Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Önümüzdeki günlerde ekonomik konular zihninizi daha fazla meşgul edecek. Ticari anlaşmalar, gelirlerinizle ilgili uzun vadeli yatırımlar, maddi manevi değerlerinizi güven altına almak gündeme gelebilir. İş ve sosyal hayatınızda ki güçlü kişilerin desteği içinde bulunduğunuz finansal krizlerin çözümünde yardımcı olabilir. Ani harcamalar karşısında doğru riskleri alabilmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Merkür gezegeninin burcunuza geçmesiyle kendinizi daha rahat ifade edebilecek, ikili ilişkilerde istek ve taleplerinizi iletebilecek, karşınızdakini dinlemekle birlikte düşüncelerinizi de anlatabileceksiniz. Bugünlerde karşı tarafın size sürekli sorumluluklarınızı hatırlatması veya omuzlarınıza yük bindirmesi beklenmedik öfkeli tepkiler vermenize neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bir süre daha maddi manevi güvenlik ihtiyacınızla ilgili endişeler gündeminizde olacak. Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmek yerine fikirlerinizi kendinize saklamak ve başkalarını dinlemek sizin için daha doğru olabilir. Çalışma ortamınızda sizi bunaltan ve ağır gelen sorumluluklar alabilir, gizli düşmanların açığa çıkmasıyla harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Arkadaşlarınızla, sosyal gruplarla ya da derneklerde daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizle ilgili fikir alış verişinde bulunabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bugün aşk ilişkilerinde sizi öfkelendirecek ve girişimlerde bulunmanızı engelleyecek gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi güvende hissedemeyebilir ama çözüm bulmakta da zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda anlaşmalar, sözleşmeler, sunumlar ve ticari faaliyetler gündeme gelebilir. Toplum önünde kendinizi daha fazla ifade edebilir, görüş ve düşüncelerimizi paylaşabiliriz. Bugün eve ve aileye dair konular hedeflerinize varmanızda engel teşkil edebilir. Tepki vermekte zorlanabilir, girişimlerinizi durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir süredir finansal konularla ilgili yaşanan krizleri idare etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Fakat önümüzde ki günlerde güvenliğinizi ve huzurunuzu ön plana çıkaracak düşünceler içine girebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi sağlam temellere dayanarak ifade etmek için eğitim ve bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi konularda kendinizi güvende hissedebilmek ve yaşanan krizleri çözebilmek için daha fazla fikir alışverişinde bulunabilir, farklı düşüncelere de kulak vermek zorunda kalabilirsiniz. Daha uzun vadeli ve sağlam projelerde bulunmak için başkalarını dinleyebilirsiniz. Bugün harekete geçerek risk almakla, var olan durumu muhafaza etmek arasında zorlu bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ilişkilerde yaşanacak gerilim sizi zor duruma sokabilir. Karşı tarafın inat eden, uzlaşmaz tutumu yaşamınızı yapılandırmanıza ve sorumluluklarınızı yerine getirmenize engel olabilir. Önümüzde ki günlerde anlaşmalar ticari işbirlikleri daha fazla gündeme gelebilir. Profesyonel kişilerden fikir alabilir, karşınızdakileri daha fazla dinleyerek harekete geçebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda sunumlar, proje işbirlikleri ve ticari faaliyetler ön plana çıkabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle diyaloğunuz artabilir, işle ilgili iletişim trafiği yoğunlaşabilir. Bugün gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir, girişimleriniz engellenebilir, elinizi kolunuzu bağlı hissedebilirsiniz. Harekete geçmek için güçlü destekler almanıza rağmen kontrolü kaybedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Romantik ilişkilerde kendinizi daha rahat ifade edebilir, yazılı ve sözel iletişiminizde daha yaratıcı ve sanatsal olabilirsiniz. Size keyif veren uğraşlarla ilgili eğitimlere katılabilir, çocuklarınızla ya da çocuk sahibi olmakla ilgili düşünceler içine girebilirsiniz. Bugün harekete geçmenizi engelleyen gelişmeler sizi zora sokabilir, gerilim yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aile ve eve dair düşünceler daha fazla gündeme gelebilir, aile içi iletişim yoğunlaşabilir. Bugün harekete geçmekte zorlanabilir, girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Olaylar sizi öfkelendirse de, tepkinizi açığa çıkaramayabilir, çatışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için kontrollü riskler alabilmeli, güvenli sulardan çıkmayı göze almalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, düşüncelerinize muhalefetle karşılaşabilir, girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. İletişiminizde ani kesilmeler yaşanabilir, anlaşmalar son anda bozulabilir. Önümüzdeki günlerde yazılı ve sözel ifadeler daha fazla önem kazanabilir, yakın çevreyle ve sosyal medya da diyaloglar artabilir, sanatsal eğitimler gündeme gelebilir.