Galatasaray’ın Gomez’i kim?

Galatasaray’ı sezon başından bu yana sergilediği futboldan dolayı hep birlikte eleştirdik. Hatalar devam ettiği sürece eleştirmeye de devam edeceğiz. Sarı-Kırmızılı ekibin mevcut kadrosu ile Fenerbahçe’yi karşılaştırdığımızda kağıt üzerinde eksik kaldığını söyleyebiliriz. Üstelik transferin son günü Melo ve Telles gibi takımda banko oynayan iki ismini kaybetti. Aldığı yeni transferini de oynatamıyor.

Peki sonuç ne?

Galatasaray da Fenerbahçe de 18 puanda.. Bu realiteyi niye öne çıkardım.. Galatasaray “eksik ama iyi oynuyor” demek için değil.. İki takımın da 18 puan elde etmesinin nedeni Fenerbahçe’nin kötü oynamasındandır.. Aksi takdirde Beşiktaş gibi Fenerbahçe de alıp başını gitmişti..

Hamza Hamzaoğlu ve yönetimin yukarıda saydığım gerekçelere sığınmak yerine daha gerçekçi davranmalarını bekliyoruz...

Eksik olabilirler, bazı oyuncuları gitmiş olabilir.. Önemli olan eldeki malzemeyi en optimal şekilde kullanmaktır.

Takım sırtını Sneijder’e dayamış gidiyor.. Bugünki maçta Hollandalı yok diye oynamayacak mısınız? Sırf bu nedenle Eskişehir maçını büyük bir merakla bekliyorum. Bakalım Sneijder olmadan ne yapacaklar?

Gelelim asıl konuya... Bu takımın golcüleri nerede?

Koskoca Fener maçında beraberlik golünü 1.70’lik Olcan atıyor!.

Umut Bulut ve Podolski’nin olduğu dönemde de takım mağluptu... Yerlerine giren Burak ve Sinan varken de takım mağluptu...

Derbi öncesindeki maça bakıyorum golleri Bilal, Chedjou, Yasin atmış..

Beşiktaş ezeli rakiplerine 4 puan fark yapıp liderlik koltuğunda oturuyor. Ama elinde leblebi gibi goller atan Mario Gomez var..

Yol yakınken Hamza Hamzaoğlu gerekli tedbirlerini almalıdır.. Özellikle Umut Bulut’un acilen form tutması lazım.. Yok eğer olmuyorsa o zaman Sinan Gümüş’e şans tanıyıp bu genç oyuncu kazanılmalıdır.. İkisi de olmuyorsa devre arasında acilen bir golcü daha alınmalıdır.. Bir maçı 0-0’a bağlayıp 1 puan alabilirsiniz ama galibiyet için gol atmak şart.