Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 01.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gün boyunca coşkulu ve heyecanlı ruh hali içinde olabilir; yetenekli olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Yazıya, iletişime, eğitim ve yolculukları içine alan ve sürüncemede kalmış işlerde değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ancak öğlene kadar önemli iş ve girişimlerinizi tamamlaya bakmalısınız zira sonrasında istediğiniz hızda ilerlemeniz zor olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ailevi konular, işiniz, eviniz veya gayrimenkulleriniz gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Kardeşlerle olan paylaşımlarınızda karşınıza çıkan sorunları ve engelleri konularak halletmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız pazarlıklarla gelirlerinizi artırmanın yollarını arayacağınız süreçler geçirebilirsiniz. Bir süredir kullanamadığınız yetenek ve kapasitenizi artık kullanmaya başlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda geri gitmekte olan Merkür; bugünden itibaren düzelerek kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacak. Düşüncelerinizi ve hareketlerinizi kısıtlayan durumların sona erecek olmasıyla ileriye dönük plan ve projelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Anlaşmalar, eğitim ve yolculukları içeren işlerde yönetimi elinize alabilir; yakın çevre ve kardeşlerle iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeteneklerinizi kullanarak gelir kaynaklarınızı arttırmaya yöneldiğiniz şu günlerde karşınıza fırsatlar çıkmaya devam ediyor. Gizli kalmış veya bilinçli olarak gizlediğiniz bazı gerçekleri artık ortaya çıkaracağınız durumlar söz konusu olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan eğitim, arkadaşlıklar ve kardeşlere yönelik düşünceleriniz yaptığınız değerlendirmeler sonucunda size yeni kararlar getirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay ile bugün de olumlu enerji ve etkiler altındasınız. Geleceğe yönelik plan ve projelerinizi tabi tuttuğunuz değerlendirmeler sonucunda uygulanabilir hale getirebilirsiniz. Karşınıza çıkan engelleri fikir alış verişleri ve ikna yeteneğiniz sayesinde aşabilirsiniz. Gruplar, arkadaş çevrenizden beklediğiniz destekleri almanıza da az bir zaman kaldı.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi başınıza olmak, sizi yoran ve yıpratan olaylardan uzak kalarak günü geçirmek niyetindesiniz. Bir yandan zihnen ve bedenen dinlenirken geleceğe ve kariyerinize yönelik gelecek planları yapabilir; ileride yapacağınız girişimleri tasarlayabilirsiniz. Ancak aileniz, sevdikleriniz veya çocuklardan gelecek bazı talepler karşısında kayıtsız kalamayacağınız durumlar özveride bulunmanıza neden olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bağlı olduğunuz gruplar içinde, arkadaş çevrenizde coşkunuz, yaratıcılığınız ve itibar gören özeliliğiniz ile ön plana çıkabilirsiniz. Gelecekle ilgili öngörüleriniz, yaşama bakışınız ve fikirleriniz sayesinde iş ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bir süredir sürüncemede olan konular artık harekete geçebilirsiniz. Ancak önemli görüşmeleri ve kararları öğle saatlerinden önce tamamlamaya bakın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gerek duygu dünyanızda gerek finansal konularda bir süredir sizi zihnen huzursuz eden düşüncelerden kurtuluyorsunuz. Yaptığınız değerlendirmeler, yaşadıklarınızı temel alarak ileriye dönük harekete geçebilirsiniz. Bugün ise iş ve sosyal hayatta bir gün öncesine göre daha fazla ön planda olacağınız konumda olabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları layıkıyla yerine getirmiş olmanız bunda etken gibi görünmekte.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve medyayı içine alan işlerinizi öğle saatlerine kadar tamamlamalı; girişimlerinizi yapmalısınız zira bugün atacağınız adımlar ileriki günlerde kariyeriniz adına yeni açılımlar getirecektir. Bir süredir sizi sürüncemede bırakan yakın ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda artık ilerleme kaydedeceğiniz günler gelmekte. Yaptığınız değerlendirmeler sizde yeni bir bakış açısı oluşturmuş olmalı.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda bir gün önce yaşadığınız engel ve kısıtlanmaları aşabileceğiniz bir gün. Öğle saatlerine kadar yapacağınız görüşmeler, pazarlıklar sayesinde durumu toparlayabilirsiniz. Önemli işlerinizi bu vakit sonrasına bırakmamalısınız. Bir süredir sizi yoran gerek iş gerek gündelik hayatın sorunlarına artık çözüm bulabilecek; yaptığınız değerlendirmeler doğrultusunda planlarınızı uygulayabileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri birkaç gündür sizi meşgul etmekte. Karşınızdaki kişilerin baskıcı ve otoriter tavırları zaman zaman geri planda kalmanıza neden olmuş olabilir. Ancak bugün yaratıcılığınız, ikna yeteneğiniz ve iletişime açık tavrınız sayesinde bu gibi durumların üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sizi değerlendirme yapmaya mecbur bırakan durumlar düzeliyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma hayatında aktifsiniz. Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir; engel ve sorunları değişik fikir ve çözümler üreterek aşabilirsiniz. Ailevi konular, yolculuk ve yerleşime dair bir süredir aklınızı kurcalayan durumlar da artık sona ermekte. Alacağınız yeni kararlar, yapmakta olduğunuz tadilatın bitmesi veya sürüncemede kalmış meselelerde uzlaşı sağlanması yeni başlangıçlar getirecektir.