Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün enerjik ve iyimser olabilir, yurtdışı, yüksek eğitim ya da mahkemelerle ilgili işlerinizden sonuçlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmadan çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hırslarınız hem ilişkilerinizde hemde hedeflerinize ulaşma da zorlanmanıza neden olabilir. Kendinizi ifade etmek ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz ama engellerle başa çıkmak zorundasınız

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan kaynaklanan baskı ve muhalefet, hedeflerinize varmanızı engelleyebilir. Üstünüzde baskı hissetmenize rağmen ekonomik konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda risk alabilecek ve içinde bulunduğunuz krizleri çözecek cesarete sahipsiniz. Çalışmalarınızın sonuçlarını alabileceğiniz bir gündesiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda hareket eden Ay; işbirliklerine gitmenizi gerektirebilir. Bilgi ve tecrübelerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanan dönüşüm ve baskılar geleceğe dair planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Yaptığınız işlerden beklediğiniz kazancı elde edememeniz gerilim yaratacaktır. Fakat iyimserliğinizi kaybetmeden harekete geçebileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün çalışma ortamınızda var olan işlerin kolaylıkla tamamlandığını göreceksiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle keyifli projeler üretebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmanız düşmanlarınız ya da karşınızdakiler tarafından engellenmeye çalışacaktır. Ama farkına varmadığınız gizli destekler yardımınıza gelerek harekete geçmenizi sağlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Beraber çalıştığınız kişilerin baskısı karşısında görüşlerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınız sizi dönüşüme ve farklı bakış açılarına zorlayabilir. Ama arkadaşlarınızın desteği ile hedeflerinizi daha kolay belirleyebilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Bugün aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ailenize ve evinize zaman ayırmak isteyebilir, elinizde ki işleri tamamlamak ya da düzenlemek isteyebilirsiniz. Yatırımlar üzerinde biraz daha düşünmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı sorumluluklarınız finansal konularda kriz yaşamanıza neden olabilir. Ortak gelirleri idare ederken hırsınıza yenilerek risk alabilirsiniz fakat iş hayatınızda aldığınız destekler daha girişimci olmanızı sağlayacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, geçmişten beri süregelen baskı açığa çıkarak ortak girişimlerinizi engelleyebilir. Fakat aynı görüşte olduğunuz kişilerin desteğiyle işbirliklerine girebilir, başkalarından yardım alabilirsiniz. İletişim trafiğiniz hızlanabilir, düşüncelerinizi abartılı bir dille ifade edebilirsiniz. Yakın çevreyle daha fazla zaman geçirmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Beraber çalıştığınız kişileri veya akrabalarınızı düşüncelerinizle etkilemeye çalışabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projeler ve anlaşmalarda engellerle karşılaşabilirsiniz fakat finansal konularda yardım alabileceksiniz. Ekonomik konularla ilgili iyimserliğiniz ve cesaretiniz girişimlerinizi sürdürmenizi, kısa vadeli çalışmalarınızın sonuçlarını almanızı sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ ın enerjisiyle bilgi ve tecrübelerinizi paylaşarak, kendinizi daha kolay ifade edebileceksiniz. Ekonomik konularla ilgili baskılar hem yaşamdan keyif almanızı engelleyecek hemde sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşamanıza neden olacaktır. Fakat yakın ilişki de ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğini alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Herşeyi kontrol altına alma isteğiniz aile ilişkilerinde gerilime neden olabilir, ebeveynlerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Günlük çalışma temponuzda enerjinizin yüksek olması girişimlerinizi destekleyebilir. Bugün olayların kafanızda netleşmemesinden dolayı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Gizli kalmış bilgi ve olayların açığa çıkması yeni strateji geliştirmenizi gerektirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aldığınız haberler ve beklenmedik konuların açığa çıkması sözlü tartışmalara yol açabilir. Yolculuklar, eğitimler ya da organizasyonlarda ertelemeler yaşansa da sevdiklerinizin desteği ve yeteneklerinizi kullanarak girişimlerde bulunabileceksiniz. Arkadaşlar ve sosyal gruplar içinde keyifli zamanlar geçirebilir, tecrübelerinizi kullanarak geleceğe dair planlar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar ekonomik kazançlarınızda sorunlara yol açabilir. Fazla hırslı davranarak arkadaşlarınızla da aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Ama aileden aldığınız destekle sorunları aşabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizde ve sosyal hayatınızda neşe ve iyimserliğinizle ön plana çıkabilirsiniz.