Geçmişiniz su yüzüne çıkacak

Mayıs ayı, nostalji ayı olacak. Geçmişle bağlantılı haberler alabilir, daha önceden ertelediğimiz bir seyahate çıkabilirsiniz. Ama eğer yeni bir seyahat planlıyorsak, onu erteleyebiliriz. Biz gitmezsek, yoldan gelenler olabilir. Eğitimle ilgili beklediğimiz bazı haberler de gelebilir ama bu meselede ileride bazı değişiklikler olabilir. Aynı şekilde iletişim kökenli projelerimiz gündeme gelebilir. Eskiden yarım kalan işler hızlı ilerlerken yeni başlayanlar sürüncemede kalabilir.

Gerileyen gezegenlerden olan Başak burcundaki Jüpiter ise hafta başında düzelecek. Başaklar özellikle de 6 Eylül yakınlarında doğanlar için hafta başında dönüm noktası gelişmeler olabilir ama bunların ne kadar önemli olduğu ilk başta anlaşılmayabilir. Başakların zorluklara rağmen en güzel dönemleri başlıyor. Eylül ayına kadar fırsatlar çıkacak ve küçük başlayan işler ve tesadüfi karşılaşmalar çok büyük olayları başlatacak. Gelen telefon ve haberlere dikkat! Başakların yanı sıra Yayların da önü açılıyor ve enerjileri yükseliyor. 8 Ocak doğumlu Oğlaklar ve Boğalar da Jüpiter’in artan enerjisinden yararlanacaklar. Boğalar aşkta, Oğlaklar ise seyahat ve eğitimle ilgili alanlarda şanslı olacak. Boğalar zaten ön plandalar. En çok aşk, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili alanlarda şanslılar. Arkadaşlar esinlendirecek ve finansal konularda da fırsatlar bulacaklar. Özellikle doğum günü 1-9 Mayıs arasında doğan Boğalar aşk ve güzellikler gezegeni Venüs’ün enerjisiyle cazibeli olacak ve aşkı kendilerine çekecekler.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Parayla ilgili haberler var! Ancak yanlış anlaşılma ve eksik bilgiden kaynaklanan hata ve eksiklikler olabilir. Yarım kalan bir meseleyi bu defa tam olarak  halletmeniz mümkün. Bir arkadaş maddi konuda destek olabilir. İşveren, aile büyüğü gibi bir otorite figürü ya da devlet, banka gibi bir kurum da size yardımcı olacak. Eğer şimdi spora ve sağlıklı beslenmeye başlarsanız arzuladığınız hedefe ulaşacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSLISI)

