GÜLEN'İN BABASI CIA DE AKRABALARI KİM-1 Gülen’i NATO, CIA ve Papa’ya kim sundu?

Fetullah Gülen'den söz ederken Ramiz Efendi, Fuat Doğu, Yaşar Tunagür, Said-i Nursi, Kasım Gülek, Bülent Ecevit, Rafet Sezgin, Graham Fuller, Turgut Sunalp ve Dr. Esad Keşşafoğlu adları hemen birer satır başı oluşturuyor. FETÖ'nün kuruluş aşamasında ve bugüne gelmesinde, bilinçli ya da bilinçsiz, bu kişiler çok önemli. 

Bunlardan belki de en önemlisi, "Batı adına içimize fitne tohumunu, hem de Rockefeller'ın bütün dünyaya sattığı buğday tohumlarını ülkeye ilk getirip ektiren kişi Kasım Gülek." (Gülen Şeytanlar Tarihi-Kemal ÖzerSayfa 294)

Kasım Gülek... CHP Genel Sekreteri ve bir dönem Türkiye'nin en güçlü siyasetçisi. CB Celal Bayar, BB Adnan Menderes ama CHP Genel Sekreteri en güçlü... Gülek'in gücü öyle ki, Vatikan ona şövalyelik nişanı veriyor; ABD, İngiltere, Fransa, Almanya onu yere göğe sığdıramıyor; "Türkiye'nin Batı'yla bütünleşmesinin mimarı" olarak nitelendiriyor! Tabii bir de Kasım Gülek öncesi var... 

Fetullah Gülen'in yolu, Nakşıbendi Şeyhi Alvarlı Efe'nin camiine düşer günlerden bir gün. Alvarlı Efe vefat edince yerine Seyfeddin Mazlumoğlu geçer; onun da büyük oğlu Said Efendi, Kurşunlu Medresesi’nde hocalık yapmaya başlar. Gülen de bu medreseye gidip gelir. Daha çocukken bile nasıl bir kin ve nefretle büyütüldüğünü, Efe Hazretlerinin torunlarından Nakip Mazlumoğlu Anadolu Ajansı'na anlatır: 

Gülen gitmiş dedemi karakola şikayet etmiş; 'Atatürk aleyhine konuşuyor!' demiş. Tabi polis gelip dedemi medreseden aldı götürdü. Ancak kısa sürede ihbarın yalan olduğu anlaşıldı, dedem serbest bırakıldı. Gülen hemen medreseden, ardından da Erzurum'dan ayrıldı. Sonra Edirne'ye gitti.”

Gülen 1961 yılında askere gider. Acemi birliğini Özel Harp Dairesi Kurmay Başkanlarından Reşat Taylan'ın yanında yapar. Acemi birliğinde sadece istihbaratçıların görevlendirildiği büyük telsiz eğitimi alır. Özel Harp Dairesinin önde gelen görevlilerinden Üsteğmen Esat Keşşafoğlu, Gülen'i daha 16-17 yaşındayken Özel Harp Dairesi kadrosuna yazdırmıştır. Böylece Nurcuların içine de girer. Amaç onu çok bilgili ve yetkin bir istihbaratçı olarak yetiştirmektir. Askerliğini İskenderun'da 2. Ordu Karargahı’nda Orgeneral Cemal Tural'ın yanında, istihbarat sorumlusu olarak tamamlar… 

(Yarın: Gülen'in cinayetleri)