Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Lüks tüketime yönelmeniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar finansal krizlerin derinleşmesine yol açabilir. Sevdiklerinizle aranızda inatlaşmadan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler hemen harekete geçmenize neden olsa da eylemlerinizin sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz. Hedeflerinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ailenizin ve evinizin keyif ve konforu için yaptığınız eylemler üstünüzde baskı hissetmenize, ilişkilerde sorun yaşamanıza neden olabilir. Karşınızdakilerle inatlaşmadan uyumlu davranmaya çalışmalısınız. Hedeflerinizi ve kimliğinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz fakat gizli ilişkilerin ve kulislerin desteğiyle ekonomik konularda harekete geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Fazla özgüvenli ve dayatmacı konuşmalarınız beraber çalıştığınız kişilerle çatışmanıza ve ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir. Uzun süreli anlaşmazlıklar ve inatlaşmalar açığa çıkabilir. Arkadaşlarınızın da desteğini alarak yaşamınızla ilgili konularda kararlar alabilir, enerjinizi kullanabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Gelirlerle ilgili beklentiler karşılanmayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekonomik gelirlerinizi kullanmakta fazla keyfi davranabilir, doğru yerde risk alamayabilirsiniz. Değerlerinizi muhafaza etmek isterken inatlaşabilir, sevdiklerinizin dönüşümüne ve sorumluluk almasına izin vermeyerek gerilime yol açabilirsiniz. Karşınızdakilerin sizi daha fazla sorumluluk almanız için zorlaması iş ve sosyal hayatınıza odaklanmanıza yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi istek, keyif ve konforunuza yönelmeniz aile içinde gerilime yol açabilir. Fiziksel görünümünüzle ilgili giriştiğiniz eylemlerde dikkatli olmalı bir anda değişime gitmemelisiniz. İlişkilerde uyumlu davranırsanız olası çatışmaları önleyebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi cesurca savunabilirsiniz fakat size muhalefet edenlere de kulak verebilmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kadersel ve kontrol edemediğiniz gelişmeler işlerinizin ters gitmesine neden olabilir. Gizli ilişkiler; anlaşmaların bozulmasına, yolculukların ertelenmesine yol açabilir, yakın çevreyle aranızda sorunlar çıkabilir. Finansal konularla ilgili krizler hedeflerinize varmanızı engellese bile cesaretinizi toplayarak harekete geçebilir, enerjinizi doğru kullanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hedef ve ideallerinize varmak için ekonomik olarak daha kontrollü olmak zorunda olduğunuzu fark edebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla çatışmalar yaşayabilir, arkadaşlarınızın üstünüzde baskı unsuru olduğunu düşünebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda daha önce başlattığınız girişimler bugün kontrolünüzde olmayan gelişmelerden dolayı engellenebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Toplum önünde yaşanan ilişkiler sizi zor duruma sokabilir. Yaşamınıza dair sorumluluklarınızı yerine getirirken iş ve sosyal hayatınızda ki konforunuzdan ve prestijinizden ödün vermeniz gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda görüş farklılıkları oluşabilir, gündelik işlerinizi yerine getirirken sakarlıklar ve aksilikler yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, mahkemeler, yüksek eğitim ve uzun yolculuklarla ilgili girişimleriniz engellenebilir. Gizli düşmanlar ya da kontrol dışı gelişmeler hayata bakış açınızda değişime zorlayabilir. Görüş ve düşüncelerinizde fanatik olmamalısınız. Ekonomik sorumluluklarınız ortak kaynaklarınızı paylaşmanızı engelleyebilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal paylaşımlarda önünüze engeller çıkabilir, vergi, sigorta, kredi gibi konularda krizler yaşayabilirsiniz. Yakın ilişki yaşadığınız kişilerle hedeflerinizin uyuşmaması çatışmalara yol açabilir. Karşınızdakilerin duygularına duyarlı davranmanız sorunları daha kolay çözmenize yardımcı olacaktır. Ailenize ve yuvanıza daha fazla enerji harcamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda işbirliği içinde olduğunuz kişiler beklentilerinizi karşılamayabilir. Sorumluluklarınız ilişkilerden keyif almanızı ve karşınızdakilerin sizi mutlu etmesini engelleyebilir. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler çalışma hayatınızla ilgili hedeflere varmanızı zorlasa bile cesaretinizi kaybetmeden harekete geçebilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda ki fikir ayrılıkları iş ortamınızda çatışmalara ve keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Gündelik işlerinizi yerine getirirken engellerle karşılaşabilir, muhalif düşüncelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar sevdiklerinizle ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir.