GS TV’den sonrası var mı?

Galatasaray TV’nin renkli spikeri Ali Ferahbot hemen her hafta bir şekilde gündeme gelmenin yolunu buluyor. Bu hafta Burak Yılmaz’ın Medical Park Antalyaspor’a attığı ilk golün ardından kendinden geçti. Geçen hafta Drogba daha Türkiye’ye gelmeden hayali bir gol attırmıştı. Buraya kadar herşey iyi de acaba kariyer açısından bu hareketlerin sonu ne olur.Birincisi bu kadar fanatik bir isim olarak bilindikten sonra Ferahbot’un Lig TV ya da NTV Spor’da spiker olması çok zor.İkincisi Galatasaray TV’de bir kariyer kuracaksa yönetimler fanatikleri sever ama yetki devretmezler zira onlara duygudan çok akıllı iş yapan adamlar lazım olur.

Tantuni ve ekmek

Pazartesi NTV Spor’da Mehmet Demirkol ile Fuat Akdağ’ın programlarını seyrettim.Konu bir ara Mersin’de Fenerbahçe kafilesinin yediği 250 tantuniye geldi. Demirkol “Acaba ekmeğin içini çıkarmışlar mıdır” dedi, Akdağ itiraz edecek gibi olunca Demirkol “Ekmeksiz tantuni olur mu?” diye üsteledi.Olur özellikle de Mersin’de tantuni bildiğimiz ekmek içinde değil yufkadan hazırlanmış özel ekmeğiyle servis edilir.Mehmet Demirkol, bu konuşmadan 5 dakika kadar önce futbol dünyasında uydurulan hücumsal gibi kelimelere itiraz ettiğinde sonuna kadar haklıydı. Hemen ardından gelen espri ve tantuni talihsizlik oldu.

Sallaması bedava

Papa istifa edeceğini açıkladı, haber kanallarımızın bazıları bu haberi son dakikadan yorumlanan habere taşıdı. Bağlanan uzmanlardan biri Katolik dünyasında bunun ilk olduğunu, reform süreci başlatabileceğini falan anlattı, biz de dinledik.Sonradan öğrendik ki bu istifa eden 6. Papa’ymış ve reform süreci falan hikaye...Peki o uzmanı kim buldu, peki o uzman acaba konuşmayı nasıl kabul etti? Sallaması bedava olunca böyle oluyor işte...