Gelmiş Geçmiş En Organik Parti ve Lider..!

Recep Tayyip Erdoğan tek karar verici ve o ne derse o olur ve oluyor, deniyor..! Ve maksadın ne olduğu gizlenmeye  çalışılarak ve sinsice “diktatör” algısı oluşturup gezi zekâlıları sokağa dökme projeleri yapıyorlar…

Cumhurbaşkanını o seçti, o belirleyecek, Bakanları o istediği gibi atadı, o atayacak, Milletvekillerini o belirliyor, o belirleyecek, Belediye başkanlarını o tespit ediyor, Nereye köprü, nereye park, nereye yol, nereye havaalanı yapılacak sadece o belirliyor, o nasıl isterse öyle yapılıyor, o, o, o, her olumsuzluğun ardında o var, mış gibi..!

Parti yönetiminde ve  içinde her şeyi  o belirliyor gibi ve ila ahir, alakalı alakasız bir sürü sebep icat edilerek üstü örtülü bir şekilde akıllarda tek adam, tek karar verici, imajı oluşturmak için azami bir gayret var, bir süredir, bazı köşelerde ve kendini aydın zanneden bir kısım aytınlarda..!

Bir yandan da,  terör dostusiyasi parti ve terörist guruplarınabsürt bahanelerle (mesela gezi parkında 10-15 ağacın, çok değerli bir millet menfaatine hizmet için sökülerek yer değiştirilmesi gibi.) sokaklara dökülerek milletin dükkanlarını, araçlarını, milli servet kapsamında değerlendirilecek her şeyi acımasızca ve hayasızca yakıp yıkmak suretiyle oluşturulmaya çalıştırılan kaos ortamlarını, devlet olarak engellemeye kalkınca da hayde bakalım,  özgürlük düşmanı, insan hakları ihlalcisi, padişah, despot, diktatör, gibi ifadelerle yaftalamaya çalışılıyor…

Bu kaos ve terör sever sözde siyasi oluşumlar, gezi zekalı guruplar ve imam cüppesi altına gizlenmiş sinsi örgütlenmeler ne kadar örtmeye çalışsalar da gizlemeye çalışsalar da, Recep Tayyip Erdoğan bu güne kadar ülke yönetimine gelmiş en meşru ve meşruiyeti asla tartışılamayacak bir Başbakan dır..!

AKPARTİ bu ülkede bu güne kadar göreve gelmiş en gerçek, en başarılı, en bağımsız, en güçlü ve ülke coğrafyasının her noktasında var olan, ülkenin en uç noktalarından bile en güçlü halk desteğini alan en güçlü ve en bağımsız siyasi partisidir..!

Recep Tayyip Erdoğan, bu güne kadar, bu ülkede Başbakanlık koltuğunda oturan şahsiyetler içinde en organik millet evladı  ve  en organik ülke vatandaşıdır..!

Aslen Karadeniz çocuğu olmakla beraber medeniyet coğrafyasının her köşesinden, Müslümanı, gayri Müslim’i, Şarklısı, Garplısı her çeşit organik inorganik millet mensubu insanlarımızın bir arada kardeşçe yaşadığı zaman zaman münakaşa ettiği, birlikte kazanıp birlikte harcadığı, hastahanesini okulunu, camisini, kilisesini birlikte paylaştığı, ölünce ayrı ayrı olsa da aynı semti paylaşan mezarlıklarda defnedildiği İstanbul’un en organik semtlerinden Kasımpaşa’nın  çocuğudur..!

Şirket-i Hayriye’de şehir hatları vapuru kaptanlığı yapan organik Rizeli vatandaş Kaptan Ahmet’le organik millet evladı Tenzile annenin %100 organik bir Kasımpaşa Kulaksız çocuğudur..!

Kulaksız semtinden, milletin içinden, millete hizmet ede ede gelmiştir şu an bulunduğu mevkie, profesyonel vatandaşlıktan tırnaklarıyla kazıya kazıya profesyonel ülke yöneticiliğe geçmiştir, onun için kolay kolay kül yutmaz..!

Beş yıldızlı otellerin lobilerinde kararlaştırılarak uygun görülen  rugan ayakkabılı inorganik bir politikacı değildir..!

Öteki  lobinin, Beri ki gücün vesayeti ile koltukları işgal edip cebren ülke yönetmeye niyetli olan inorganik siyasiler ve onların güç birliği yaptığı örgütlenmeler, ucuz tantanalarla bu milli yürüyüşü asla engelleyemeyecektir..!

Sanki silah zoruyla oturmaktadır o Başbakanlık koltuğunda ve millete zulm edip diktatörlük yapmaktadır, sanki bazılarının tehdit ve şantajlarla makamları elde ettikleri gibi elde etmiştir o Başbakanlık koltuğunu ,  sanki  imkanlarını cemaatine veya şahsına kullandırmakta ve sorumlu olduğu millet açlıktan kırılmakta onursuzca hayat sürmektedir..! Sanki millet kalkınmamış ve Devletin itibarı artmamıştır..! Bu kadar demokratikleşme gayretleri ve ekonomik başarılara rağmen..!

AKPARTİ ve Recep Tayyip ERDOĞAN tamamen %100 Milli dir ve organiktir..! Bulunduğu makama en meşru bir şekilde  bu güne kadar halkın kimseye göstermediği bir teveccühle sandıkla göreve gelmiştir..! Daha üç-beş gün önce millet bu güvenini en yüksek tonda tazelemiştir..!

O’na diktatördiyenlerin kirli mazisi ortadadır... Hiçbir diktatörün yapmadığını bu ülkede milletine reva görenler ve onlara hangi bahane ile olursa olsun destek olanların en organik milli Başbakanı yaftalayarak kendi kadim pisliklerini asla örtemeyeceklerdir..!

Sadece 1977 seçimlerinde 2,500,000 (milyon) sahte oy (yani 1977 itibari ile %10 barajını aştırıp bir partiye TBMM’de gurup kurdurtabilecek miktarda bir oy) kullanan kötülüklerin anası CHP zihniyeti ve yancıları AKPARTİ ve Recep Tayyip ERDOĞAN meşruiyetini asla konuşamaz ve tartışamaz..!

Vesselam..!

Twitter; @ahmethamdicamli