsun hanımefendi eşiniz dolayısıyla dışarlarda görevlendirildiğiniz uzun yıllar boyu bizim görebildiğimiz ve yaşadığımız çirkinliklerin kol gezdiği ülke tecrübelerini paylaşmak isteriz...

Milleti ile kavga etmeyi vazife sayan bir devletin banisi olan, Milleti kendi kendini idare edemez ve güdülmeye muhtaç cahil kalabalıklar olarak gören, Emperyalist güçlerin bile yapamayacağı fenalıkları Milletine tek tek uygulayan, Milli manevi değerlerle savaşan, hatta Milleti terbiye etmekte zorlandığında da toplu katliamlar yapmaktan çekinmeyen, Milleti ırkçılık belasıyla birbirine düşürüp Millet çocuklarını birbirine kırdıranlar tarafındanitildiğinizmeydan gerçekten de anlaşılması zor bir meydandır..!

Bu meydan, akademik kariyer ünvanlarına hızla ulaşmak için masonik kafalı hocalarıyla iyi geçinmeyi bir zorunluluk olarak görenlere göre değil ne pahasına olursa olsun değerlerini muhafaza edip yiğitçe duruş sergileyen ve vatanı için, milleti için sokak sokak, meydan meydan mücadele edenlerin iyi tanıdığı, doğup büyüdüğü hayatı tanıyıp yoğrulduğu, sağına ve soluna bakmadan ben varım diye haykırarak çamura bulaşmadan çamurdan adamlarla boğuştuğu bir meydandır..!

Değerli Füsun hanımefendi, yedi düvele karşı yıllardır bin türlü kumpasla ve çirkinlikle mücadele eden Milletin Adamını,anlayamıyorum diyorsunuz..!

Peki, hayatı paylaştığınız, hemen yanı başınızda ki,  tabiri caizse baba katili ile aynı saftaduran beyefendiye hiç baktınız mı, onu anlayabiliyor musunuz..?

Bazen, ancak omuzlarınızda taşıyabildiğiniz oyalı başörtüsünü başının üzerinde taşıdığı için hayatları kararan milletin kız çocuklarının yüzünü güldüren Milletin Adamına çelme takmak için, kendine göre alışılmışın dışında büyük bir gayret gösterip ve bu uğurda hüsrana koştuğu açıkça belli olan Çatı adayı eşinizi anlayabiliyor musunuz..!

CHP uygulamaları yüzünden gurbet sürgününe mecbur olan kayınpederiniz merhum  İhsanoğlu Hocamızla ve onun  zalime karşı olan onurlu duruşu ile hiç alakası var mı..?Çatı’nın adayı eşinizin bu hali sizde herhangi bir üzüntüye vesile olabiliyor mu..?

Değerli Füsun hanımefendi, belki monşerik tarzda yaşamak durumunda kaldığınız bir hayatı firstlady olarak zirveye taşımayı hayal ettiniz..!

Peki bir asırdır onuru ve değerleri ayaklar altında çiğnenip, mütemadiyen tecavüze uğrayan ve kaynakları sömürülen ümmet mazlumlarının düşürüldükleri yerden son kurtuluş hayalini hiç hesaba kattınız mı..?

Değerli Füsun hanımefendi, belki ümmetin dertlerine derman olmada bir faydası olur ümidi ile eşinizi İslam ülkeleri ile alakalı bir teşkilata genel sekreter yapmak için didinen Millet Adamına, darbeci ve diktatörlerle aynı lisanı kullanan eşiniz tarafından yapılanihaneti anlayabiliyor musunuz..?

Peki ne değişti ki, diyerek sorguladığınızda uzun yıllar dostluğumuz var dediğiniz Erdoğan mı değişti, yoksa şu anki konumu itibari ile eşiniz mi..? Yoksa değişmedi de biz mi tanıyamadık..?

Değerli Füsun Hanımefendi, tıpkı vücuduna saplanmış oklarla elindeki sancağı dikmek için canhıraş bir vaziyette Bizans’ın surlarına tırmanan Ulubatlı Hasan gibi, ve bir çoğu yakın bildikleri tarafından saplanan hançerlerle,vatan, millet ve medeniyet değerleri sancağını ayakta tutmaya gayret edenMillet Adamınatezgah kuranların adamı olan eşinizi hiç tanıyabiliyor musunuz..?

Muhtemelen kayınpederiniz merhum İhsanoğlu Hocamızdan duymuşsunuzdur. Hiç bir canlının istisna tutulmayacağı, “Ana-babanın evladından, evladın da ana-babasından ,karı-kocanın bir birinden kaçıştığı gün” gelip çattığında yiğitçe ortada durup kaçışmayanlardan olmak için çok hassas davranıp dostu düşmanı iyi tanımalı..!

Umulmayan yerden büyük hainliklerin çıktığı bir dönemde dikkat,hem hayat, hem de memat kurtarır..!

Hocalarımızdan öğrendiğimize göre, O gün, şaşırmadan, üzülmeden  ve kaçışmadan, yiğitçe meydanda ayakta durabilmenin, bu dünyadaki duruşla çok yakın bir alakası olmalı..!