Gemileri yakmak!

Trabzonspor uyumlu takım görüntüsünü üçüncü maçında da devam ettirdi.

İlk yarının kısa bir süresi hariç sahanın her yerinde hakim olan taraf görüntüsü verdi.

Cavanda ve Yusuf tarafından hiç açık verilmedi. Costant'ın geri dönüşlerinde sıkıntı oldu. Trabzonspor ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlanmasına rağmen hiç pozisyon vermedi desek yeridir.

N'Doye iyi markaj edildi ve yardım göremedi.

M'bia ise ilk yarıda savunmanın içine çok girdi. Dolayısıyla forvete yardımı az oldu.

Trabzonspor çok süratli olmasa da rakibi baskı altına aldı ve Erkan'ın füzesinin kaleciden sekmesini iyi takip eden Yusuf'la 1-0 öne geçti.

Fırtına gibi başlayan ikinci yarıda 15 dakika içinde iki penaltı bir gol oldu.

Akhisar penaltıda beraberliği sağladı. N'Doye ise kaçırdığı penaltı ile beraberliği bozamadı.

Golden sonra Trabzonspor baskısını arttırmasına rağmen maç boyunca kalesinin önünü terk etmeyen Akhisar'a karşı boş alan bulmakta zorlandı. Şota kazanmak adına Mehmet Ekici, Cardozo hamlelerini yaptı. Orta sahada koşan iki adamı alıp orayı zayıflatmak çok riskti. Akhisarspor da cezasını attığı golle kesti. Şota 2-1 sonrası yeni transfer Marin'i oyuna aldı. Bu oyuncu klasını gösterdi ve oyuna hareketlilik getirdi. 1 dakika içinde iki duran top kazandırdı. 85'de Cardozo ile beraberlik geldi..

Okay'a nazar değmesin çok faydalı.

Cavanda çok iyi..

Erkan ve Yusuf takıma faydalı.

N'doye çok markaj yemesine rağmen ayakta kalmayı başardı.

Trabzonspor dengeli bir takım olmuş ama önde kalabalıklaşamadığı için pozisyon üretmekte zorlanıyor. İlerleyen günlerde halledeceklerdir.

Taraftarın tribünleri doldurması gerek.  Bence Başkanın ve yönetimin ne yaptığını günü gelene kadar bir tarafa bırakıp, Trabzon takımına her koşulda destek vermek gerek.