GÜLEN'İN BABASI CIA DE AKRABALARI KİM-4 Cumhuriyet’in başına gelen en büyük felaket

Osmanlı'dan günümüze, Batı ya da Vatikan ne zaman başarısızlığa uğrasa, suçlu Türklerdir. Öyle ki, gün gelir Hitler'in ana tarafından Türk olduğunu bile söyleyecek papaz bozuntuları çıkar, köy köy, kasaba kasaba dolaşıp bu zırvayı cahil halka yutturmaya çabalar. Amaç İslam'ı güçsüz kılmak, Hıristiyanlığa tutsak etmektir. İslam'ı ayakta tutan tek ülke Türkiye'dir, tek kavim Türklerdir. Onun için bütün silahlarıyla saldırırlar. Ama başaramazlar, Osmanlı'nın küllerinden Cumhuriyet doğar ve Türkler gene dimdik ayaktadır. Herkes bu milletin gücüne inanır.. Türkiye'yi yönetenlerden başka!! 

Türkiye'de ajan, Vatikan'da Papa: Amerikan Deniz Kuvvetleri 1958'de Fred Haynes adında bir askeri ateşe gönderir. Sürekli sivil giyinen askeri ataşe, ABD Büyükelçiliği'yle Milli Birlik Komitesi arasında irtibatı sağlar. En çok General Sıtkı Ulay ve Albay Alpaslan Türkeş'le birlikte görülür. Söylentiye göre Türkeş'in Ankara Radyosu’nda okuduğu o ünlü bildiriyi çantasında taşıyan ve Türkeş konuşmasına başlamadan eline tutuşturan da gene Fred Haynes'tir. Darbeciler, Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ı asarlar. Celal Bayar da Yassıada'da yargılanıp idama mahkum olmuştu. Ama asılmaz; onu idamdan kurtaran kişi Kardinal Roncalli'dir. Kardinal 1950'li yıllarda Türkiye'de bulunan en önemli casustur ve 1958 yılında Vatikan'a döner, 23. John adıyla Papa olur. 

Roncalli'nin İstanbul'da Ölçek Sokak'ta oturduğu ev "Kutsal Mekan" ilan edilir. Yeni Papa'nın "Dışa Açılma Tasarıları" vardır ve 1965 yılında, iki yönde uygulamalar başlar. Bunlardan birincisi "Ekümenizm" yani Hıristiyanlığın diğer bütün mezheplerini yönetme ve yönlendirme, diğeriyse "Evanjalizasyon", yani Müslümanları Hıristiyanlaştırma tasarımıdır. Dinler arası Diyalog ve İbrahimi Dinlerin Birliği olarak uygulanacaktır. Gülen bu tasarımın Türkiye ayağını oluşturmakla görevlendirilmiştir. İyice havaya giren Fetullah Gülen, kendini "Ahir Zaman Mehdisi" ilan eder! (Aytunç AltındalVatikan ve Tapınak ŞövalyeleriYeni Avrasya Yayınları 2002) Gülen artık sadece CIA'nin değil Vatikan'ın da Türkiye'deki adamıdır! 

Daha yazılacak o kadar şey var ki Cemaat ve Gülen'le ilgili, kitaplara sığmaz. Yıllarca nice kitap, makale yazılmış Gülen'in ne olduğu ortaya dökülmüş ancak nedense devlet oralı olmamıştır. Devleti uykusundan uyandıran Tayyip Bey olmuş ve onun çabaları ve milletin desteğiyle 15 Temmuz belası son anda durdurulmuştur. Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı halimiz nice olurdu… Fetullah Gülen ve cemaatinin yönetim ve denetiminde Türkiye yaşanmaz bir ülkeye dönüşürdü kısa sürede! Salt bu nedenle Gülen ve onun gibilere karşı milletçe çok uyanık olmalı ve daha işin başında bunların başını ezmeliyiz ki, huzur içinde, kendi ülkemizde yaşayabilelim...