Güç savaşları başlıyor

Oğlak burcunda bir yeniay doğdu. Genelde yeniaylar, yeni başlangıçlar için güçlü enerjiler üretirler ancak bu defa durum farklı. Hem bu yeniay sert etkiler alıyor hem de Merkür geriliyor. Yeni başlangıçlar yerine durup düşünmek, olayları değerlendirmek ve nelerin yolda olduğunu gözlemlemek iyi olacak.

Öncü burçlar yani Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koçlar yeniayın enerjisinin merkezindeler. Güç savaşları ve kişilik çatışmaları yaşanabilir. Yenileşme, modernleşme sancıları, isyan duygusuyla geleneksele tutunma ve eski kalıplara devam etme arzusu çatışacak. Hiç aklımıza gelmeyen unsurlar ve son dakika sürprizleri yolumuzu tıkayabilir. Son zamanlarda mücadele edilen meseleler, aşılmaya çalışılan engeller yine gündeme gelecek.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kariyeriniz yeniay tarafından vurgulanıyor. Yeniaylar genelde yeni atılımlar yapmanız için uygun zemini sağlar ama bu defa durum farklı. Hem önünüzde engeller var hem de öngöremeyeceğiniz değişimler yüzünden şimdi vereceğiniz kararlardan pişman olabilirsiniz. Ama eskiden kaçmış olan bir fırsat yeniden karşınıza çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Üniversite, yurtdışı, seyahat ve yabancılarla bağlantılı planlarınızda son dakikada ortaya çıkan bir engel olabilir. Kendinizi ifade gücünüz çok yüksek; duygu ve düşüncelerinizi rahatlıkla dile getirebilecek ve içinizde biriktirmeyeceksiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcı alanlarda şanslı tesadüfler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeniay kredi, hisse, borç, miras, nafaka, telif, sigorta, vergi gibi kaynakları harekete geçirecek. Ancak parayla ilgili güç savaşları yaşanabilir ve epey uğraşabilirsiniz. Bir arkadaşınızla aranızdaki para meselesinde sürprizler yaşanabilir. Gezgin bir burç olmanıza rağmen evinizde mutlu olacaksınız. Evden para kazanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız, sevgiliniz veya işbirliği yaptığınız kişiyle birlikte hareket etmeniz gerekiyor. Kariyeriniz ise sürprizler ve ani iniş çıkışlarla dolu olmaya devam edecek. Hem partneriniz, hem de otorite figürleri aynı anda taleplerde bulunabilir. Sizi değiştirmeye çalışacaklar. Yeniliklere açık olmanız için zorlanacaksınız. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş evinizde zor bir yeniay doğuyor. İş değiştirmek değil de yeni proje, görev ve müşterilerle ilgili olan bu yeniayda son dakikada ortaya çıkan engeller ve beklenmedik koşullar yüzünden zorlanabilirsiniz. Uzakta yaşayan veya yabancı birine ilgi duymanız ve haberleşmeniz mümkün görünüyor. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Dışarıda neler olursa olsun, korunuyorsunuz. Gecikmeleri, kişilik çatışmalarını ve hayatın diğer zorluklarını moralinizi bozmadan, yeni edindiğiniz iyimser yaklaşımla alt edebilirsiniz. Eğlence, sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili beklemediğiniz masraf ve ödemeler çıkabilir. Yine de eğlenecek ve gelecek planları yapacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Eve ait konulara enerji veren ama aynı zamanda zorlukları olan bir yeniay doğuyor. Aynı anda birkaç konu ile uğraşacaksınız. Evle ilgilenmek isterken, partnerinizin de talepleri olacak. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Eskiden kaçan bir teklif karşınıza çıkabilir veya yarım kalan bir ev meselesini bu defa çözebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş yeriniz iniş çıkışlar ve sürprizlerle dolu. Beklemediğiniz bir anda para kazanabilir ve aylık gelirinizi az da olsa artırabilirsiniz. Çok istediğiniz lüks bir ürünü satın alabilirsiniz. Kardeş, kuzen, dayı, hala gibi yakın akrabalarınızla aranızda açıkça ortaya çıkmayan kişilik çatışmaları yaşamanız mümkün. Haksız bir durum olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Para konuları ön plana çıkıyor. Epey mücadele etmeniz gerekecek, zaten bir süreden beri para konuları güç savaşları ve kişilik çatışmalarına dönüşmüş durumda. Önceden planladığınız bir seyahat varsa, ertelenmesi mümkün. Siz gitmezseniz, yoldan çat kapı gelenler olabilir. Aşkta güzel sürprizler yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Senede bir kez burcunuzda yeniay doğar ve tüm girişimlerinizi destekler. Yeniayınız doğdu ama bu defa sorunlar var. Hem evle ilgilenmeniz gerekecek, hem de yeni girişimleriniz bir türlü ilerlemeyecek ve beklemeniz gerekecek. Ama eskiye döndüğünüzde yarım kalan meseleleri halledecek ve geçmişle bağlantılı yeni fırsatlar bulabileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Entrikalı işler ve adaletsiz durumlar olabilir. Bu mesele her ne ise çok güçlü biri ile mücadele etmeniz gerekecek ama büyük miktarda para gelebilir.  Aynı anda sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir, beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Kardeş, kuzen, dayı gibi yakınlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sosyal bir dönem başlıyor ama maddi açıdan epey zorlanacaksınız. Güçlü karakterli, dominant yapıda bir arkadaşınızın baskısını hissedebilirsiniz. Bu kişi sizi değiştirmeye çalışacak ve çok ısrarcı olacak. Mayıs ayına kadar eski, ondan sonra ise yeni tanışacağınız birisi ileride eşiniz veya iş ortağınız olabilir.