Gökyüzü çok hareketli! Yoğun bir hafta olacak

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Güneş tutulması parayla ilgili önemli bir gelişme getirebilir. Borç, kredi, vergi, sigorta, prim, komisyon, miras, hisse, nafaka, telif gibi kaynaklarda para alışverişi veya bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ev, araba, iş sermayesi gibi bir yatırımın hazırlıklarını yapmanız da mümkün. Gizli bir kaynaktan destek alacaksınız. Alternatif olarak ameliyat veya başka bir tıbbi işlem gündeme gelebilir. Ayrıca ilişkiniz- de duyguların yanında ortak paylaşımlara da odaklanacaksınız.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Güneş  tutulması tam karşınızda oluşuyor ve eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya avukat, ajans gibi partnerlerinizi ön plana çıkarıyor. Hayatınızın bu alanında önemli bir karar verebilirsiniz veya partnerinizin hayatında önemli bir gelişme olabilir. Sizin değil, onun dediği olacak. Yine de bu yumuşak bir tutulma ve karşınızdaki insan ılımlı tavırlarıyla sizi rahatlatacak ve ayrıca arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. İş ortaklığı kurma, evlenme, nişanlanma verebilirsiniz. 

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İşlerinizi yapma biçiminiz, müşteri, görev veya projeler ya da evde ya da işteki yardımcılarınızla ilgili değişimler tutulma ile birlikte gündeme gelebilir. Gelişmeler gerilim ve öfke ile değil, uyum ve anlayışla ilerleyecek. İşinize yaklaşımınızdaki insancıl yön ve özveri de yükselmenizde önemli bir rol oynayacak. Yönetici ve işverenler tarafından seviliyorsunuz. Ayrıca spor, egzersiz ve sağlıklı beslenmeye başlamaya karar verebilir, ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Güneş  tutulmasında aşk hayatınız, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlar ön plana çıkıyor. Aşık olabilir, hamilelik ve çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilir ya da varolan ilişkinizde yeni bir evreye geçebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmeniz de mümkün. Kendinizi ifade becerinizde yeni bir yol bulacaksınız. Yurtdışı, seyahat, yabancılar, üniversite, sosyal medya gibi alanlar romantizmi artırıyor. Ufuklarınız genişleyecek, detaylardan uzaklaşacaksınız ve maneviyatınız güçlenecek.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

dikkatinizi iç dünyanızda. Eve odaklanıyorsunuz, diğer meseleler önemini kaybediyor. Güneş tutulması evinizde yapmak istediğiniz bir değişikliği yapmanıza izin verecek ve süreci hızlandıracak. Tamirat, taşınma, büyük bir temizlik ve düzenleme, kiralama, satın alma, satma gibi işlerle ilgilenebilir ve yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz. Ev için gereken parayı bulacak veya eviniz ya da başka bir gayrimenkulden para kazanabileceksiniz. Kendi eviniz yerine anne babanızla da ilgilenmeniz gerekebilir. 

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Güneş  tutulması önemli bir anlaşmayı gündeme getirebilir ancak acele etmeyin ve en az bir hafta daha imza atmayın ya da son sözü söylemeyin. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da yakın arkadaşınız veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden uzmanlar bu konuda büyük destek olacak. Kısa seyahatler ve kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla ilgili meseleler de tutulmayla beraber ön plana çıkabilir. Ayrıca kendinizi geliştirmek için kurs, seminer ve derslere katılmaya karar verebilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Güneş  tutulması doğrudan para meselelerine enerji veriyor ve aylık gelir kaynağınız ön plana çıkıyor. Eğer bu tutulmada bir gelir kaynağı sona ererse, çok yakında kendinize başka bir kaynak bulabileceksiniz. Sakın ümidinizi kaybetmeyin. Zaten sene sonundan itibaren son yıllarda yaşadığınız sıkıntılı dönemi geride bırakacaksınız, az kaldı! Yeni gelir kaynakları bulabilecek veya maaşınızı artırabileceksiniz. İş ortamınızdaki insanlar ise özellikle para konusunda size destek olacak.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Güneş  tutulması sizin burcunuzda gerçekleştiğinden olayların merkezinde siz olacaksınız. Akrep sabit bir burçtur ve değişimi sevmez ama değişim hayatın bir parçasıdır ve gelişip büyümenizi sağlar. Tutulma ile bir dönemeçten geçip yepyeni bir sayfa açabileceksiniz.  Üstelik bu tutulma aşk, sanat ve çocuklarla ilgili hoş gelişmeler getirecek. Aşık olabilir, yaratıcı ve çocuksu yönünüzü açığa çıkarabilirsiniz. Sevgiliniz sizin için özveride bulunabilir. 

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Son derece dışa dönük bir burç olmanıza rağmen güneş tutulmasında içe kapanabilir ve iç dünyanızda huzur bulabilirsiniz. Maneviyatınız güçlenecek ve sezgileriniz doğru yolu gösterecek. Duygularınızı gizleme, aşkınızı ve ilişkinizi gözlerden uzakta yaşama eğiliminde olacaksınız. Eğer bırakmak istediğiniz zararlı bir alışkanlığınız varsa, tam zamanı! Bir uzmandan yardım alıp tutulmanın hemen ardından yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Hem ruhsal hem de fiziksel yönden arınabilir, yenilenebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Bir arkadaşınız veya dernek, kulüp gibi ait olduğunuz bir topluluk tutulmayla beraber ön plana çıkacak. Kendinize yepyeni bir çevre edinmeniz ve arkadaş çevrenizi değiştirmeniz de mümkün. Ayrıca aşk hayatınız ve arkadaşlarınız arasında bağlantı var. Arkadaşlarınız size birini tanıştırabilir veya bir arkadaşınıza aşık olabilirsiniz. Tutulma bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için ilk adımı atmanıza yardımcı olacak. Anne babanız dışında kalan kardeş, kuzen, teyze gibi yakın akrabalarınız sizi destekliyor. 

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Güneş  tutulması iş hayatınızda önemli değişikliklere neden olacak ama bunun tutulmayla aynı günde olması gerekmiyor. Böyle bir süreçtesiniz. Eğer bir bitiş yaşarsanız, arkasından daha iyi yeni bir başlangıç yapabileceksiniz, zira bu tutulma yeni başlangıçlara işaret ediyor. İşveren ve yöneticilerle ilişkileriniz de her zamankinden iyi olacak. İsminiz duyulabilir hatta tanınan biri olabilirsiniz. İş yerine annenizle veya anne yerine koyduğunuz biriyle ilgili önemli değişiklikler olması da mümkün.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Güneş tutulması yurtdışı, seyahat, üniversite, medya gibi alanlarda yeni bir kapının açılmasını sağlayacak ama önce başka bir kapıyı kapatmanız gerekebilir. Maneviyatınız giderek güçleniyor ve yaratıcılığınız da artıyor ancak zaman zaman aşırı derecede kararsız kaldığınız ve belirsizlik yaşadığınız anlar olabiliyor. Yurtdışı seyahati, yabancılar veya üniversiteye dönüp yüksek lisans yapmanız ufuklarınızı tamamen açacak ve sizi çok rahatlatacak. İnternet ortamında çok başarılı olabilirsiniz.