Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bilinçaltınızın derinliklerinde birçok duygu ve düşünce olabilir. Size geçmişi hatırlatacak gelişmelerin yanı sıra geleceği de göz önünde bulundurarak ilerlemek istiyorsunuz. Ancak elinizden pek bir şey gelmeyebilir. Eve, ailenize ait konularda sübjektif yaklaşımlar içindesiniz. Akşam saatlerinden itibaren duygularınızı abartılı yaşayabilir; hislerinizle hareket edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Düşüncelerinizi duygularınızla harmanlayarak ifade edebilir; gün içinde yaşanacak durumlara kendi bakış açınızla ve hislerinizle tepki verebilirsiniz. Bağlı olduğunuz grup ve ekip çalışmalarına kendinizi adayabilir; güzel sonuçlar alabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmalı; düşünmeden harcamada bulunmamalısınız. Akşam saatlerinde abartılı davranışlar sizi hedeflerinizden uzaklaştırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde anı yaşamak yerine geleceğe odaklı ve ideallerinizin peşindesiniz. Gerek iş hayatınız gerekse sosyal konular gündeminizde önemli yer tutmakta. Bir fikre veya duruma adeta kendinizi adayarak ilerliyorsunuz. Maddi konularda kendinizi ve varolanı korumaya yönelik girişimler içindesiniz. Akşam saatlerinde topluluklar içinde yer alabilir; ihtiyacı olanlara gizli destekler verebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğinizi ilgilendiren gelişmeleri kendi gözünüzden değerlendirmektesiniz. Ancak başkalarından alacağınız fikirleri de göz önünde bulundurmalısınız. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculukları ilgilendiren konularda duygusal davranabilir; aileyi ve sevdiklerinizi içeren durumlarda sübjektif tepkiler verebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren grup faaliyetleri, arkadaşlıklar önem kazanmakta.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal paylaşımlarda öngöremediğiniz krizler ve sıkıntılar söz konusu olabilir. Ancak akışta kalarak günü geçiştirmeli; kendinize zarar getirecek durumlara meydan vermemelisiniz. Ortaklıkların finansal boyutunda yaşananlar belirsizlik dalgalanmalara neden olmakta. Akşam saatlerinde sosyal alanda kendinizi ve gücünüzü gösterme isteğiniz artabilir; gereksiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde. Ancak belirsizlikler ve kontrol edemediğiniz durumlarla karşı karşıya olmanız fedakarlıklarda bulunmanıza neden olmakta. Bir yandan da iş hayatınıza hareket getirecek çalışmalar için emek harcamakta ve yoğun günler geçirmektesiniz. Akşam saatlerinde yurtdışından gelecek haberler veya yolculuklarla planlarınızı değiştirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Başkalarına bağlı olduğunuz günlerdesiniz. Onların ihtiyaçları ve isteklerini karşılamaya gönüllüsünüz ancak duygusal olarak yıpranmaktasınız. İş hayatınızla ilgili gelişmelere duygusal yaklaşabilir; bir şeyler üretmek istediğiniz halde düşüncelerin getirdiği ikilemleri yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlar ve gruplar içinde zihinsel karmaşaya neden olacak gelişmeler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk hayatınızda hayaller içindesiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda duygularınızla hareket edebilir, olayları kendi gözünüzden değerlendirebilirsiniz. Dinlenmek amacıyla tatil ve eğlence programları yapabilir; rahatlamak için deniz kenarı yerleri tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınız veya çocuklarınızla olan iletişiminizde yoğunluğun yanı sıra huzursuz eden gelişmeler yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ev, aile ve yerleşimle ilgili sizi fedakarlığa iten gelişmelere açıksınız. Belirsizliklerden dolayı net bir duruş sergileyemiyorsunuz. Bitiş ve başlangıçların olduğu şu günleri akışta kalarak geçirmenizde fayda var. Akşam saatlerinde eşin veya karşınızdaki kişilerin sizi karmaşaya düşürecek davranışları olabilir; istek ve taleplerinin artması sizin de gereğinden fazla tepki vermenize neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakınlarınızdan ve kardeşlerden bir süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Eğitim, yolculuklarla ilgili ikilemde kaldığınız konuların sizi halen zihinsel olarak oyalamakta. Ancak karar almanıza az kaldı. İkili ilişkiler ve birliktelikler adına hassas ve empati kuracağınız yeni bir dönem başlamakta. Akşam saatlerinden itibaren arkadaşlıklar, iletişim ve ziyaretler yoğunlaşabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda kaygan bir zemindesiniz. Kazançlar ve harcamalar arasındaki dengeyi kurmanız gerekmekte. Keyiflerinize zaman ayırmanın dışında ilişkilerde yaşanacak sorunlar da olabilir. Çocukların eğitimi, seyahat ve yaratıcı konularda ileriyi düşünerek yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlar, gruplarla iletişim ve hareketin yoğun olacağı zamanlar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay, sizi duygusal olduğu kadar idealist davranmaya yöneltmekte. İstekleriniz için adeta kendiniz feda edercesine davranmaktasınız. Ailevi konularda yaşanacak hareketliliğin yanı sıra yerleşim ve evle ilgili yeni başlangıçlar aşamasındasınız. Akşam saatlerinde yakınlarınızla, arkadaşlarınızla iletişimizde artış olabilir; birbirinden farklı bir çok düşünce veya öneri içinde bocalayabilirsiniz.