Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.03.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun olmamasına rağmen önceden aldığınız kararları uygulayabilir, çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz. Sevdikleriniz için fedakarlık yapmak, ihtiyacı olanlara gizli yardımlarda bulunmak, içsel ve derin sevgi beslemek günün konuları olabilir. Platonik ilişkiler gündeme gelebilir, kulisler gizli destekler alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe dair hayallerinizi şekillendirebilir, yaratıcılığınızı kullanarak sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda duygusal ilişkiler gelişebilir, sosyal yardım derneklerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler ve aynı görüşleri paylaştığınız gruplar hedeflerinize varmanız için gereken desteği verecektir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda yaratıcılığınızla ve sezgilerinizle dikkat çekebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteği hedeflerinize varmanızı ve kariyerinizle ilgili olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Finansal açıdan daha güçlü bir konuma geçmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren sizin için daha yorucu ve huzursuz bir süreç başlayabilir

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayata bakış açınız daha duyarlı ve sevecen olabilir, görüşlerinizi şiirsel bir dille ifade edebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde derin bir tutkuyla birlikte romantizmde ön plana çıkabilir. Eşiniz, ortağınız ya da işbirlikleriniz sayesinde geleceğe dair umutlarınızı yenileyebilir, dönüştürebilirsiniz. Ne istediğinizi bilebileceğiniz ve kararlı davranabileceğiniz bir gündesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İletişiminizde aksamalar, girişimlerinizde ertelemeler olmasına rağmen finansal konularda ki gelişmeler sizi mutlu edebilir. Bugün profesyonel kişilerden aldığınız destekle maddi veya manevi krizleri çözebilir, geçmişten kaynaklanan sorunlara çare bulabilirsiniz. Derin duygusal paylaşımlar ve olaylara karşı teslimiyet geliştirmeniz sizi daha güçlü kılacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün koşulları belirleyen siz olmasanız da karşınızdakiler sizi destekleyecek tavırlar sergileyebilirler. Daha önceden imzalanmış ama uygulanamamış anlaşmalar veya kararlar tekrar gündeme gelebilir, belirlediğiniz hedeflere varabileceğiniz ortamlar gelişebilir. Akşam saatlerinde sizi huzursuz edecek haberler ve söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Güçlü ve otoriter kişilerden yardım alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bir süredir çalışma ortamınızda devam eden belirsizlik bugün ortadan kalkabilir. Önceden karşılaştığınız ama kaçırdığınız fırsatlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir fakat artık daha dikkatli ve kararlı davranmanız gerekiyor. Gün içinde istikrarlı ve planlı hareket ederseniz işlerinizin daha kolay ve akıcı olacağını göreceksiniz. Akşam saatlerinde para konularına kafa yorabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevdiklerinizle ilgili kararları onların adına almak isteyebilir, ikna etme yeteneğinizi kullanabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için gereken sorumlulukları üstünüze almalı, daha önceden başladığınız girişimleri yerine getirmek için adımlar atabilmelisiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimlerden ve ilişkilerden destek alarak hareket edebilir, planlı riskler alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aile ilişkilerinde sevecen ve duyarlı olabilir, onların taleplerini yerine getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek, dekore ettirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili kafanızı karıştıran belirsizlikler bugün daha netleşebilir. Her ne kadar işleriniz istediğiniz hızda ilerlemese de önceden başladığınız yarım kalan işleri tamamlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün romantik ve sanatsal konuşmalar yapabilir, kendinizi şiirsel bir dille ifade edebilirsiniz. Başkalarının duygularına daha duyarlı olabilir, sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ertelediğiniz yolculuklara çıkabilir, anlaşmalar üstünde çalışabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal grupların desteği ile hedeflerinize ulaşabilir, ilişkilerde ikna etme yeteneğinizi kullanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konular gündeminizde olmasına rağmen manevi değerlerinize daha fazla önem verebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmak için güçlü kişilerin desteğini alabilir, bir süredir kafanızı karıştıran konularda netleşebilirsiniz. Bugün işleriniz istediğiniz hızda ilerlemese bile önceden başladığınız girişimlerinizi tamamlayabilir, eksikleri giderebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

ütün ilişkilerinizde duyarlı ve sevecen davranabilir, karşınızdakilerin hislerine saygı göstererek, isteklerini yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteğini alarak yaşamsal hedeflerinize varabilirsiniz. Geçmişte planladığınız ama uygulayamadığınız girişimleri yürürlüğe sokabilirsiniz. Akşam saatlerinde düşüncelerinizde huzursuzluk hakim olabilir.