Galatasaray keyif verdi

Galatasaray iyi bir kadro kurmuş gözüküyor. Maçın ilk çeyreğinde Rodrigues’in sert ortasında Tolga ile Galatasaray golü erken bularak, Kayserispor karşısında öne geçti. Kayseri’nin kullandığı bir korner atışında ise Levent iyi bir zamanlamayla kafa golünü atıp maçı eşitlemiş oldu. Gomis’in asistiyle Belhanda’nın ikinci Galatasaray golünü izledik. Daha sonrasında ise Gomis’in şahsi becerisiyle üçüncü Galatasaray golü geldi. Sarı-Kırmızılılar’ın üst üste ikinci ve üçüncü golleri gelince, Kayseri’nin takım olarak gardı düştü.

Galatasaray el freni olacak oyunculardan arınmış. Tempolu, dikine çabuk hücum girişimleriyle skora gitme arzusu içinde gördüm. Ayrıca takımdaş yardımlaşması ise iyi bir ekibe yakışır düzeydeydi. Galatasaray ilk maçında böylesine hızlı bir oyun tercihini çok çabuk yakalamış. Gelecek maçlarda böylesine yetenekli futbolcularla zevk veren bir Galatasaray izleyeceğiz görüntüsünü verdi.

Galatasaray taraftarının belirli bir kesimi her nedense Tudor’u daha maç başlamadan yerle bir etmeye başladılar. Bu kadar erken bir zamanda böylesine ağır eleştiriler yarar değil, zarar getirir. Benim sahada gördüğüm Tudor devamlı takımını yüksek performans gösterebilmesi için sürekli hareketlenmelerini izledim. Bu maçta seyrettiğim Galatasaray, geçtiğimiz sezondaki gibi enlemesine ve geriye oynamadan uzaklaşmış, maçı kazanma adına takım halinde olağanüstü birliktelik kazanmışlar.

Bence Galatasaraylılar bu kadroya sahip çıksınlar. Olağanüstü yetenekli futbolcular alınmış. Onun için bu sezon hem lige renk katacaklar. Hem de her zamanki gibi şampiyonluğun çok önemli adaylarının başında geleceklerdir. Gomis’i attığı 2 gol ve yaptığı bir asistle maçın adamı ilan ediyorum.