Bu bahar sizin için en güzel baharlardan biri olabilir. Aşk, sanat ve çocuklar hayatınızda ön plana çıkıyor. Sevecek ve sevilecek, sevgilinizle mutlu olacaksınız. Yaratıcılığınız artacak, iletişim beceriniz güçlenecek ve kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Geçmişle bağlantılı haberler alabilirsiniz ama yeni bir meselede yanıltıcı haberler olabilir ve sonradan koşullar değişebilir. Ertelediğiniz bir seyahat varsa çıkabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Duygularını paylaşmaya meraklı bir burç olmanıza rağmen, bu dönemde duygularınızı gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha ketum davranabilirsiniz. Gizli konuşmalar veya iş için görüşmeler yapabilirsiniz. Bu geçici bir durum zira doğum günü döneminiz gelince gizli şeyler açığa çıkacak. Diğer yanda evle ilgili sürüncemede kalan planlarınız bir anda hareketlenme olabilir ve haberler almaya başlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Büyük bir hayalinizi yakın akrabaların yardımıyla gerçekleştirmeniz mümkün. Ayrıca arkadaşlar ve dernek, klüp gibi topluluklar hayatınızda daha fazla yer alacak ve onlarla birlikte mutlu olacaksınız. Sosyal programlar hayatınızı renklendirecek. Bir arkadaşınız ilgi duyacağınız biriyle tanıştırabilir. Veya dernek, klüp gibi bir topluluk ya da sosyal yardım projesinde biriyle tanışabilirsiniz. Seyahat imkanlarınız artıyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde geçmişe dönüp yarım kalan meseleleri tamamlama zamanındasınız. Tamamlanmamış işler ve kaçan teklifler yeniden karşınıza çıkabilir. Büyük bir torpiliniz var!  Otorite figürleri sizi kayıracak ve hoşgörüyle yaklaşacak, eskiden başlamış olduğunuz işleri kolaylıkla halleceksiniz. Parayla ilgili şansınız açılacak ve para geleceği haberini alabilirsiniz. Bu yine yeni değil de, eski bir para meselesinin devamı olacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sadece on iki yılda bir uğurlu Jüpiter sizi ziyaret eder ve her geldiğinde hayatınıza çok güzel şeyler getirir. Jüpiter epeydir burcunuzda idi ama varlığını hissedemiyordunuz. Pazartesi günü Jüpiter uyanacak ve özellikle 6 Eylül doğumlular bazı haberler alacaklar. Eylül ayına kadar aşık olabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, ev satın alabilir, sağlık sorunlarını çözebilir veya kariyerinizde çok başarılı olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Paraya odaklanabilirsiniz. Komisyon, hisse, tazminat, vergi, miras, nafaka, kredi, borç, telif, avans gibi maaşınız dışındaki ortak kaynaklar ön planda olacak. Parayla ilgili bu meselede perde arkasından sizi destekleyen bir koruyucunuz var ama belki bu kişi gizli kalmak isteyecektir. Parayla ilgili görüşmeler yapabilir, haberler alabilirsiniz ancak koşullar değişeceğinden henüz son kararı vermeseniz iyi olur.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Senenin bu zamanında partneriniz ön plandadır. Yani inisiyatif eşiniz, sevgiliniz, en yakın arkadaşınız ya da iş ortağınızdadır ve siz de ona uyarsınız. Bu defa ilişkiniz her zamankinden güzel olacak. Son derece romantik anlar yaşayabilir, ayrıca partnerinizle birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. İş ortağınız veya ajans, menejer gibi sizi temsil eden aracılar ise para kazanmanızı sağlayacak fırsatlar sunabilirler.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, ocaktan beri gerilemekteydi ve enerjisi düşüktü. Pazartesi Jüpiter’in düzelmesiyle hayatınızda bir anda hareketlenme olabilir. Gelen haberlere dikkat edin zira ne kadar önemsiz gibi görünse de, büyük olayların öncüsü olabilirler. İş yerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz her zamankinden iyi olacak ve ekip çalışması başarı getirecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu bahar aşk sizin de kapınızı çalabilir! O kapıyı açmak size kalıyor! Yıldız haritanızın aşk bölümündeki enerji birikimi yeni veya eskiden tanıdığınız biriyle duygusallığa işaret ediyor. Birlikte romantik bir seyahate çıkabilirsiniz. Tam kapanmamış eski bir aşk yeniden karşınıza çıkabilir veya onunla ilgili haberler alabilirsiniz. Yurt dışı, üniversite veya sosyal medya gibi ortamlarda tanışmalar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve ait planlarınızda seçenekler çıkabilir ama son kararı vermek için acele etmeyin ve imza atıp, söz vermeyin. Öngöremediğiniz koşullar ve eksik bilgiler vereceğiniz kararlardan ileride pişman olmanıza neden olabilir. Ama eğer kaçırmak istemediğiniz bir durum varsa, o zaman çok soru sorun, iyice araştırın ve beklentilerinizin karşılanmayabileceğini aklınızda bulundurun. Mülkle bağlantılı para konuları da parlak görünüyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çıkacağınız kısa seyahatler çok hoş geçecek. Sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz veya yolda iken ilgi duyacağınız biri karşınıza çıkabilir. Ne yaparsanız bir başkasıyla birlikte hareket etmelisiniz zira en büyük fırsatlar hep başka birinin aracılığıyla gelecek. Eşinizle ilgili iyi haberler gelebilir veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Eşiniz olacak kişi ile tanışabilir, karşılaşabilir ama bunu başta anlamayabilirsiniz.