Gerilim sayfası bu hafta kapanıyor

Olumlu bazı koşulların varlığına rağmen, sert ve patlamaya her an hazır olaylarla dolu bir hafta bizi bekliyor. Önümüzdeki iki hafta yangına körükle gitmemek ve hassas konuları açmamak gerekecek. Finansal ve siyasi alanda taşlar yerinden oynayabilir ve çok büyük dönüşümler yaşanabilir. Eski ile yeni, kurulu düzen ile gelecek çarpışacak. İsyan ve haksızlık duygusu, entrikalar ve bir anda alevlenen olaylarla karşılaşabiliriz. Ama tüm bunlar bizi harekete geçirip çözüm bulmaya götürecek, aynı yerde kalmayacağız. Koç, Oğlak ve ardından Terazi ile Yengeç burçları ve yükselenleri bu burçlardan olanlar ama özellikle de 4-5 Nisan doğumlu Koçlar, 5-6 Ocak doğumlu Oğlaklar ardından 7-8 Temmuz doğumlu Yengeç ve 8-9 Ekim doğumlu Teraziler bu enerjiden direkt etkilenecek. 14 Mart Cuma günü ise Yay burcunda bulunan Satürn gerilemeye başlayacak. Eylül ortasına kadar Yay, Başak, İkizler ve Balıklar her anlamda temizlik yapıp geçerliği kalmamış unsurları hayatlarından çıkarıp sadeleşmeleri için gereken ortamı bulacak. 20-22 Kasım doğumlu Akrepler ise sorumluluklarla son bir kez kısıtlanacaklar ama zaten bu duruma alışmış ve üstesinden gelmeyi öğrenmiş olmalılar, yeni bir şey çıkmayacak.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güçlü bir konumdasınız ama sabırsız bir ruh hali içinde olacaksınız. Hedeflerinize doğru tüm gücünüzle ilerlemek isterken büyük bir otorite figürünün baskısıyla karşılaşabilirsiniz. İsyan duygunuzu bastırmak ve fevri yaklaşımlardan kaçınmak en çok sizi yararınıza olacak. Ağustosa kadar olan kariyer girişimlerinizde, eskiden bildiğiniz kişi ve yerler başarı getirecek, yenileri değil! Aşkta ise heyecanlı ve güzel olaylar sizi bekliyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gücünüzü belli etmeden perde arkasından mücadele ettiğinizde başarılı olacağınız bir dönemdesiniz. Bir sır veya farkında olmadığınız bir şeyi öğrenebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Diğer yanda eve ait veya babanızla ilgili bir meselede büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ancak yurtdışı, üniversite, mahkeme, internetle bağlantılı bir konu büyük baskı oluşturabilir. Hastane, huzurevi, hapishane gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlar,  dernek, kulüp gibi topluluklarla yoğun bir dönem geçireceksiniz. Ancak ilişkiler kusursuz değil. Parayla ilgili bir meseleden dolayı gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, işinizle ilgili ödemeler ve para alışverişiyle meşgul olacaksınız. Ufak bir maddi krizin üstesinden gelmeniz gerekebilir. Diğer yanda bir seyahat imkanı çıkabilir ya da planlar yapabilirsiniz. Bu lüks bir seyahat olacak!

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizde güçlü bir konumdasınız ancak bunun için mücadele etmeniz gerekebilir. Maaşınızla ilgili bir gelişme olabilir veya ek bir gelir kazancınız olabilir. Ancak ortaklarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortağınız veya eşiniz size büyük bir baskı yapabilir. Ödün vermek istemeyeceksiniz. Önümüzdeki iki hafta ilişkiler kopma noktasına gelebilir ve siz de zaten otorite figürleriyle çatışma eğiliminde olacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (Haftanın şanslısı)

