Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.02.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Geleceğe dair hedef ve ideallerinize varmak için yaptığınız girişimlerde eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Tecrübelerinizi paylaşarak kariyerinizden daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızda ki otoriteler zaten size bağlı olmayan koşulları daha fazla zorlaştırarak duygusal baskıya yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize ulaşmak, kariyerinizde daha başarılı olabilmek için, iş arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Daha önce çalıştığınız projelerden edindiğiniz tecrübeyi şimdi kullanabilir, çalışma ortamınızda paylaşabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplar girişimlerinize karşı çıkabilir, muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda yetenek ve tecrübelerinizi kullanabilir, uzun yolculuk, eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerinizde sevdiklerinizin desteğini alabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi uyumlu ve güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Fakat sabah saatlerinde finansal konularda üstünüzde baskı hissedebilir, hareketlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Banka, kredi, miras, nafaka, vergi ve sigorta gibi konularda daha önceden krize yol açmış konuları artık ailenizin desteğiyle çözebilir, bu alanda ki bilgilerinizi kullanarak finansal girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili eylemlerinizde ortak kaynakları kullanabilirsiniz. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler üstünüzde duygusal baskı yaratabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün anlaşma, sözleşme ve işbirliklerinde tecrübelerinizden faydalanabilir, çevrenizle bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilir, kişisel gelişiminiz için eğitimler alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ki yoğun tempo ve iş arkadaşlarınız duygusal gerilim yaşamanıza neden olabilir, eylemlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş arkadaşlarınızı tecrübelerinizden faydalandırabilir, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.  Üstünde çalıştığınız projeler gelir kaynaklarınıza olumlu yansıyabilir. Fakat harcamalarınızda daha düzenli olmalı, risk alacağınız girişimlerde bulunmamalısınız. Sevdikleriniz üstünüzde duygusal baskıya neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde aileye ve eve dair konular üstünüzde duygusal baskıya neden olabilir. Aile fertleriyle aranızda gerilim yaşanabilir fakat sonrasında sevdiklerinizin de desteğiyle kendinizi daha keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, kendinizi uyum ve neşeyle ifade edebilirsiniz. Romantik ilişkilerde olumlu gelişmeler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güne gerilimli ve huzursuz enerjilerle başlayabilirsiniz. Üstünüzde yoğun bir baskı hissedebilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Fakat ailenizin desteğiyle kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayabilir, engellerin üstesinden gelebilirsiniz. Gayrimenkuller ve yerleşim yeriyle ilgili girişimlerinizde gizli yardımlar alabilir, derinleştiğiniz konularda daha başarılı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün arkadaşlarınızla hoş zaman geçirebilir, eğitim, yolculuk ve anlaşmalarda destekler alabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz, yazılı ve sözel yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal medya da anlaşabileceğiniz gruplar içine katılabilirsiniz. Fakat ekonomik sorumluluklar üstünüzde baskı yaratmaya devam ediyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda ki girişimleriniz ilişkilerde ki sert ve baskıcı tavrınızdan dolayı engellenebilir. Uyum ve dengeyi yitirmeden davranabilirseniz, ekonomik gelirlerinizle ilgili üstlerinizin desteğini alabilirsiniz. Daha önce ki bilgi ve tecrübelerinizi kullanarak kariyerinizde başarılı olabilir, farklı ve orijinal fikirlerle maddi konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde kendinizi gergin ve baskı altında hissedebilir, düşüncelerinizden dolayı düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Fakat aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteğiyle yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilir, kendinizi uyumlu bir dille ifade edebilirsiniz. Daha önce ki tecrübelerinizi kullanarak ilişkilerde daha başarılı olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün geçmiş sorun ve krizleri çözmek için uygun bir zaman olabilir. Daha önce ki tecrübelerinizden faydalanarak, finansal konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, bilgilerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden konuları profesyonel kişilerden yardım alarak çözebilirsiniz. İlişkilerde daha fazla tutku ve derinlik isteyebilirsiniz.