Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.05.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san

 

Hem zihinsel hem bedensel olarak hareketlisiniz. İdealize ettiğiniz düşüncelerinizin peşinden gidebilir; mantığınızın yanında sezgilerinizi de kullanabilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki olaylardan kaynaklı durumlar bazı ikilemlere neden olurken bazı fedakarlıklar da getirebilir. Bilgi akışında yanılgılar söylediklerinizi ve söylenenleri dikkat etmenizi gerektiriyor.

 

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

 

İstekleriniz doğrultusunda davranmak isterken var olan koşullarınızı da tartmak isteyebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizle ilgili bir sorgulama içine girebilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar veya arkadaşlarınızdan etkilenebilir veya onlar için bir şeyler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştüreceğiniz fırsatlar olacak.

 

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

 

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi hareketli kılarken düşüncelerinizi uygulama isteği öne çıkabilir. İdealize ettiğiniz fikirlerin peşinden gidebilir adeta kendinizi adayarak savunucusu bile olabilirsiniz. İlişkiler adına yeni başlangıçlar yapabilir; daha önce cesaret edemediğiniz hamleleri gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizde bazı heveslere neden olabilir.

 

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

 

Bilinçaltınız birçok düşünceyle dolu olabilir. Aklınızla çözemeyeceğiniz konularda akışta kalmayı tercih edebilir; kabullenme içine girebilirsiniz. İdealize ettiğiniz hedeflerinizle ilgili ileride uygulamaya geçebilmek adına ön hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Aile içinde yaşanacak bazı durumlardan dolayı fedakarlık gösterebilirsiniz.

 

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

 

İş ve sosyal hayatınızda başlattığınız girişimleri artık topluma sunmak istediğiniz zamanlar içindesiniz. Düşünce ve davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz. Ancak beklediğiniz maddi manevi desteği bulamayabilir; hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise değişen koşullar cesaretinizin yerine gelmesine olanak sağlayabilir.

 

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

 

Bugün eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerden gelecek hayal kırıklıkları yaşanabilir. Net olamayan davranışlarından dolayı ilerisi için bir karar almak isteyebilirsiniz. Ancak kendi içinizde de bazı ikilemlerde olabilirsiniz. Ortak olduğunuz projelerin maddi kazanç kısmıyla ilgili konuları değerlendirmelerden geçirebilirsiniz.

 

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

 

Yurtdışı, eğitim, yayıncılık ve medyaya ait işlerle meşgul olabilir; daha öce zaman bıraktığınız projeleri yeniden ele alabilirsiniz. Size ihtiyacı olan kişilerle iletişime geçebilir; sorunlarınız çözmek adına adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda başlattığınız girişimlerinizle ilgili daha kapsamlı bilgi almaya yönelebilir; çok yönlü değerlendirmeler yapabilirsiniz.

 

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

 

Başlattığınız yeni işbirliklerini şimdi geliştirme zamanı. İşim finansal boyutu, elde edilecek gelirler ilgi alanınız olabilir. Çok yönlü düşünmeniz ve detayları atlamamanız gerekiyor. Ancak sizi beklenti içine iten veya ikilemde kalmanıza neden olan durumlar ortaya çıkabilir. Sizi huzursuz eden koşulları uyum ve dengeleri kurarak geliştirebilirsiniz.

 

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

 

İkili ilişkiler ve ortaklıklar önem kazanıyor. Karşınızdakilerin tavır ve davranışları sizde şefkat duyguları uyandırabilir. Vazgeçmekle devam etmek arasında bocalayabilirsiniz. Geleceği düşünerek adımlar atmanın en iyi yolu var olan iletişiminizi iyi tutarak olabilir. Ayrıca bugün bağlı olduğunuz gruplarla ideallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Günü dinlenerek değerlendirmek istemenize rağmen zihninizi kurcalayan durumlar veya kardeşlerle ilgili gelişmelerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Eğer çalışmak zorundaysanız birçok işi aynı anda tamamlamanız gereken koşullar içinde olabilirsiniz. Geliştireceğiniz dialoglar ve görüşmeler kariyeriniz adına pozitif gelişmeler getirecektir.

 

Kova                21 Ocak - 19 Şubat

 

Ev, yerleşim ve ailevi konularda geçen meşguliyetleriniz yerini keyifli zamanlara bırakacaktır. Arkadaşlarınız, kardeşleriniz ve sevdiğiniz kişiyle zamanınızı geçirmek isteyebilir; bugün birlikte mutluluk verecek programlar yapabilirsiniz. Ayrıca gruplarla birlikte ideallerinizin peşinde koşacağınızı ortamlarda yer alabilir, fikirlerinizi açık seçik ifade edebilirsiniz.

Balık                 20 Şubat - 20 Mart

Eğitim, yolculuklar veya odaklandığınız çalışmalarla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Ancak sizi ikileme düşüren ve seçim yapmakta zorlanacağınız gelişmeler de olabilir. Öğleden sonra değişen koşullar, alacağınız haberler bir şekilde yönünüzü belirlemenize ve hamle yapmanıza olanak sağlayacaktır. Bir süredir ortada kalan iş konularından artık kazanç var.