Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Günü keyiflere, dinlenmeye ve sizi mutlu edecek faaliyetlere ayırabilirsiniz. Çocuklarla birlikte vakit geçirebilir; hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda kadersel sayılabilecek gelişmelerin yaşanıyor oluşu sizi duygusal olarak etkileyebilir. Akşam saatlerinden itibaren sorumlulukların gündeme gelmesiyle birlikte hizmet konularında aktif olmanız gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile ortamında geçirilecek zamanlar size keyif vermekle birlikte henüz farkında olmadığınız kadersel gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Ev, yerleşimle alakalı karar alma sürecinde olabilirsiniz. Ancak gün içinde karar almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi daha huzurlu hissedebilir; istek ve düşüncelerinizi gerçekleştireceğiniz koşullara kavuşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızda iş ve maddi konularla ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Bu gibi konulardaki düşüncelerinizi ifade etmek ve paylaşmakta belki sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kardeşler, yakın çevrenizden size gelecek destekler olduğunu bilmelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren evdeki işlere yönelebilir; ailenizin ihtiyaçlarıyla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün keyfi harcamalar yapabilir veya beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. Gelecekteki hedeflerinizi ilgilendiren kadersel gelişmeler yaşayabilir veya teklifler alabilirsiniz. İlişkilerin ön planda oluşu sizi karşı tarafa bağlı kılabilir. Akşam saatlerinden itibaren yakın çevrenizle dialoglarınız artabilir; eğitim ve yolculuklar önem kazanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay enerji, güç ve dinamizm kazandırmakla birlikte işe ve eve ait konuları gündeminize taşımakta. Kadersel sayılabilecek bir süreçten geçmektesiniz ancak karar almanız pek kolay olamayabilir. Akşam saatlerinden itibaren yeteneklerinizi sorgulayabilir; gelecekle ilgili maddi planlarınızı yapabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutmak sizi motive edecektir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün büyük bir bölümünü dinlenmeye ayırabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalacağınız zamanlarda gelecekte yapacaklarınız ve projeleriniz üzerine düşünebilirsiniz. Aile fertleri için yapılacak bazı fedakarlıklar gündeme gelebilir; hiç şikayet etmeden yerine getirebilirsiniz.

  Akşam saatlerinden sonra Ay’ın burcunuza girmesiyle birlikte kendi isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar, arkadaşlarla yapacağınız keyifli organizasyonlar olabilir. Gelecekteki hedeflerinizi paylaşabilir; maddi manevi desteklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ev, gayrimenkulle alakalı gelişmelerle ilgili karar vermek için uygun bir gün olmayabilir ancak ailenizden fikir alabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kişisel işlerinize yönelebilir; ertesi günün planlarını yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkilerden veya maddi konulardan kaynaklı gelişmeler sosyal hayatınızda etken olabilir.

  İşinizle ilgili kadersel sayılabilecek bir süreçten geçtiğiniz için bazı kararları enine boyuna düşünerek vermeniz gerekecek. Kardeşler, yakın çevrenizle fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren hedeflerinizle ilgili belli bir kanaate varmış olmak rahatlatabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelişmeler kontrolünüz dışında olsa dahi sizi bir açıdan mutlu kılabilir. Gelecekle ilgili hem maddi hem manevi yüksek beklentiler içindesiniz. Kazançlarınızla ilgili projeler geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal hayatınızda hareketli saatler yaşayabilir veya ailenize hizmet edeceğiniz konular gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal paylaşımlarda yoğun hislerle hareket edebilir; ilişkinizle ilgili kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda çocuklar ve keyifler için yapacağınız harcamalarda artışların olması kontrolü ele almanız gerektirebilir. Günü sizi hoşnut edecek faaliyetlerle veya eksik bıraktığınız işleri tamamlayarak değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerin plan yapmak için uygun olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün beraberlikler adına karşı tarafa tabii olabilir ve onları memnun etmek için uğraşabilirsiniz. İş ve aile hayatınızla ilgili kadersel kararlar gündeminizde olabilir. Ancak acele etmeden ve başkalarına danışarak hareket etmeniz yararınıza.

  Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren maddi konular önem kazanabilir.  

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün tembellik etmek isteyebilir; keyif ve sanatsal çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızla ilgili önemli kararlar arifesinde olmanızdan dolayı düşünceler önem kazanabilir. Gruplar içinde size destek sağlayacak dostlarla irtibata geçebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkilerinizde dikkatli davranmalısınız zira koşullar oldukça değişkenlik taşımakta.