Gökte ne varsa, yerde de o vardır

İlk olarak İkizler burcundaki dinamik Mars, yay burcundaki Satürn’e karşıt açı yapacak. Ateş ile buz karşı karşıya gelince çelişkili bir durum ortaya çıkacak ve birtakım engeller ve gecikmeler yaşayacağız. Satürn yavaşlatabilir, soğutabilir ve karamsarlık verebilir ama bu etki pazar ve pazartesiden uzağa gidemeyecek. 17 Haziran doğumlu İkizler, 17 Aralık doğumlu Yaylar, 18 Eylül doğumlu Başaklar, 16 Mart doğumlu Balıklar en fazla iki gün zorlanacaklar. Hemen arkasından 30 Mayıs Salı günü Mars, sürpriz gezegeni Uranüs ile olumlu etkileşime girecek ve neşeli bir ortam oluşacak. Bu defa kolaylıkla ve beklemediğimiz fırsatlar karşımıza çıkabilir. Enerjimiz artacak ve değişik fikirlerle, değişik çözümler bulacağız. 17 haziran doğumlu İkizler yine başrolde olacak ve ayrıca 17 Nisan doğumlu Koçlar bu yüksek enerjiden yararlanacaklar. Aşk gezegeni Venüs ise Koçları renklendiriyor. 1 Haziran Perşembe ve ardından 3 Haziran Cumartesi günleri hareketli geçebilir. Perşembe aklı başında kararlar ve uzun vadeli yaklaşımlarla doluyken, Cumartesi ani ve beklenmedik gelişmelerle dolu olabilir. 17 Nisan ve birkaç gün yakınlarında doğan Koçlar olayların merkezinde olacaklar.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Söylemek istediğiniz çok şey var ama Pazar ve Pazartesi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Salı gününden itibaren önünüz açık. Toplantı, görüşme ve yazışmalar hızlı bir şekilde akacak. Aşkta ise hem gerçekçi ve uzun vadeli yaklaşımlar olabilir. Yurt dışı, üniversite bağlantılı planlar yapabilir ama fevrilikle bir anda karşınızdaki şaşırtabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Parayla ilgili koşullar geçici olarak moralinizi bozabilir. Bazı büyük engelleri aşmanız gerekecek ve harcamanızda kısıtlandığınızı hissedeceksiniz. Masraflarınız yüksek! Dışarıdan son derece konuşkan görünseniz de, duygularınızı gizleme eğilimindesiniz. İkna becerinizle otorite figürleriyle anlaşabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzdaki enerjik Mars size inanılmaz güç ve cesaret veriyor ve harekete zorluyor ancak Pazar ve Pazartesi günleri olayları akışına bırakmalısınız. Partnerden dolayı gergin bir ortam ve zorluklar olabilir ama sonrasında sizi kimse durduramayacak!  Aşk ve çocuklardan yana şanslınız. Önümüzdeki Cumartesi çok eğlenceli geçebilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  / HAFTANIN ŞANSLISI

Kariyerinizde hareketli bir haftadasınız. Ancak radara girmeden gizli hareket etme ve gücünüzü saklama eğilimindesiniz.. İş ve evdeki yardımcılarla ilgili geçici bir kriz yaşayabilirsiniz. Gerilimli bir ortam olabilir ve ne yapacağınıza karar veremeyebilirsiniz. Eve ait konularda şanslı bir dönemdesiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Sosyal açıdan son derece canlı bir dönemdesiniz. Ancak Pazar ve Pazartesi günleri arkadaş ilişkilerinizde gergin bir ortam olabilir veya katılmak istediğiniz sosyal aktivitelere çeşitli engellerden dolayı katılamayabilirsiniz. Yurt dışı, seyahat, üniversite bağlantılı bir meselede arkadaşlar sizi cesaretlendirecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Kariyer hedeflerinize odaklanmışken ve tam da güçlü bir konumda iken eve ait mecburiyetlerden dolayı hızınız kesilebilir. Buna ilave olarak aylık geliriniz yani maaşınız da artabilir veya ek gelir kaynağı bulabilirsiniz. Parayla ilgili olumlu gelişmelerin yanı sıra hiç beklemediğiniz sürpriz neiteliğinde haberler alabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Partneriniz sizi hareketlendirecek ve macera duygunuzu canlandıracak. Birlikte seyahat programları yapabilir ve spontan gezilere çıkabilirsiniz.Hayatınızın bu alanlarında şanslısınız. İlişkinizde evlilik, nişan gibi düşüncelerle dolu olmanız mümkün. Partneriniz sizi sevindirebilir ama aynı zamanda çok şaşırtabilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Masraflarınız her zamankinden yüksek ve ayrıca beklemediğiniz ödemeler de çıkabilir. Özellikle pazar ve pazartesi günleri maddi sorunlar yaşayabilir ve kaygı duyabilirsiniz. Harcamalarınız artmışken, para kazanma hırsınız da artacak ve ilave gelir kaynakları bulabileceksiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

İş ya da özel hayattaki partneriniz sizi zorla harekete geçirecek. Siz tedbirli olmak ve statünüzü korumak istediğinizde sizi sıkıştırabilecek. Ani bir yıldırım aşkı veya sevgilinizden gelebilecek sürprizlere hazır olun. Hamilelik ve çocuklarla ilgili heyecan verici ama beklenmedik haberler gelebilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Pazar ve Pazartesi günleri günlük işler ve detaylar yüzünden yorulabilirsiniz ve moraliniz bozulabilir. Ya da ev veya işteki yardımcılardan dolayı gerginlik yaşamanız mümkün. Kariyerinizde ise büyük bir fırsat çıkabilir. İkna gücünüz yüksek, her konuda ve pazarlıklarda isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Spontan seyahatler ve seyahatlerle ilgili sürprizler çıkabilir. Sevgilinizle çıkacağınız bir gezide sürprizler olabilir veya bir seyahat sırasında ani bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Siz gitmezseniz, yoldan bir anda çıkıp gelenler olabilir. Ya da beklemediğiniz bir anda haberler alabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Evle ilgili işleriniz devam ediyor. Pazar ve Pazartesi günleri eve ait konular veya babanızla ilgili sorumluluklardan dolayı kariyer hedeflerinizde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev ve mülk gibi alanlarda da kısıtlanacaksınız ama sonrasında sürpriz bir para tüm işleri kolaylaştıracak.