Gel bu CHP ile koalisyon yap..!

Çekilen sıkıntıların en önemli kaynağı olan parçalanmışlık bir an evvel giderilsin, vatandaşlarımız ve bölge insanları kaynaklarını sömürgenlerin pençesinden kurtarsın ve mazisinde olan izzetli hayat tekrar hâkim olsun için son yıllarda çok ciddi bir mücadeleler verildi. Gerçekten de büyük mesafeler kat edildi. Asırlık hizmetler gerçekleştirildi. 

Büyüklüğün dinamikleri tekrar yakalandı ve medeniyetimizin siyasi ve fikri manada öksüz bırakılan çocuklarına hatırlatıldı.

Bu durum can çekişen mazlum dünyaya bir umut, insanlığın kaynakları ile semiren azınlık azgın sömürgenlere de kâbus oldu.

Bu siyasi iklim şartlarında 7 Haziran’da hayati bir seçim süreci yaşadık...

İncir kabuğunu bile doldurmayacak sebeplerle Ak Parti ve özellikle kurucu Lideri hedefe oturtuldu.

En solak terörcü guruptan tut da ulusçular, milliyetçi geçinenler, en sağdaki ve başında takkesi olan din tüccarına kadar hepsi tek bir cephede buluştu...

Bütün bu şer tezviratına rağmen, uzun bir aradan sonra izzeti hatırlayıp onuru yaşamaya başlayan millet Ak Parti’ye olan inancını %41 gibi çok ciddi bir oy oranıyla koruduğunu ilan etti.

Fakat tek başına güçlü bir iktidar kurma imkânı az sayıda milletvekili eksiği ile yakalanamadı...

Adliye basıp savcı katleden, basın açıklaması yapmakta olan insanların içine canlı bomba olarak girip patlayan, aynı meşrepten zihniyetin mitingine bomba koyan, görevden gelmiş uykudaki polisi kalleşçe başından vurarak katleden, askere pusu kurup öldüren bir anlayış el birliği ile allandı pullandı, eline verilmiş sazla yumuşatılarak ön plana çıkarıldı. Dünyanın sıkıntısıyla uğraşmak mecburiyetinde olan ülkeyi cici gösterdiklerikoalisyon belası ile karşı karşıya bıraktılar...

Şimdi, seçimden önce elinden geleni ardına koymayan, 2002’den önce ülkeyi dibe vurduran koalisyonun önemli ortağı MHP başkanı Bahçeli, hiçbir şekildeben yokum deyip oyunbozanlık yapmaktan geri durmuyor.

Arkasını örgüte yaslamış, terörcü ve katilci HDP bir kenarda ihanetle meşgul duruyor..

Geriye bir tek CHP kalıyor...

Sahibinin hatırı var hesabına şu anda CHP ile koalisyon görüşmeleri yapılıyor belki, ama nasıl olacak..?

Kızılcık şerbeti içer havadaki AK Parti’yi anlıyoruz... Milletin, etki altında kalarak da olsa sandıkta vermiş olduğu koalisyon talimatını yerine getirmek için elinden geleni yapıyor.

Ama bu kötülüklerin anası CHP ile nasıl ortak olunacak..!

Varlığı Ak Parti’nin varlığına ters...

Tarihi, Ak Parti’nin tekrar ayağa kaldırmaya çalıştığı medeniyet değerleri ile mücadele ile geçmiş bir örgütle nasıl bir koalisyon kurulup da yönetilecek..!

Bu ülkede, dünyada hiç görülmediği bir şekilde, kafatası ölçümlerine kadar varan faşistlik uygulamalarının banisi CHP, camilerin meyhaneye çevrilip dansöz oynatılmasına kadar varan din düşmanlığı ve daha nice benzer uygulamalarının sahibi olmasına rağmen bugüne kadar hiçbir pişmanlığı duyulmamış bu CHP ile gel de koalisyon yap...

Allah yardım etsin..! Zor bir imtihan CHP ile koalisyon işleri...

Şayet CHP gibi bir fenalık organizasyonu elimizin altında olursa, kötülük yapmaya pek fırsat bulamaz, bu durumda ülke daha az zarar görür gibi bir düşünce varsa anlaşılabilir belki ama,  yine de, yerin altındakiler de üstündekiler de bu durumdan pek hoşnut olacaklarını zannetmiyorum..!

Allah istikşaf’cılara yardım etsin ve keskin feraset versin..!