Gezegen hareketleri bize ne söylüyor

Bol gezegen aktiviteli ve dolayısıyla hareketli bir hafta bizi bekliyor! 

3 Eylül’de Mars tutulma noktasından geçerken, Güneş tutulmasının enerjisini tetikleyebilir. Aynı zamanda Merkür ile de kavuşum yaptığından söz bir kılıç kadar keskin ve etkili olacak. Merkür gerilediğinden eski meseleler ve konuşmalar yeniden gündeme gelebilir. 5 Eylül’de hem Merkür düzeliyor, hem de Güneş ile Neptün karşı karşıya gelerek kafaları karıştırıyor. Merkür düzelirken günlük hayatı ufak tefek aksiliklerle zorlaştırabilecek. Neptün gerçeklerin üzerini kapatır ama aynı anda zengin bir hayal gücü verir. 5 Eylül doğumlu Başaklar tüm sene boyunca sanat gibi yaratıcı alanlarda başarılı olabilir. Mars ise Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül’e kadar Başaklar güçlenecek.  6 Eylül’de Balık burcunda dolunay var. Bu dolunayda Neptün, Ay ile yan yana olduğundan yağışlarda aşırılıklar olabilir. Pluto’nun olumlu açısı büyük kurumlardan destek geleceğine işaret ediyor. 6 Eylül doğumlu Başaklar ile 5 Mart doğumlu Balıklar dönüm noktası olaylar yaşayabilirler. Bir sene boyunca bir şeyleri tamamlayabilir ve sonuç alabilirler.  

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Aynı eğilim çocuklarla ilgili eski konuların yeniden ortaya çıkmasına da neden olabilir. Sanatsal bir projenizde eskiye dönmeniz gerekebilir. Dolunay ise iç dünyanızı dalgalandırabilir ve kalabalıklardan uzakta huzur bulabilirsiniz. Sırlar açığa çıkabilir. Hastane ziyaretine gidebilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Eve ait eski bir mesele ya da fırsat yeniden karşınıza çıkabilir. Geçmişe döneceksiniz! Çocukluk mahallenize gidebilirsiniz. Tutulma ev ya da iş yaşantınızda bir gelişme getirmediyse, şimdi haberler gelebilir. Dolunayın enerjisi ise kalabalık ortamlarda bulunmanıza neden olabilir. Bir arkadaşınız kararsız kalabilir ve sizi bilerek veya bilmeden yanıltabilir. 

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Yolda olabilirsiniz veya yoldan gelenler olabilir. Senelerdir gitmediğiniz bir yeri ziyaret edebilirsiniz. Yakınlarınızla bir araya gelebilir ve eski meselelerden söz edebilirsiniz. Yarım kalmış bir sözleşmeden haberler gelebilir. Dolunay ise ev ve iş hayatınızda gelişmeler getirebilir. Ancak belirsizlik ve kararsızlık yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Büyük bir harcama yapabilirsiniz. Bir kaynak biterse, başka bir kaynak bulabileceksiniz. Eski bir para meselesinden de haberler gelebilir. Dolunayda ise seyahat edeceksiniz. Ancak hava ve yol koşullarını kontrol edin, arabanızın bakımını yaptırmış olun. Yağışlı, sisli ve kaygan zeminlere hazırlıklı olun! Üniversiteye geri dönmek, seminer ve kurslar için plan yapabilirsiniz.  

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

21 Ağustos’taki tutulmadaki haberlerin devamı gelebilir. Geçmiş meselelerle alakalı konuşmalar yapabilir, haberler alabilir ve senelerdir gitmediğiniz bir yere gidebilirsiniz. Dolunay ise para konularını ön plana çıkaracak. Alışveriş, alacak-verecek ve diğer ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Ancak aldanmaya ve yanılmaya müsait olacağınız koşullar var.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül / HAFTANIN ŞANSIZI

Geçmişle ilgili bilmediğiniz meseleler ve gizlenen konular açığa çıkabilir ve öfkenizi bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Kızgınlığınız içe dönebilir ama bu durum uzun sürmeyecek, güçlenecek ve çok yakında olayları siz yöneteceksiniz. Dolunayda da partnerin dediği olacak. Üstelik karşınızda net olmayan, gerçek niyetini anlayamadığınız insanlar olacak. Duygusallaşabilir ve birkaç gözyaşı dökebilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Eski arkadaşlar karşınıza çıkabilir, eski meseleler gündeme gelebilir. Aynı anda günlük işler ve detaylardan dolayı yorulabilirsiniz. İşte veya evde yetiştirmek istediğiniz işler olacak. İş programınızda ve işle ilgili belirsizlikler olabilir. Ev ya da işteki yardımcınız göründüğü gibi olmayabilir veya siz yanlış anlayabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Geçmişte beraber iş yaptığınız kişiler karşınıza çıkabilir. İşveren, yönetici ya da bir otorite figürü ile aranızdaki bir konunun yeniden gündeme gelmesi de mümkün. İş seyahatine çıkmanız da gerekebilir. Dolunay ise duygusallık getirecek. Duygularınız aşırı uçlara kayabilir, aşık olabilir ya da bitirmeye karar verebilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Eski bir hukuki meseleden, eğitim hayatınızdan veya yurt dışı bağlantılı konulardan haberler gelebilir. Seyahate çıkabilir, yıllardır gitmediğiniz bir yere gidebilirsiniz. Dolunay ise eve odaklanmanızı isteyecek. Ancak sudan gelebilecek zararlara dikkat! Neptün’ün varlığı suyla ilgili zararların yanında belirsizliğe de neden olabilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Kredi, borç, miras, nafaka, hisse, vergi,  prim gibi eski bir para meselesi hakkında haberler alabilirsiniz. Dolunay ise sizi yola çıkaracak veya yoldan gelenler olacak.  Neptün’ün etkisi aşırı yağış, sis, dolu ve kaygan zemine neden olabilir. Kardeş, kuzen, teyze, hala, dayı gibi yakın akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Partneriniz eski bir meseleyi yeniden gündeme getirebilir.  Eski eş, nişanlı ya da iş ortağınızdan haber almanız da mümkün. Aranızda tartışma geçebilir. Dolunayda para meseleleri ön plana çıkacak. Alacak, verecek ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Belki de hediye alacak ya da büyük bir alışveriş yapacaksınızdır.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Evde veya işteki bir yardımcınızla ilgili eski bir meseleyi konuşabilirsiniz. Eski bir müşteri, proje veya görev de yeniden gündeme gelebilir. Dolunayla beraber sizin için önemi olan bir meseleyi sonuçlandırabileceksiniz.
Aynı anda kararsız kalabilir, durumları görmek istediğiniz gibi görme eğiliminde olabilirsiniz.