Güneş tutulması geldi çattı!

Güneş tutulması da geldi, çattı! 21 Ağustos pazartesi günü Aslan burcunda tam güneş tutulması oluşuyor. Bu tutulma ülkemizden görünmeyecek ama kısa da olsa kuzey Amerika’dan izlenebilecek. Aslan liderlerin ve otoritenin burcudur ve tutulma bir lider hakkında büyük değişimlere neden olabilir. Dünya çapında önemli olaylara tanık olabiliriz. Güneş tutulmaları daha çok erkeklerle ve hayatımızda önemli bitişler ve yeni başlangıçlarla ilgilidir. Güneş tutulmaları, yeniay ile oluştuğundan, dolunayla oluşan ay tutulmaları kadar duygusal geçmez. Ancak değişen koşullara uyum sağlamak ve eskiye yapışmak yerine, bırakmayı bilmek yani kabullenmek gerekiyor. Direndiğimizde, daha fazla hırpalanarak değişmek zorunda kalabiliriz. Hayat değişim demektir ve hayata güvenmek gerek. Gelişmeler hakkında çok çabuk bir yargıda bulunmak yerine daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışabiliriz. Bu süreç içinde yeniye yer açalım ve her şeyi aklımızla anlamaya çalışmayalım. Her bitiş yeni bir başlangıç olabilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Tutulma aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizi etkiliyor. Tutulma bir ilişkinin bitişine ya da yeni bir ilişkinin başlangıcına neden olabilir. Hamilelik haberleri alabilirsiniz veya sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir konuyu ciddi bir iş haline getirmeyi düşünebilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Yıldız haritanızın hassas bölgesinde güneş tutuluyor ama bu olumlu bir tutulma. Eviniz, anne babanız ve hayatınızdaki önemli konuların bitişini simgeleyen yerde bu tutulma bir bitişten sonra yeni bir başlangıcı işaret ediyor. Evinizi satabilir, taşınabilir ya da aile ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş tutulması yıldız haritanızda yazı, anlaşmalar, kısa yollar ve yakın akrabalarla ilgili bölümüne enerji veriyor. Bir kontrat gündeme gelebilir ama imza işini eylül ortasına bırakın zira Merkür geri gidiyor. Ayrıca kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Tutulma yıldız haritanızın para bölgesini harekete geçirecek ve gelir kaynaklarınızda değişim olacak. Kariyerinizde hiç beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Tutulma ile gelen değişimler kalıcı olsa da şubat ayındaki tutulmalarda şimdiki olayların belirleyicisi.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Burcunuzdaki tutulma serisi dönüm noktasından geçtiğinizi gösteriyor.   Kontrol sizde ama tutulma dış olayların bastırmasıyla değişimi tetikleyecek. Yepyeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eylül ortasına kadar son sözü söylemeyin ve imza atmayın.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Güneş tutulması yıldız haritanızın en gizli bölümünü harekete geçiriyor. Tutulmayla beraber bazı entrikaların farkına varabilirsiniz. Eğer ruhsal sıkıntılarınız veya fiziksel sorunlarınız varsa uzmanlardan destek almak için harekete geçebilirsiniz. Maddi konularda ise şanslısınız.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Sosyal hayatınız canlı ve güneş tutulması da arkadaşlarınızı ve sosyal aktivitelerinizi gündeme getiriyor. Bir arkadaşınızla ilişkinizde ya da onun hayatında değişiklikler olabilir. Evlenmesi, uzak bir yere taşınması gibi çeşitli nedenlerden dolayı ayrı kalabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Güneş tutulması iş ve ev hayatınızdaki büyük değişimlerin kapısınız açabilir. Kariyerinizde çok güçlü bir konumdasınız ama dış olaylardan etkilenebilirsiniz. İş ortamınızda da sürpriz niteliğinde gelişmeler olabilir. Henüz son sözü söylemeyin!

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Güneş tutulması yıldız haritanızın dokuzuncu evini harekete geçiriyor. Bu ev yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler ve eğitimle ilgili. Yurt dışına gidebilir, yükseköğrenime dönebilir, yabancılarla iş yapmaya başlayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili neşeli sürprizler olabilir. 

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Güneş tutulması öncesinde belirsizliklerin arttığı bir dönem yaşıyoruz. Gerçekleri somut ve maddi düzlemde açık ve net olarak görmek zorlaşabilir, özellikle ortak maddi konular ve paylaşımlarda sabırsız, aceleci davranmaktan uzak durmak gerekiyor.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Şubat ayında başlamış olan yeni tutulma serisi sizi ve yakın ilişkilerinizi mercek altına alıyor. İlişkinizde dönüm noktasına gelebilir, ayrılabilir, yeni bir beraberliğe başlayabilirsiniz. Partnerinizin dediği olacak! İş ortaklığı kurmanız da mümkün.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Havalar sıcak olabilir ama sizin evde veya iş yerindeki temponuz azalmıyor. Hareketli ve yoğun bir hafta sizi bekliyor. Güneş tutulması iş evinizi vurguladığından çalışmaortamınızda değişiklikler olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan bazıları aniden işten ayrılabilir.