Herkesi etkileyen gergin bir ortamda Jüpiter’in koruduğu tek burç sizsiniz! Yurtdışı, üniversite, internet ya da mahkemelerle bağlantılı bir meselede ciddi mücadeleler olabilir ama bir çıkış yolu bulacaksınız. İş ortamınızdaki güç savaşları devam ediyor. Sizinle aynı seviyede bir iş arkadaşınız üzerinizde büyük bir baskı oluşturacak. İş yerinizde entrikalar ve adaletsiz durumlar olabilir. Bunu atlattıktan sonra benzer bir şey olmayacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Para meseleleri iki hafta boyunca sizi meşgul edecek. Yüklü bir ödeme çıkabilir. Harcamalarınız çok yüksek ama aynı şekilde para kazanma hırsınız da artmış olduğundan, gelirinizi artırabilirsiniz. Gizli bir kaynaktan parayla ilgili büyük destek alacaksınız. Ayrıca nisandaki tutulmayla gelir kaynaklarınız ve bazı giderleriniz kökten değişecek. Sonrasında 2012’den beri zaman zaman yaşadığınız parayla ilgili büyük krizler sona erecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (Haftanın şanssızı)

Aynı anda farklı yönlerden gelen baskıdan dolayı bunalabilirsiniz. Sanki herkes size karşıymış duygusuna kapılabilir ve sürekli sıkıştırılıp eleştirildiğinizi düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi yani eşiniz, sevgiliniz, ortağınız ya da yakın arkadaşınız sizi çok şaşırtacak davranışlarda bulunabilir. Belki de sizi şoke edecek olan kişi bir rakibiniz veya bir düşmandır. Eve ait meseleler ya da babanızdan da büyük baskı gelebilir. Arkadaşlarınız ise size büyük destek olacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günlük işleriniz yoğun olacak ve başınızı kaşıyacak zaman olmayacak. İş ortamınızda veya evdeki yardımcınızla ilişkiniz bir anda alevlenebilir. Kardeş, kuzen gibi bir yakınınız üzerinizde baskı kurabilir ve onu aşmak için uğraşabilirsiniz. Tüm bu yoğunlukta kariyerinizde bir zafer elde edebilirsiniz. İşveren, anne, yönetici gibi bir otorite figürünün desteği çok büyük olacak. İş yerine sağlıkla ilgili meselelere de odaklanabilir ve ihmal ettiğiniz test ve kontrolleri yaptırabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim, internet, seyahat ve yabancılarla ilgili işleriniz yolunda gidecek. Ancak para konularında büyük güç savaşları yaşanabilir ve bir gelir kaynağınız tamamen değişebilir. Eğlence, çocuklar veya sevgiliniz adına büyük masraflar aniden çıkabilir ve çok şaşırabilirsiniz. Kumar ve spekülatif para yatırımlarında dikkatli olun zira bu alanlarda büyük şoklar yaşanabilir. Ergenlik çağında çocuğunuz varsa isyan edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve ait konular sizi nisan ayına kadar epey meşgul edecek. Bazı engellerden dolayı gergin anlar yaşayacaksınız. Taşınma, tamirat, ev satın alma, satma, kiralama gibi işlerden dolayı yorulabilirsiniz. Ayrıca evle ilgili konular bir anda gelişebilir. Ev sahibi, kiracı, usta gibi evinizle bağlantılı kişilerle ilişkinize dikkat zira bir anda ortam gerilebilir. Ev yerine babanızla ilgili meseleler veya onunla ilişkinizden dolayı sinirli olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Epey yoğun günler geçireceksiniz. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız, sevgiliniz ya da yakın bir arkadaşınız sizi cesaretlendirecek. Ancak anne babanız dışında kalan yakın akrabalarınızla ve hatta komşularınızla olan ilişkiniz bir anda alev alabilir ve sert tartışmalara dönüşebilir. Hiç beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Yola çıktığınızda sabırlı ve sakin araba kullanmalısınız zira sinirli olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İki hafta boyunca çok para harcayabilirsiniz ve para meseleleri canınızı sıkabilir.  Neyse ki son yıllarda yaşadığınız iniş çıkışlar nisan ayındaki tutulmanın ardından giderek azalacak ve bir daha bu derece büyük sarsıntılar olmayacak. Kendi işinizi yapıyorsanız şirketin kazanç veya gelir kaynağında köklü değişiklik olacak. Parayla ilgili arkadaş baskısı olabilir. Elinizdeki bir iş, proje veya müşteri tahmininizin ötesinde büyük kazanç getirecek.