Gerçek G.Saray bu değil sayın Tudor!

Teknik direktör Igor Tudor, Bursa’daki 5-0’lık galibiyet sonrası coşup, “Çalışmalarımızın sonucunu aldık. Gerçek Galatasaray işte bu” demiş. Ben de diyorum ki, “Gerçek Galatasaray bu değil. Farklı galibiyet kimseyi yanıltmamalı, gözleri kör etmemeli..”

Bursaspor, Süper Lig’de puan cetvelinin kaçıncı sırasında yer alıyor! Timsah’ın geçen hafta Akhisar Belediye’den de 5 yediğini, puan cetvelinin sondan 6. sırasında bulunduğunu herkes biliyor. Bursaspor’da Batalla ve Stancu dışında Süper Lig’de forma giyecek kalitede oyuncu yok. Zaten kafalarında sezonu bitirmişler. Sahada “Maçlar da lig de bitse de tatil yörelerine dağılsak” diye düşünen bir futbolcu topluluğu vardı. İşte Galatasaray’ın farklı yendiği takım bu.

Yine İgor Tudor’un söylediği gibi Galatasaray’ın futbolunun üzerine koyduğu bir şey yok. Takımda iki pası yapamayan futbolcular çoğunlukta. Atılan golleri hatırlarımıza getirelim, akıllı düşünelim ne olduğunu tabak gibi görürüz. Takımın beyni Wesley Sneijder bu maçta sadece iki asist dışında pek görülmedi. Sneijder, bu kadar ezik kötü oynayan bir Bursaspor karşısında gol atamıyorsa, hangi mücadelede fileleri havalandıracak? Takımı yönlendireceklerden Selçuk İnan, Yasin Öztekin’e bağırıyor ama ondan kötü. Yasin hiç olmazsa gol attı. Sen Selçuk İnan geriden top alıyorsun, yana veriyorsun. Yine top sana geliyor, tekrar geriye atıyorsun. Niye dikine oynamıyorsun, niye adam eksiltmiyorsun? Ben yemem. Senin güçsüzlüğünü de ne kadar az iş yaptığını da biliyorum.

Galatasaray’da Igor Tudor da yatıp kalkıp Bruma’ya dua etsin. Bursaspor önünde Bruma olmasa maç zora girerdi. Üç hafta evvel Bruma’ya kapris yapan Tudor efendi acaba bunun farkında mı?

Sağda Sabri, solda da Carole hikaye. Carole Fransa’dan geldi. Oynadığı takıma bir bakın. Cim-Bom’un kanatları yol geçen hanı. Galatasaray’ın verilmeyen penaltısı ve Ahmet Çalık’a yapılan harekete çıkmayan bir kırmızı kart var. Bunlar başkan Dursun Özbek’in TFF ve MHK karşısında gücünün olmadığının göstergesi. Yönetim 8 takviye yapmayı planlıyormuş, yetmez. Önce gidecekleri bir görelim. Alacakları da Fransa 2.Ligi’nden olmasın sakın.